Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
glede na to, da so bili mladiči na zgornji strani odrasle stvarce na spodnji jst pa vmes znajo napadit... ni bil nič prijeten njegovo pogled... jst pa ne znam grdo gledat :oops:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ksenija napisal/-a:jst pa ne znam grdo gledat :oops:

zdej je prišlo pa tako daleč, da se boš mogla naučit :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
DAVID 08 napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:jst pa ne znam grdo gledat :oops:

zdej je prišlo pa tako daleč, da se boš mogla naučit :lol:

sem opazila kakšen tempo imaš... halo :shock: dej ti mal manj rini voziček v hrib, očitno boš vzletel 8)
Uporabniški avatar
 DAVID 08
[quote="Ksenija
sem opazila kakšen tempo imaš... halo :shock: dej ti mal manj rini voziček v hrib, očitno boš vzletel 8)[/quote]

Včeri sem šel po dolgem času in sem šel kr hitro - sem mogu ta nove superge sprobat. :D Drugač nimam tak tempo.
Uporabniški avatar
 Ksenija
ja no sej res ne, 5.2 je pa res čist po naše po polžje :cenz:
ti a kaj likate zdej ko imate novo mašinco doma ;)
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Pa kolk likamo :shock:, damo zlikane cote še enkrat prat, da ma tamala del. :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
no me veseli, da je bila še zaloga ;)

nekaj me zanima. a kdo pozna pot Čemšenik - Zaloga - Vrhe - a je velik vzpona? mam eno noro zamisel ki me noro privlači ;) pa kje na poti moram zavit za Vrhe, da se spet ne izgubim, kar je moja specialnost, pa kolk km približno bi bilo tole... mam namen štartat v Zagorju, it na Klančiše do Zaloge, potem na Vrhe, pa Planinska vas, pa nazaj po bližnjici na Potoško vas...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

seveda poznam to traso. Evo kratek opis:

reciva Čemšenik pri cerkvi start, malce navzdol po asfaltu nato rahlo razgibano, vmes imaš korito in pitno vodo pri smerokazu za Izlake, do Zaloke kjer je gostilna, tu zaviješ po cesti levo oz. navzgor, (desno oz. navzdol te pripelje v Potoško vas in Zagorje pri Euro parku), kmalu sledi makadam in se nadaljuje do Vrhov, cesta se ves čas vzpenja do Znojil manj, kasneje pa dva ovinka kar precej, vendar ni panike, na Vrhe prideš pod cerkvico pod kočo Vrhe.To je to na kratko. Pot se da preteči, vendar če vmes malo predahneš ni nič narobe saj tečeš zase kajne?
Uporabniški avatar
 Ksenija
hvala... no pot do gostilne na Zaloki poznam ker potem jst zavijem dol - na Rove in Europark... super, potem bom zmogla, me je sam mal skrbel da je hud vzpon... sej s hojo nimam težav... tam kjer se začne makadam - a lahko kje sfalim (enkrat sem šla okrog rit v ... sem sfalila ko sem šla iz Čemšeniške )
hvala zdej pa sam da v nedeljo ne padajo prekle ;) potem pa poročam...
Uporabniški avatar
 Ksenija
semjul napisal/-a::D

ne nikjer se ne da zaiti, samo po cesti v hrib se drži, drugače pa, če štartaš iz Čemšenika, za britofom se začne planinska pot preko Čemšeniške planine na Vrhe, pa se potem po cesti vrneš, se mi zdi bolj privlačno za nedeljo.

hvala. štartam pa iz centra Zagorja ;)
sicer bi bilo bolj fletno če bi vedela da obstaja bližnjica Zaloka - Partizanski vrh ;)
se bom pa nekaj časa zaradi določenih srečanj v gozdu ter zaradi prepovedi domačih lovcev izogibala samotnim potem po Čemšeniški ;)
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Ja strah dela svoje. Pa divji merjasci seveda tudi.

Za Partizanski vrh iz Zagorja, ni potrebno iti preko Zaloke. Po cesti od Euro parka proti Zaloki, je za Zaloko potrebno zaviti levo preko mostu in v breg, za Partizanski vrh pa lahko nadaljuješ kar naravnost. Ven prideš na cesti za Čebine, malo pod njimi, nato pa nadaljuješ kar po njej, če ne želiš gozda in travnikov, do Partizanskega vrha. Je precej bližje kot preko Zaloke in Vrhov.
Uporabniški avatar
 Ksenija
semjul napisal/-a::D

Ja strah dela svoje. Pa divji merjasci seveda tudi.

Za Partizanski vrh iz Zagorja, ni potrebno iti preko Zaloke. Po cesti od Euro parka proti Zaloki, je za Zaloko potrebno zaviti levo preko mostu in v breg, za Partizanski vrh pa lahko nadaljuješ kar naravnost. Ven prideš na cesti za Čebine, malo pod njimi, nato pa nadaljuješ kar po njej, če ne želiš gozda in travnikov, do Partizanskega vrha. Je precej bližje kot preko Zaloke in Vrhov.

o hvala... gozd in travnik ni ravno problem, sam Čemšeniška je trenutno iz očetove strani prepovedana ;) sej ni rečen da se ne bom tihotapila tam gor - sam medveda pa res po srečanju s merjasci ni ravno najboljša varianta ;)
a to tisti most, ko prideš iz Rov v jesenovo - pa ne greš v Zaloški hrib temveč greš akr naprej mimo naselja?
sori ker te gnjavim :oops:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA