prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr
Pot poznamo...
Brez skrbi, prilagodili se bomo najpočasnejšemu.
To bom, kot ponavadi, jaz.
Danes pricapljam zadnji v cilj, čeprav morda ne bo videti tako.

Ali bova tekla z Lauferjem intervale in potem med hojo umirjala srčni utrip
Morda pridem s kosmatim štirinožcem in bom res počasen, ker bo prevohljal vsako sled...

Torej ni dvoma koga bomo čakali.
Uporabniški avatar
 Laufer
luzr napisal/-a:Ali bova tekla z Lauferjem intervale in potem med hojo umirjala srčni utrip
Morda pridem s kosmatim štirinožcem in bom res počasen, ker bo prevohljal vsako sled...

Danes bom tekel z varnostno razdaljo, saj če prideš s štirinožnim slinastim nevzgojencem, bomo vsi čisto slinasti. :lol:
 luzr
Laufer, imaš izbiro... Če bodo hitri intervali, med katerimi bova čakala punce s keksi, bo štirinožna beštija počakala.
V klance s cuckom ne smem hitro teči, še manj pa navzdol.

Sporoči odločitev...
 spela*
Glej, no, glej, a bi se nekdo rad peljal v boksu? :lol:
(nimam nujno v mislih štirinožca)
Uporabniški avatar
 Laufer
Bom bolj na lagano tam nekje okrog 1 ure, brez intervalov.
Uporabniški avatar
 IRA
Daaaaaaaaan!

Evo IRA je doma in čaka na Golado.
Bližje je bolj mam tremo 8)
Kdo je že enkrat pisal, da so te teki nekako tako kot "zmenki" :oops:

Frizura je sklenila kompromis, srednja dolžina, rjava barva ... sam "uležat" se še more, trenutno mi še ni najbolj všeč.
Mam frizerja, ki super striže in barva ... frizirat pa ne zna :lol:

Piškoti ... malo jih sicer manjka :oops: :oops: :oops:
Bom za Fotrov tek dvojno rundo nardila :wink:

Drugač pa jeset mal čez pet štartam, za vsak slučaj, če se kje zgubim ... lažje vas bom jest počakala kot vi mene :D :lol: 8)

vas namreč ne bo treba usmerjat 8)
Uporabniški avatar
 Bor
golada uspela.....punce so se uspešno predstavile(beri-prinesle piškote in ananas.....)
le luzr se je nekam sumljivo dolgo zadržal z j...... :D
hvala vsem za družbo :D
Uporabniški avatar
 IRA
Ha! :wink:

Sem preživela, ne :wink:

Ma priznam, da me je na določenih kuclih prav pošteno krivilo, ampak suma sumarum je res tako kot sem napovedala že med tekom ...

Do vrha se sprašuješ "kaj je bilo meni tega treba" ... "tole se jest nam šla več" ... potem ko gre na dol in že nekoliko lažje dihaš se zdi vse skupaj že nekoliko bolj prijazno in simpatično ... potem so piškoti, ti je že fajn ....

In ko se končno privlečeš do doma, se počutiš carsko, da si sploh speljal vse skupaj!

Skratka, sigurno pridem še kdaj, za vsak teden pa bo malo dolga, imam kljub vsemu dobrih 30km do tja :wink:

Drugače pa smo se meli res fino. Klarč, maca in špela so me še posebej očarale .... no sej kljub kar dolgem afterju, se nisem uspela z vsemi konkretno spoznat.
Druščina definitivno simpatična ... bor, igor, maj, luzer + 4 noge, jana in še neki obrazov, katerim imena manjkajo ... pa seveda LAUFER :clap: :cast1: :clap:
On je bil res krasen spremljevalec, na enem delu sem celo pozabila, da tečem .... tako pridno sva poslušali s klarč ... govorit itak nisva mogli, vsaj jaz ne :oops: :wink:

Skratka ... SUPER!
Edino mraz je blo na analizi al kako pravte, bo treba počas kakšne borovničke, medico, kuhan vin ... :laola
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ha! :wink:

Edino mraz je blo na analizi al kako pravte, bo treba počas kakšne borovničke, medico, kuhan vin ... :laola

IRA, a ne bi rajši oblekli jaknco pa majčko, ti pa kar borovničke, medico .... Slika.

No, sedaj pa v torek še KRožnik krstiš, pa si zmagala Slika
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a:Ha! :wink:

IRA, a ne bi rajši oblekli jaknco pa majčko, ti pa kar borovničke, medico .... Slika.

No, sedaj pa v torek še KRožnik krstiš, pa si zmagala Slika

lenči vse to smo meli pa nas je še kar treslo 8) :lol:
Kaj sploh še ostane velikim? :twisted:

Sem si pa zdele ogledala rezultate in moram rečt, da sem kar zadovoljna. :clap:

Ja zdej pa še Tivoli pa kRožnik pa Fotrov tek ... pol pa naprej :wink:

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA, bravo :laola , prvi izmed izzivov uspešno za tabo. V torek pa borovničke s sabo :wink: .
Uporabniški avatar
 maca
Punce, danes ste bile krščene trikrat: enkrat v klanec gor, pa da sta preživele vse nas, pa še spekle ste toliko piškotkov in narezale toliko ananaska, da bi morali iti najmanj še en krog (razen unih osmonožcev, beri 2-2-4 noge, k sta bila , ne, k so bli boh ve kje).

Bo treba malo več migat, čene bo rastel neoprenček.

Al pa je tole čist fajn, nas vsaj ne bo zebl, zdej se pa ne morem odločit, al borovničke al piškotki. Nč, kar oboje, da ne bo kdo užalen. A u Berlinu tut vagajo, tko kukr na fotrovem teku?

hvala vsem za družbico.
pa kje najdem vse tiste dobre smejkote, da jih prpopam gor?
Uporabniški avatar
 Laufer
Lepo je bilo. Novinke so se neustrašno podale na progo in veselo čebljale, tako da moški sploh nismo prišli do besede. V hrib nas je gnala spela*, ki pa je mi v Slika nismo mogli slediti. Vsi smo nestrpno prilčakovali cilj, kjer so nas čakale obljubljene dobrote prikupnih mladenk. Splačalo se je.
Edino Luzr in njegov slinasti Slika sta se na progi nekje izgubila. Če ne bi imela s seboj spremljevalke, bi ju verjetno še danes čakali na cilju, res pa je tudi, da sem nekje v daljavi slišal klice Slika. Kaj vse se je tam dogajalo, ne ve nihče. V cilju je Luzr izgledal takole Slika, za vse pa je bil kriv kdo drug kot Slika.
Saj vsi poznamo ta pregovor Slika
 klarč
Ojla garači!

Vsem skupaj hvala za druženje. Sem vesela, da so vam piškoti od mene in IRE teknili!

Ej Loni, tut tvoje smo pojedl! Ful, ful, ful dobri! Lahk ji še kdaj nardiš...

Blo je super, se še vidmo! Upam, da v torek na obletnici K_Rožnika, drgač pa v četrtek na Fotrovem teku a ne :wink:

papa
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA