Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Tina1 napisal/-a:Hoj,
a gre katera kasneje tudi na Tek za življenje v Tivoli? Bo šele 18. oktobra. Jaz grem in bi bila družba dobrodošla. :wink:

Jaz grem, mi je pa zelo pomemben ta tek.
Uporabniški avatar
 UršaR
metkamarjetka napisal/-a:
Počasnela napisal/-a:
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a: Moj razpoznavni znak je sončnica na desnem gležnju (oz. nad gležnjem).

a je to tista sončnica, ki si si jo dala "delat" za nagrado za dobro opravljen tek? :D

Tista, tista. No, ja, tek je bil bolj izgovor, da sem si izpolnila dolgoletno željo. Madona, je bolelo.

Zdaj že razmišljam, kaj si bom izmislila, če grem na LM 10ko. Nagrada pač mora bit (poleg te, da pridem v cilj, seveda). No, ja, tattooji definitivno odpadejo! :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenja ... ti prideš jutri na tek???

Če želiš ti lahko prinesem s sabo pas in bidon, pa ga lahko sprobaš???

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
menda pridem...
hvala za prijaznost, vendar sem danes nekaj podobnega kar kupila... dala 20 ojrov v eni drugi trgovini
Uporabniški avatar
 IRA
Oki doki, poročaj kako se ti obnese!

Jutri se pa vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
)
Ksenija napisal/-a:menda pridem...
hvala za prijaznost, vendar sem danes nekaj podobnega kar kupila... dala 20 ojrov v eni drugi trgovini

Kakšen menda? ob 9.00 te poberemo (če nam prej sama ne pobegneš :wink:)
Uporabniški avatar
 Ksenija
polžka bo ob devetih stala ob cesti ;)
še vedno ne vem kolk se naj oblečem - zunaj je groznooo mraz brrrrr
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:polžka bo ob devetih stala ob cesti ;)

Za zjutraj se kar toplo obleci, v avtu bo sicer toplo, ampak vseeno. Jaz bom oblekla majčko Polžje sekcije in Hoferjevo tekaško jakno (jo je treba sprobat) in jo med tekom slekla, če bo treba. Pa tričetrt tekaške hlače, bo kar dovolj. Pa za preoblečt potem ne pozabit.
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:

Za zjutraj se kar toplo obleci, v avtu bo sicer toplo, ampak vseeno. Jaz bom oblekla majčko Polžje sekcije in Hoferjevo tekaško jakno (jo je treba sprobat) in jo med tekom slekla, če bo treba. Pa tričetrt tekaške hlače, bo kar dovolj. Pa za preoblečt potem ne pozabit.

Punce, še ni zima, ne pretiravat s cunjami, ker vam bo vroče. No, meni je definitivno bilo ob osmih zvečer, pa sem imela majčko s kratkimi rokavi in ta tanko vetrovko.
Aja, drugače pa prideva jutri ob 10ih s sestro, jaz sem svetlomodro - črna, ona pa zeleno - črna kombinacija, če se slučajno kdo v naju zabije.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Punce, še ni zima, ne pretiravat s cunjami, ker vam bo vroče. No, meni je definitivno bilo ob osmih zvečer, pa sem imela majčko s kratkimi rokavi in ta tanko vetrovko.
Aja, drugače pa prideva jutri ob 10ih s sestro, jaz sem svetlomodro - črna, ona pa zeleno - črna kombinacija, če se slučajno kdo v naju zabije.

Upam, da te bom še prepoznala :wink: :D :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri pa bo Polžja sekcija v zeloooo velikem številu zastopana. Me veseli, da se bo to zgodilo na dobrodelnem teku :clap: . Fotkiča vzamem s sabo, je treba za zgodovino ovekovečit ta dogodek.
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:
Upam, da te bom še prepoznala :wink: :D :lol:

Ja, pa res, še poštrihala sem se, samo ošišala se pa še nisem, nekaj me daje želja po 0,5 frizuri (beri vojaški mašinca stil), pa sem se zaenkrat še pustila preogovrit babjim čenčam o bolj ženstvenem izgledu. Jaz pa tole slednje ne gre ravno skup.
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Jutri pa bo Polžja sekcija v zeloooo velikem številu zastopana. Me veseli, da se bo to zgodilo na dobrodelnem teku :clap: . Fotkiča vzamem s sabo, je treba za zgodovino ovekovečit ta dogodek.

Bravo mi, Polžki :laola
Uporabniški avatar
 IRA
Pri nas so 4 stopinje in sonček!

Oblečte se :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
pri nas nekaj stopinj več in sonček še bo (kdo mi je kriv če živim med hribi ;))
se vidimo!!!!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA