Moderator: lenči
solatka napisal/-a:(mater mi je ćal, da si nisem kupila tekaških hlač v Hofferju).
katjaT napisal/-a:solatka napisal/-a:(mater mi je ćal, da si nisem kupila tekaških hlač v Hofferju).
hehhe ... ja une hlače so super![]()
preizkušeno ravno včeri ... s hoferjevo jakno in hoferjevo kapco
mater sem bla čist hoferovska ... lohk bi me dal v reklamo![]()
![]()
Drugač pa ... punce jest vast spremljam tle v tejle polžji sekciji ... sam ma občutek, da je to že turbo polžja sekcija in se sploh ne upam oglašat, er sem še ultra počasna ... ampak enkrat bo tud za polžke dost hitra![]()
![]()
Lep dan vsem
niki5 napisal/-a:Lenči, Ksenija
gledam vajine kilometrino na mesec, imam občutek da jaz sploh nič ne tečem proti vama
![]()
Katja, jaz sem tudi bolj med počasnimi polžki, tako da ne skrbi
lenči napisal/-a:
Najbolj me navdušuje kvaliteta tekov s čudovitimi občutki med in po teku in ja, res je že kot droga.
gala napisal/-a:Jaz pa že od pomladi lepo treniram, šele pred dobrim mesecem pa sem vas našla in sedaj vas redno berem. Moj cilj je bil LM - 10 km, čeprav nisem bila prepričana, da mi bo uspelo. No, sedaj pa mi je nosečnost prekrižala načrte, moja G mi je tek odsvetovala. Na srečo sem se šla pred tremi tedni preizkusit kot predpripravo na LM. Uspelo mi je preteči 11 km, sicer počasi, ampak sem tekla ves čas. Tako da imam zadoščenje, da sem si kljub temu, da mi je LM za letos splaval po vodi, dokazala, da zmorem. Tek bom pošteno pogrešala, vas pa bom (redno) spremljala še naprej. Polžki, fajn laufejte in uživajte še zame.
gala napisal/-a:Jaz pa že od pomladi lepo treniram, šele pred dobrim mesecem pa sem vas našla in sedaj vas redno berem. Moj cilj je bil LM - 10 km, čeprav nisem bila prepričana, da mi bo uspelo. No, sedaj pa mi je nosečnost prekrižala načrte, moja G mi je tek odsvetovala. Na srečo sem se šla pred tremi tedni preizkusit kot predpripravo na LM. Uspelo mi je preteči 11 km, sicer počasi, ampak sem tekla ves čas. Tako da imam zadoščenje, da sem si kljub temu, da mi je LM za letos splaval po vodi, dokazala, da zmorem. Tek bom pošteno pogrešala, vas pa bom (redno) spremljala še naprej. Polžki, fajn laufejte in uživajte še zame.
lenči napisal/-a:Tina1 napisal/-a:Da vidmo, če podpis zdej dela
Dela, dela, ugotavljam, da si po tempu neverjetno dobra družba zame za tek.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA