Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:am tole 1 - 1 pa sploh ni tko izi... bog pomagaj ;)

Je dolgih 20 minut, a ne? :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
jih je bilo nekaj več ;) sem pa dobila občutek da sem naredila prav fleten trening ;)
Uporabniški avatar
 katjaT
solatka napisal/-a:(mater mi je ćal, da si nisem kupila tekaških hlač v Hofferju).

hehhe ... ja une hlače so super :D
preizkušeno ravno včeri ... s hoferjevo jakno in hoferjevo kapco
mater sem bla čist hoferovska ... lohk bi me dal v reklamo :lol: :lol: :lol:

Drugač pa ... punce jest vast spremljam tle v tejle polžji sekciji ... sam ma občutek, da je to že turbo polžja sekcija in se sploh ne upam oglašat, er sem še ultra počasna ... ampak enkrat bo tud za polžke dost hitra :D :D

Lep dan vsem
Uporabniški avatar
 niki
Lenči, Ksenija
gledam vajine kilometrino na mesec :shock: , imam občutek da jaz sploh nič ne tečem proti vama :roll:

Katja, jaz sem tudi bolj med počasnimi polžki, tako da ne skrbi :D
Uporabniški avatar
 lenči
katjaT napisal/-a:
solatka napisal/-a:(mater mi je ćal, da si nisem kupila tekaških hlač v Hofferju).

hehhe ... ja une hlače so super :D
preizkušeno ravno včeri ... s hoferjevo jakno in hoferjevo kapco
mater sem bla čist hoferovska ... lohk bi me dal v reklamo :lol: :lol: :lol:

Drugač pa ... punce jest vast spremljam tle v tejle polžji sekciji ... sam ma občutek, da je to že turbo polžja sekcija in se sploh ne upam oglašat, er sem še ultra počasna ... ampak enkrat bo tud za polžke dost hitra :D :D

Lep dan vsem

Hofer je čisto OK, no jakne še nisem preverila, tud kape ne, me še ne tolk zebe :lol: .

Drugače pa KatjaT, ti se kar oglasi, saj smo sami "super polžki" tule :wink: . Hitrost pa nima nič s tem, vsi smo enkrat začeli, no , saj še danes nismo ne vem kako hitri :oops: . Turbo smo pa vsekakor po pisanju :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Lenči, Ksenija
gledam vajine kilometrino na mesec :shock: , imam občutek da jaz sploh nič ne tečem proti vama :roll:

Katja, jaz sem tudi bolj med počasnimi polžki, tako da ne skrbi :D

Niki, seveda tečeš, saj jaz nisem od začetka toliko tekla. Priznam pa, da mi tek sedaj veliko daje in ker je moja kondicija boljša, zmorem tudi več teči, moj tempo je pa prijetno polžkast :lol: . Po enem letu lahko tečem počasi tudi dva, tri dni zapored, pa ni problema zjutraj po stopnicah :wink: . Najbolj me navdušuje kvaliteta tekov s čudovitimi občutki med in po teku in ja, res je že kot droga :wink: .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
Najbolj me navdušuje kvaliteta tekov s čudovitimi občutki med in po teku in ja, res je že kot droga :wink: .

Še dva meseca ni preteklo odkar sem zares začela pa vseeno lahko rečem, da se čisto strinjam s tabo. Sploh si več ne predstavljam življenja brez teka, brez teh dobrih občutkov, se mi zdi da če se odločiš za tek iz pravega razloga, da ti veliko da, vsaj pri meni je tako. Ne gre zgolj za tek, kot je videti na zunaj, ampak mi predvsem pomaga pri vseh mojih notranjih težavicah, ki so se nabrale. Zato se vsakič opomnem, ko me prime tekmovalnost oz. veliki cilji, zakaj sem pravzaprav začela s tekom. Res mi daje moč in končno po dolgem času nekaj kar delam zaradi mene same.
Uporabniški avatar
 gala
Jaz pa že od pomladi lepo treniram, šele pred dobrim mesecem pa sem vas našla in sedaj vas redno berem. Moj cilj je bil LM - 10 km, čeprav nisem bila prepričana, da mi bo uspelo. No, sedaj pa mi je nosečnost prekrižala načrte, moja G mi je tek odsvetovala. Na srečo sem se šla pred tremi tedni preizkusit kot predpripravo na LM. Uspelo mi je preteči 11 km, sicer počasi, ampak sem tekla ves čas. Tako da imam zadoščenje, da sem si kljub temu, da mi je LM za letos splaval po vodi, dokazala, da zmorem. Tek bom pošteno pogrešala, vas pa bom (redno) spremljala še naprej. Polžki, fajn laufejte in uživajte še zame.
Uporabniški avatar
 niki
Gala,
res da boš za nekaj časa pospravila športne copate, ki pa te bodo počakali, ko bo spet čas za to, kljub temu pa te čaka novo lepo doživetje, čas nosečnosti, in dojenček :D Jaz upam, da ga boš prijetno doživela, da se boš dobro počutila !!
Ko boš pa spet pripravljena pa upam, da se srečamo na kakšnem teku ali pa celo na LM :)
Uporabniški avatar
 IRA
gala napisal/-a:Jaz pa že od pomladi lepo treniram, šele pred dobrim mesecem pa sem vas našla in sedaj vas redno berem. Moj cilj je bil LM - 10 km, čeprav nisem bila prepričana, da mi bo uspelo. No, sedaj pa mi je nosečnost prekrižala načrte, moja G mi je tek odsvetovala. Na srečo sem se šla pred tremi tedni preizkusit kot predpripravo na LM. Uspelo mi je preteči 11 km, sicer počasi, ampak sem tekla ves čas. Tako da imam zadoščenje, da sem si kljub temu, da mi je LM za letos splaval po vodi, dokazala, da zmorem. Tek bom pošteno pogrešala, vas pa bom (redno) spremljala še naprej. Polžki, fajn laufejte in uživajte še zame.

Iiiiiiiiiiii še bomo mel dojenčke :laola

LM pa počaka, veš :P

Obvezno poročaj kako ti gre, da bomo lahko navijali s tabo :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 d.m.r.
gala napisal/-a:Jaz pa že od pomladi lepo treniram, šele pred dobrim mesecem pa sem vas našla in sedaj vas redno berem. Moj cilj je bil LM - 10 km, čeprav nisem bila prepričana, da mi bo uspelo. No, sedaj pa mi je nosečnost prekrižala načrte, moja G mi je tek odsvetovala. Na srečo sem se šla pred tremi tedni preizkusit kot predpripravo na LM. Uspelo mi je preteči 11 km, sicer počasi, ampak sem tekla ves čas. Tako da imam zadoščenje, da sem si kljub temu, da mi je LM za letos splaval po vodi, dokazala, da zmorem. Tek bom pošteno pogrešala, vas pa bom (redno) spremljala še naprej. Polžki, fajn laufejte in uživajte še zame.

Gala, to pa je zelo lepa novica :D :D :D ! Tek bo počakal, sedaj pa ti želim veliko lepih trenutkov na "drugi progi".

Lp, Dominika :)
Uporabniški avatar
 lenči

Gala, ti se lepo sprehajaj in pričakaj veliki dogodek z veseljem, potem pa zopet dobrodošla med tekači. Sebi si itak že dokazala, da zmoreš, volja je, sedaj pa je čas za druge prijetne stvari Slika
Uporabniški avatar
 Tina1
Da vidmo, če podpis zdej dela ;)

No, danes sem šla spet dolgo varianto, zdej bom provala bolj redno tekat... danes 13,2 km. Pulz se je skozi držal tam okoli 170, pa sem šla prav počasi. Se mi zdi, da sem zmeraj počasnejša. Pa pri daljšem teku me začne malo koleno na notranji strani bolet ali pa mogoče kar obe koleni.
Vreme pa tudi meni ustreza, danes sem šla kar sredi dneva tečt, kar se mi je zgodilo prvič, ker sem šla pop. v službo. Me pa že pošteno v roke zebe, tako sem si danes dala gor rokavice. Pa ko sem tekla blizu enga gozda, sem skozi razmišljala o medvedu, ki menda lomasti tam. En stric, ki sem ga srečala, je rekel, da jih je menda več :(
Po današnjem teku pa me noge še kar bolijo.
Nazadnje spremenil Tina1, dne 18 Sep 2008, 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Da vidmo, če podpis zdej dela ;)

Dela, dela, ugotavljam, da si po tempu neverjetno dobra družba zame za tek :D .
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:Da vidmo, če podpis zdej dela ;)

Dela, dela, ugotavljam, da si po tempu neverjetno dobra družba zame za tek :D .

No, Lenči, pol pa v Palmanovi bomo res kar skupaj tekle :)
In bravo tebi, k si naredila že toliko km v tem mescu!
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA