Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:
lenči napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:Da vidmo, če podpis zdej dela ;)

Dela, dela, ugotavljam, da si po tempu neverjetno dobra družba zame za tek :D .

No, Lenči, pol pa v Palmanovi bomo res kar skupaj tekle :)

Bom za zajčka :wink: , samo upam, da ne bo megle in se ne bi zgubile tam zadaj v koloni Slika . Moj ciljni čas v Palmanovi je malo optimistično nastavljen in sicer na 2.10 Slika
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:Moj ciljni čas v Palmanovi je malo optimistično nastavljen in sicer na 2.10 Slika

Ojoj! To pa ne vem, če bi jaz zmogla...
Uporabniški avatar
 niki
uf, mene tudi mika Palmanova, samo je letos še prevelik cilj to zame. Bom najprej 10ko na LMju, potem bom pa naprej razmišljala. Sej je še čas :D
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Moj ciljni čas v Palmanovi je malo optimistično nastavljen in sicer na 2.10 Slika

Ojoj! To pa ne vem, če bi jaz zmogla...

Tina, saj jaz tud ne vem, ker še nisem nikoli, ampak tko, sem vnesla v izračun moj čas na 10 km in mi je vrglo ven tole številko :shock: . Zato pa mam okice tako velike :wink: . Sem šla na Ptuju 2.33, to je sedaj moj uradni čas. Če pa je temperatura normalna, pa lahko gremo malo hitreje. Drugače pa vse kar bo bolje bo itak super. No, vmes je še LM, bo še en uradni rezultat. Sicer pa jaz tečem zaradi užitka ob tem, da tečem in to je najpomembneje. Pa še družba bo prav neverjetna nas tam od zadaj, tko da tega pa res ne smem zamudit Slika .
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:uf, mene tudi mika Palmanova, samo je letos še prevelik cilj to zame. Bom najprej 10ko na LMju, potem bom pa naprej razmišljala. Sej je še čas :D

Niki, bom navijala zate na LM-ju, drugače je pa važno, da uživaš ko tečeš :wink: . Meni bo Palmanova prvi tek v tujini in zato posebno doživetje. Pa če še mojega pripravim, da teče, bo pa spljoh in oh :wink: .
Uporabniški avatar
 teka-teka
Teden je hitro naokoli :( , se mi zdi, da me skoz cajt lovi), ta mano sta 2 teka, v ponedeljek sem tekla 2x20 min, 5min/km, potem pa še iztek 2 km, pa mal vaj za hrbet. Včeraj pa sem imela mal hecen trening, tudi intervale, mal krajše: 200, 400, 600 in 800 m in nazaj do 200m. V času 4:45/km. V primerjavi s 5 min/km se zdi zanemarljivo, pa temu ni tako. Sem se pošten namatrala. Pa še tartana ne maram, se počutim čist "nabito" v križ. Ker me je matrala hrbtenica, sem mal jamrala, pa je trener naredil zanimiv manevr z mojo hrbteničko in po čudežu je v hipu minil. Človek obvlada svoj posel. :laola

Kako se vam zdi po tartanu tečt? Men ni ravno ljub. :(
Uporabniški avatar
 gala
IRA napisal/-a:
Iiiiiiiiiiii še bomo mel dojenčke :laola

LM pa počaka, veš :P

Obvezno poročaj kako ti gre, da bomo lahko navijali s tabo :twisted: :lol:

Hvala vsem, veliko užitkov pri teku, jaz pa bom uživala z vami, ko vas bom brala!!!!!
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a:Teden je hitro naokoli :( , se mi zdi, da me skoz cajt lovi), ta mano sta 2 teka, v ponedeljek sem tekla 2x20 min, 5min/km, potem pa še iztek 2 km, pa mal vaj za hrbet. Včeraj pa sem imela mal hecen trening, tudi intervale, mal krajše: 200, 400, 600 in 800 m in nazaj do 200m. V času 4:45/km. V primerjavi s 5 min/km se zdi zanemarljivo, pa temu ni tako. Sem se pošten namatrala. Pa še tartana ne maram, se počutim čist "nabito" v križ. Ker me je matrala hrbtenica, sem mal jamrala, pa je trener naredil zanimiv manevr z mojo hrbteničko in po čudežu je v hipu minil. Človek obvlada svoj posel. :laola

Kako se vam zdi po tartanu tečt? Men ni ravno ljub. :(

Tole je pa pridno treniranje. O tehle tvojih časih sicer bi samo na forumu beremo :lol: , je pa super, zelo lepo :clap: .

No, sem tekla dosedaj samo na TF 10, pa moram reči , da me ni posebno namučilo.

Pa le tako naprej :wink:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Končno sem imela spet priložnost nekaj km vpisat v svoj tekaški dnevnik :D :D :D :D :D
Po več kot en mesec dolgi tekaški pavzi sem še zelo previdna, preden sem tekla, sem opravila nekaj pohodov na hrib.
Vidim, da se na Polžji sekciji dogaja, da se javljajo novi polži in da že znani polži vztrajajo.
Jutri pridem na Evropa Donna tek skupaj z Lenči in upam, da spoznam še katero med vami.
Danes pa še nekaj mazanja, počitek in testeninsko kosilo :wink:

P.S.

Pa takšna lepa okrogla cifra se mi je pojavila v dnevniku, to mora biti dober znak :D
Uporabniški avatar
 teka-teka
[quote="lenči"]
Tole je pa pridno treniranje. O tehle tvojih časih sicer bi samo na forumu beremo :lol: , je pa super, zelo lepo :clap: .
quote]

Lenči, kaj si mislila o "teh mojih časih", da samo na forumu berete :roll:
:shock:
Uporabniški avatar
 solatka
U punce in fantje kolk ste pridni.

Jaz pa zadnje čase sicer "tečem maraton", ampak mal drugačen :roll: :wink:

Včeraj sem šla za hec računat s kakšnim tempom moram tečt, če želim dosečt moj magični :lol: čas 1:8:59
Pa sem ugotovila. da sem v ta pridnih časih že tekla s tem tempom. Pa ne sam enkrat.
Heh... super novica a?
Zdej je treba sam ta pridne čase nazaj privlečt. :oops:

Sam še...malkrat gremo spat pa bo pikniiik :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Asparagus napisal/-a:Končno sem imela spet priložnost nekaj km vpisat v svoj tekaški dnevnik :D :D :D :D :D
Po več kot en mesec dolgi tekaški pavzi sem še zelo previdna, preden sem tekla, sem opravila nekaj pohodov na hrib.
Vidim, da se na Polžji sekciji dogaja, da se javljajo novi polži in da že znani polži vztrajajo.
Jutri pridem na Evropa Donna tek skupaj z Lenči in upam, da spoznam še katero med vami.

P.S.

Pa takšna lepa okrogla cifra se mi je pojavila v dnevniku, to mora biti dober znak :D

mene sigurno ;) in sigurno je dober znak in komaj čakam na jutri...
danes zapravila kar nekaj keša za tekaške zadevice :oops: ampak dve zadevice so bile nujne, ostalo je pa v hipu postalo nujno... s tem da moram it ene hlače zamenjat za manjše - pa že tko sem eno cifro manjše vzela... jupiii... so bile fulll znižane (čeprav menda haha)
danes imam počitek za vikend pa upam da bo zdržalo vreme
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a:
lenči napisal/-a:Tole je pa pridno treniranje. O tehle tvojih časih sicer bi samo na forumu beremo :lol: , je pa super, zelo lepo :clap: .
quote]

Lenči, kaj si mislila o "teh mojih časih", da samo na forumu berete :roll:
:shock:

S tem sem mislila, da me sanjamo o tako hitrih tekih :oops: , lahko samo beremo tvoje čase na forumu :wink: . Uau, turbo polžka si :clap: . Bo pa lepo te tudi enkrat v živo videti, kako zašibaš naprej :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:U punce in fantje kolk ste pridni.

Jaz pa zadnje čase sicer "tečem maraton", ampak mal drugačen :roll: :wink:

Včeraj sem šla za hec računat s kakšnim tempom moram tečt, če želim dosečt moj magični :lol: čas 1:8:59
Pa sem ugotovila. da sem v ta pridnih časih že tekla s tem tempom. Pa ne sam enkrat.
Heh... super novica a?
Zdej je treba sam ta pridne čase nazaj privlečt. :oops:

Sam še...malkrat gremo spat pa bo pikniiik :wink:

Solatka, kaj sem rekla :lol: . Ni dvoma glede tebe in tvojih sposobnosti :D
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Končno sem imela spet priložnost nekaj km vpisat v svoj tekaški dnevnik :D :D :D :D :D

P.S.

Ha, jaz bom pa danes piščančka papcala, sem cel teden makarončke jedla, pa mi je danes sprememba zadišala :wink:
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA