Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Vse kaže, da bomo imeli tudi v soboto na Doninem teku dež. Moj verjetno v primeru dežja ne bo tekel, bo raje počakal, da jo primaširam skozi cilj. Jaz grem, četudi dežuje :lol: .

HA :!: :!: :P
Možje polžkov odpovedujejo :FO: :-- :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, bodo pa fotke v cilju :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Vse kaže, da bomo imeli tudi v soboto na Doninem teku dež. Moj verjetno v primeru dežja ne bo tekel, bo raje počakal, da jo primaširam skozi cilj. Jaz grem, četudi dežuje :lol: .

Mene tudi dež ne moti. Edino grlo me matra že cel teden. Me je že nehalo, danes pa spet. :( Upam, da se ne razvije kaj, da bi me še dodatno upočasnilo.

Sicer pa tudi v primeru dežja upam na družbo svoje "spremljevalne ekipe" (beri: moža).

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko :?: ). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale Slika
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko :?: ). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale Slika

Jaz sem še vedno IN :wink:
Pa da vam bo jasno kaj ste mi polžke zakuhale .... celo Bajagi sem se pripravljena odpovedat v petek :cry: .. samo, da bom v soboto skakljala z vami :D

Baje se ne more met vsega :oops: 8) 8)
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko :?: ). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale Slika

Jaz sem še vedno IN :wink:
Pa da vam bo jasno kaj ste mi polžke zakuhale .... celo Bajagi sem se pripravljena odpovedat v petek :cry: .. samo, da bom v soboto skakljala z vami :D

Baje se ne more met vsega :oops: 8) 8)

IRA, kako pa ti spljoh lahko primerjaš Polže z nekim Bajago :ignore: :wink: :D . Izbereš vedno najboljše :juhuhu: .Sem vesela, da prideš in te spoznam, še pred torkovim "talerčkom" po Rožniku
Uporabniški avatar
 UršaR
Babnce, imam eno veliiiiko prošnjo za vas - če se bomo slučajno srečale, pa da vas ne zamorim tam. :D

Moj najdražji pravi, da bo, ko bo velik, magister difovc. :D In zato zdaj dela neke izpite, pa seminarje, pa to. In en seminar (pri Sociologiji športa) se nanaša na doping in med drugim potrebuje tudi rekreativno populacijo. Ker bova imela nekaj teh vprašalnikov s sabo, me zanima, če ste pripravljene odgovarjati. Pozor: ni pravilnih oz. napačnih odgovorov. Gre samo za to, koliko vemo oz. ne vemo o dopingu! Samo ne se ustrašit. Če kdo noče, ni panike.

No, toliko, da veste, da se me boste lahko izogibale. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 IRA
Počasnela napisal/-a:Babnce, imam eno veliiiiko prošnjo za vas - če se bomo slučajno srečale, pa da vas ne zamorim tam. :D

Moj najdražji pravi, da bo, ko bo velik, magister difovc. :D In zato zdaj dela neke izpite, pa seminarje, pa to. In en seminar (pri Sociologiji športa) se nanaša na doping in med drugim potrebuje tudi rekreativno populacijo. Ker bova imela nekaj teh vprašalnikov s sabo, me zanima, če ste pripravljene odgovarjati. Pozor: ni pravilnih oz. napačnih odgovorov. Gre samo za to, koliko vemo oz. ne vemo o dopingu! Samo ne se ustrašit. Če kdo noče, ni panike.

LP, Urša

Veš, da bomo rešli, vidva kar prinesita :P

P.S. Pa naučte se kako od Bajage, da jo bomo lahko prepevale po poti :lol:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka

punce, če dovolite, da malo vskočim: kje približno se dobite v soboto v tivoliju? jaz verjetno pridem sama z gorenjske smeri, pa bi bilo fino, da se "nekam pripopam" - saj veste: sama v tisti gužvi :-((
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela napisal/-a:Babnce, imam eno veliiiiko prošnjo za vas - če se bomo slučajno srečale, pa da vas ne zamorim tam. :D

LP, Urša

Ni problema, bomo pisal, dobr da vem , da moram kuli s sabo vzet :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:

punce, če dovolite, da malo vskočim: kje približno se dobite v soboto v tivoliju? jaz verjetno pridem sama z gorenjske smeri, pa bi bilo fino, da se "nekam pripopam" - saj veste: sama v tisti gužvi :-((

Hja, tale je pa dobra. Jaz sploh ne vem, kje točno je štart, ker ne najdem nič na njihovi strani. Parkirala bom na parkirišču potem pa iskala, kje je prijava. Tam nekje okoli štarta se bomo gibale, če pa ima katera kakšno idejo, pa kar na plano :wink: :lol: . Pa seveda, vesele bomo tvoje družbe, bo še bolj veselo (sploh če znaš kakšno od Bajage :wink: )
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:

Hja, tale je pa dobra. Jaz sploh ne vem, kje točno je štart, ker ne najdem nič na njihovi strani. Parkirala bom na parkirišču potem pa iskala, kje je prijava. Tam nekje okoli štarta se bomo gibale, če pa ima katera kakšno idejo, pa kar na plano :wink: :lol: . Pa seveda, vesele bomo tvoje družbe, bo še bolj veselo (sploh če znaš kakšno od Bajage :wink: )

Jest tut nimam pojma kam je treba it :wink:
Še ure se ne spomnim zdele ... se bom mogla mal bolj poglobit do sobote :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
za uro vem - 10h :wink:

kaj več se mi pa žal ne sanja :oops:

jah, nič - jaz bom tam okrog pol 10h, pa bo kar bo..... 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz bom tam malo pred 10, saj se bo našlo prizorišče, tudi na DM teku se ni dalo zgrešit štarta.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA