Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:Tina, saj jaz tud ne vem, ker še nisem nikoli, ampak tko, sem vnesla v izračun moj čas na 10 km in mi je vrglo ven tole številko :shock: . Zato pa mam okice tako velike :wink: . Sem šla na Ptuju 2.33, to je sedaj moj uradni čas. Če pa je temperatura normalna, pa lahko gremo malo hitreje. Drugače pa vse kar bo bolje bo itak super. No, vmes je še LM, bo še en uradni rezultat. Sicer pa jaz tečem zaradi užitka ob tem, da tečem in to je najpomembneje. Pa še družba bo prav neverjetna nas tam od zadaj, tko da tega pa res ne smem zamudit.

Lenči, kje pa si vnesla tvoje rezultate za izračun tega?
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Tina, saj jaz tud ne vem, ker še nisem nikoli, ampak tko, sem vnesla v izračun moj čas na 10 km in mi je vrglo ven tole številko :shock: . Zato pa mam okice tako velike :wink: . Sem šla na Ptuju 2.33, to je sedaj moj uradni čas. Če pa je temperatura normalna, pa lahko gremo malo hitreje. Drugače pa vse kar bo bolje bo itak super. No, vmes je še LM, bo še en uradni rezultat. Sicer pa jaz tečem zaradi užitka ob tem, da tečem in to je najpomembneje. Pa še družba bo prav neverjetna nas tam od zadaj, tko da tega pa res ne smem zamudit.

Lenči, kje pa si vnesla tvoje rezultate za izračun tega?

Tukajle :wink:
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:Lenči, kje pa si vnesla tvoje rezultate za izračun tega?

Sm mislila, da na kateri tekaški strani...
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:
lenči napisal/-a:

http://www.runningforfitness.org/calc/rp.php
tole je bližnjica :wink:

:shock: :shock: :shock:

To laže :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:
lenči napisal/-a:

http://www.runningforfitness.org/calc/rp.php
tole je bližnjica :wink:

:shock: :shock: :shock:

To laže :lol:

Ja, tudi meni je oke :shock: :shock: :shock:
 Janazaspana
Ban, vse si zaslužite ban in da vas vržemo ven iz polžev. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Janazaspana napisal/-a:Ban, vse si zaslužite ban in da vas vržemo ven iz polžev. :lol:

Dragi Polžki, kaj pravite ? A me vržete ven :wink: :rol: .Samo poglejte moj tempo ta mesec :--
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
Janazaspana napisal/-a:Ban, vse si zaslužite ban in da vas vržemo ven iz polžev. :lol:

Dragi Polžki, kaj pravite ? A me vržete ven :wink: :rol: .Samo poglejte moj tempo ta mesec :--

Vidmo pa tudi kilometre ! :shock: Jaz s 5 km imam lahko višji tempo, kot pa ti če greš 10 ali več km.
Kakorkoli že, naša si in mi te ne damo ! :D
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:

Neeeee! Kdo po pa potem - kako že - multi kulti motivator??? Saj lahko častni član postaneš. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 niki
A vam povem svojo velikopotezno željo :oops:
Želim si, da bi pretekla 10 km v 1 uri :lol: :lol: :oops: :oops:

To pomeni 6 min/km ... zelo smešno, a ne, če pogledate kakšen tempo imam sedaj :roll: :roll:

Mogoče bom pa kar od Solatke vzela tempo :D Tako, da Solatka me sprejmeš :roll:
Uporabniški avatar
 UršaR
niki5 napisal/-a:A vam povem svojo velikopotezno željo :oops:

To pomeni 6 min/km ... zelo smešno, a ne, če pogledate kakšen tempo imam sedaj :roll: :roll:

Niki, tudi moja želja je (nekoč) preteči 10 km v 1 uri. S to željo sem začela teči. Tempo imam še malo počasnejši kot ti, tako da mi še kar veliko manjka. Mislim, da sem trenutno sposobna v uri 15, morda kakšno minuto hitreje. Ampak - bomo že, ane? Pa drugo leto! Glavno, da vztrajamo!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 teka-teka
Ah, Lenči, to so samo hitrosti na krajše razdalje :( . Po intervalu itak sledi zelo počasen tekec, da pridem k sebi. Napišem pa zgolj zaradi tega, da bi morda še kdo probal mal drugače tečt. Jaz sem predolgo časa gulila samo kilometražo in sem vedno tekla enako. V nedeljo pa sem že opazila razliko, saj sem lanski rezultat popravila za slabih 6 minut. Tekme pa res niso tako hitre kot kratki intervali, vesela sem, da tečem 5,5min/km.
Aja, pa da se ne bom brala kao turbo polžek, na tekmi sem vedno krepko zadaj, če se kdaj približam sredini sem zelo :shock:
In včeraj smo bile 3 "punce" na treningu, 2 stari kot moja mama, 62 let sta šteli in jaz 42. Pa je ena tekla v še boljši skupini kot jaz, druga pa me je držala, da ji nisem mogla uit. Pa tudi spodobilo se ne bi :oops: Toliko, za v premislek... :cry:
Pa še to, jutri grem tudi jaz na Praprotnikov trening v Dolenjske Toplice. Mal mam še težave z varstvom, če ne bom pa mojo tamičkeno kar sabo vzela.
Na piknik pa žal ne morem, kot sem omenila, je en tek ob Kolpi, v soboto pa že en mesec napovedujejo trgatev, tako, da ni šans :cry:
Uporabniški avatar
 lenči
Teka-teka, :cry: , jaz tudi na 1 km ne pridem pod 5.00. Imaš pa prav, tudi jaz sem začela tečt malo drugače, da ni samo kilometraža in sem prišla na TF 10 pod 1 uro. In sem bila zelo vesela. In ker si v moji kategoriji, bi me na vsaki tekmi lepo pustila zadaj :lol: . Še malo kilc dol, pa malo potrenirat, pa bom mogoče jst tudi kakšen kilometrček nardila pod 5.00. Hej, to bo moj cilj za letos :juhuhu: . Hvala ti za idejo.

Na Urbanov tek pa kar pojdi, jaz pridno treniram vaje in tek, upam, da najdeš varstvo, ker boš polno zaposlena. :wink: .

A si mogoče tekla letos na Šmarjeških na teku? Jaz sem bila tam, mi je bil zelo všeč.

Ti si turbo polžek in super da se šteješ med nas polžke :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Počasnela napisal/-a:
niki5 napisal/-a:A vam povem svojo velikopotezno željo :oops:

Niki, tudi moja želja je (nekoč) preteči 10 km v 1 uri. S to željo sem začela teči. Tempo imam še malo počasnejši kot ti, tako da mi še kar veliko manjka. Mislim, da sem trenutno sposobna v uri 15, morda kakšno minuto hitreje. Ampak - bomo že, ane? Pa drugo leto! Glavno, da vztrajamo!

LP, Urša

Seveda vam bo uspelo, meni je tudi :wink: :lol: . Samo kar celo leto je trajalo, da sem prišla do tega, sem pridno trenirala, tako kot ve :lol: .
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA