klatez napisal/-a:5rca napisal/-a:klatez napisal/-a:Sicer pa je sedaj itak moja največja tekaška dilema, kateri dres obleči...
predlagam ti dres tekaškega foruma![]()
![]()
![]()
![]()
Kaj pa če sem ga zastonj dobil?
nč hudga ... ti nism fouš

NaceM napisal/-a:Nekaj takega bi bilo smiselno. Nekatere firme imajo dodatek za obleko, nekatere pa tudi dodatek (namenski) za šport (izkazati moraš račun recimo za fitnes, tenis, prireditev - v smislu tekaški ali kolesarski maraton, potapljanje...)
Nisem zaposlen v državni upravi, me pa čudi, če zgoraj omenjene službe (policija, vojska, gasilci, reševalci...) še tega nimajo urejenega.
NaceM napisal/-a:A pa ti res ne razumeš... Govorimo ti, da je zadevo potrebno UREDITI SISTEMSKO. Ne pa s takšnimi "sladkorčki" (po možnosti predvolilnimi), kateri je omenjen v topicu tega threada.
NaceM napisal/-a:Pa še zdaj ne razumeš? Tisti, ki bo doma srebal pivce bo pač dnar pognal (če bo do njega upravičen) za brezveze (in na prvem telesnem testu tudi padel in pristal pač na tistem delovnem mestu, kjer do tega denarja ne bo več upravičen), če ne bo porabil namenskega denarja za to, čemur je namenjen (+ seveda izkazal to z računom).
nana napisal/-a:Ne morem verjet, da se lahko okoli enih šenkanih dresov napiše 6 strani, medtem ko se miljoni evrov (davkoplačevalskega denarja) mečejo z lopato skozi okno.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA