Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vreme
Sam sem začet teči že pred mnogimi leti, pa saj ne vem sploh za kaj! SEm potem vmes presedlal na kolo in potem počasi na kavč oz. kar pred računalnik. Potem pa so prišli dodatni kg in tekaški forum, ki me je znova zmotiviral, da sem začel ponovno teči. In tako se je pred letom in pol ponovno začela moja tekaška pot!

Pa se mi zdi, da sploh ni v bistvu v tem zakaj sem začel, smisel bolj vidim v tem, zakaj tudi vztrajati naprej. Zame so junaki vsi ki vztrajajo vse do pozne starosti in vedno znova se sprašujem ali bom jaz v njihovih letih še sposoben teči in tukaj se nahaja klujč do moje motivacije za prihodnje dneve, tedne, leta in desetletja...
 lippylipe
pozdravljeni,

ne gre se za to, da te nekdo sili. Včasih ti more nekdo nekaj pokazat, da vidiš kako je. Vsekakor pa nas Mitja ni nič priganjal in nas v nekaj silil, ampak je lepo povedal kako je s tekom in to je to. Je pa res, da mora človek v temu, ko se odloči za tek ali bilo kateri šport v tem videt nek smisel in cilj, ki ga bi rad dosegel. Ni nujno, da so to vrhunski rezultati, meni je že dovolj, da se sprostim in izpraznim glavo recimo. Poleg tega gibanje ni še nobenemu škodilo.

lp
 saška
majcha72 napisal/-a:
saška napisal/-a:A bi lahko nekdo ta link objavil? Me firbec matra...

Wega ma pod vsakim svojim postom en tak fleten www gumbek. :wink:

Js pa kot zmešana gledam v podpisu (smajli, ki se s kladivom po glavi) na te gumbke sem pa čist pozabla.
Hvala.
Uporabniški avatar
 Miha65
*Vreme bravo se 110% podpisem pod tebe....
Uporabniški avatar
 Wega
JA, sem že slišal, da berete dnevnik, super, saj je bil zato tudi na svitlo dan (da je šel na svitlo pa me je spodbudil Vreme). Sem bil pa malo presenečen, ker sicer ni širšega odziva ali komentarja, pa pač nisem vedel.

O treh sem govoril zato, ker so neposredno opogumljeni z mojim uspehom začeli tudi sami - brez siljenja ali nagovarjanja! Saj itak hitro postaneš džanki :) .
Uporabniški avatar
 Ksenija
:oops: kje si pa drznemo komentirat ;)
Uporabniški avatar
 niki
Wega napisal/-a:JA, sem že slišal, da berete dnevnik, super, saj je bil zato tudi na svitlo dan (da je šel na svitlo pa me je spodbudil Vreme). Sem bil pa malo presenečen, ker sicer ni širšega odziva ali komentarja, pa pač nisem vedel.

O treh sem govoril zato, ker so neposredno opogumljeni z mojim uspehom začeli tudi sami - brez siljenja ali nagovarjanja! Saj itak hitro postaneš džanki :) .

Ravno ko sem se zares odločila (kar niti ni dolgo nazaj), da bom začela teči, mi je moj doma poslal link do tvoje int. strani. In začnem brati tisti del, ko opisuješ svoje občutke, ko se pripravljaš na tek (zmenek in podobno) in nisem mogla verjeti, točno tako sem se jaz v tistem trenutku ko sem to brala, počutila. Ko, da bi moje misli bile zapisane tam. Res je zanimivo kako to doživljamo. Mene te občutki še držijo in upam, da bo zaljubljenost trajala :wink:
Imam dva sodelavca, ki sicer ne tečeta, a sta se že lani na LM odločila za 10-ko, nato pol leta nič, sedaj pa sta bila spet v Radencih na 10-ki :juhuhu:
Pred tekom so ju že zanimale tekme za naprej, bom videl jutri, če se je navdušenje obdržalo :roll: :D .

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA