prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 klopotec
Lani je bila država še bolj velikodušna. Za udeležbo na LM si dobil prost dan.
Kako se bo šele sedaj razplamtela foušija.
 kovit
ton napisal/-a:Bi pa jim v kolektivnih pogodbah in pogodbah o zaposlitvi uredil, da bi lahko v okviru delovnega časa - enako kot birokrati birokrati obiskujemo najrazličnejša izobraževanja - vzdrževali telesno pripravljenost. Še več: stimuliral bi jim različne športne aktivnosti tudi v prostem času. TO bi mi, ostali davkoplačevalci, ne le mirno prenesli, pač pa tudi pozdravili, saj bi šlo jasno in pregledno za OBČE DOBRO.
Ampak ne z dresom. Sistemsko. In da tega še ni - TO je sramota za to presneto državo.
Ton,-e ne sanjaj stari, zbud se, vendarle si na bolniški in ne na delovnem mestu... :)
 ton
Človek, res ne razumeš, da ne gre za nobeno foušijo.
Tole o prostem dnevu je klasičen primer: ČE ste ga dobili tisti, ki sicer delate ob nedeljah, je to HVALEVREDNO (ČE ste ga dobili vsi, ki na ta način vzdržujete telesno pripravljenost v službene namene), o tem, da ga pa NE RABIMO vsi ostali birokrati, pa ne rabiva razpravljat, saj imamo tako ali tako vse nedelje proste.
Torej imava spet prav in se spet strinjava, juhej!
Uporabniški avatar
 natasa
Ah joj, a je treba tolk diskusije ? Res je kot pravijo slovenska zavist ne pozna meja... Takle mamo.

Naj s ponosom in hitro tečejo v njih :wink: !

:lol:
Uporabniški avatar
 mare
Šit, lani sem dobil od države za novo leto stenski koledar. Ga grem hitro skrit.
Uporabniški avatar
 Zajec
mare napisal/-a:Šit, lani sem dobil od države za novo leto stenski koledar. Ga grem hitro skrit.

Tudi jaz, sedaj pa verjetno dobime še tekaški dres :arrow: to je pa že preveč za nas :?:

LP Zajec
Uporabniški avatar
 RoKo
Takole vam, povem:
Delam nedelje, praznike nočne. , dopust planiram takrat, kadar je najman tekov ali pa so nekje na Štajerskem.
Letos sem iz nočne potoval v Bovec, Mokronog. nekajkrat okoli Idrije :lol: , vse na svoje stroške. (razen kakšnega kolegialnega prevoza, za kar se vsem zahvaljujem) sam na svoje stroške Opravil sem 4/5 Slo pokala, ne vem kolikokrat sem zamenjal službo, da sem šel lahko tečt, velikokrat sem nato iz teka zaradi tega takoj odšel v službo. Ob tej priliki hvala vsem, ki so mi šli z menjavami na roko.
Če ni bo uspelo, bom s takim tempom tudi nadaljeval kjub polemikam in peticijam raznih Bofov in ostalih.
VSI KI MI TEGA DRESA (NE VEM ČE GA SPLOH NE DOBIM) NE PRIVOŠČITE, SE POJDITE LEPO SOLIT!

UPAM, DA JE S TEM TA TEMA ZAPRTA.
Rajši se obujte in oblečite, pa naredite kakšen kilometrček. Predvsem tisti najbolj fouš. Morda ratate zeleni od foušije.
Uporabniški avatar
 Loni
RoKo napisal/-a:Takole vam, povem:
Delam nedelje, praznike nočne. , dopust planiram takrat, kadar je najman tekov ali pa so nekje na Štajerskem.
Letos sem iz nočne potoval v Bovec, Mokronog. nekajkrat okoli Idrije :lol: , vse na svoje stroške. (razen kakšnega kolegialnega prevoza, za kar se vsem zahvaljujem) sam na svoje stroške Opravil sem 4/5 Slo pokala, ne vem kolikokrat sem zamenjal službo, da sem šel lahko tečt, velikokrat sem nato iz teka zaradi tega takoj odšel v službo. Ob tej priliki hvala vsem, ki so mi šli z menjavami na roko.
Če ni bo uspelo, bom s takim tempom tudi nadaljeval kjub polemikam in peticijam raznih Bofov in ostalih.
VSI KI MI TEGA DRESA (NE VEM ČE GA SPLOH NE DOBIM) NE PRIVOŠČITE, SE POJDITE LEPO SOLIT!

Rajši se obujte in oblečite, pa naredite kakšen kilometrček. Predvsem tisti najbolj fouš. Morda ratate zeleni od foušije.

RoKo, ne sekiraj se. Zadeva je pač taka, da če si tiho, ne dobiš ničesar, če pa vprašaš in probaš, je pa odvisno od vprašanih, kaj se bo izcimilo, je pa zraven dobra mera običajne fovšije.
Torej, objavljam, da je že na poti na moj naslov majica kluba Uživajmo zdravo, pa sem se za LM maraton prijavila preko TF in plačala višji znesek kot bi ga preko tega kluba. Za majčko sem pa vprašala, zakaj pa ne. Matr, sem neumna, bi lahko prišparala :cry: :lol:
Uporabniški avatar
 niki
LoniM napisal/-a:Torej, objavljam, da je že na poti na moj naslov majica kluba Uživajmo zdravo, pa sem se za LM maraton prijavila preko TF in plačala višji znesek kot bi ga preko tega kluba. Za majčko sem pa vprašala, zakaj pa ne. Matr, sem neumna, bi lahko prišparala :cry: :lol:

In koliko je ceneje preko tega kluba?
Uporabniški avatar
 niki
niki5 napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Torej, objavljam, da je že na poti na moj naslov majica kluba Uživajmo zdravo, pa sem se za LM maraton prijavila preko TF in plačala višji znesek kot bi ga preko tega kluba. Za majčko sem pa vprašala, zakaj pa ne. Matr, sem neumna, bi lahko prišparala :cry: :lol:

In koliko je ceneje preko tega kluba?

sem že našla...
Uporabniški avatar
 lenči
RoKo napisal/-a:Takole vam, povem:

Upam, da te na LM teku osebno spoznam, bom posebej gledala na drese, samo pomahaj in javi. Upam, da dobite še kakšen dodatek zraven.
Uporabniški avatar
 BoF
Za številčno velike narode ni usodno, če si včasih izberejo celo nore voditelje in se napajajo z njihovo genialno neumnostjo. Za majhne narode pa je to usodno...
 klopotec
Tudi za velike je lahko usodno. Malo poglej v zgodovino. Ampak to sedaj res nima zveze s temo.
Lahko pa te ujame kak državni uradnik, ki nadzira volilni molk in v tem razume.......No saj razumeš. In kazni so velike.
Uporabniški avatar
 Bor
e ka ste naredil iz te teme......
ma usi mate prav..bof bi rad povedal ,da če je za enega mora bit za vse, roko pa bi rad samo povedal da so dresi na voljo za določeno populacijo....ostali se pa petljamo sem in tja....ma usi mate prou (tudi kovit :wink: ) sam ne se kregat......
roko , ti pa obleč dres TF-ja ( ti tut klatež :? ....smo lepši v njih, kot v drugih dresih....
Uporabniški avatar
 raf
Jaz bom na LM imel znak TF na sebi, da se ve od kod prihajam in pika.
Kar se pa tiče teh dreskov za državne uslužbence je pa moje mnenej takšno, da so na žalot z akcijo začeli na napačen način in to je podobno, kot lani, ko so imeli majice EU določeni tekači.
Skratka uradniki, ki imajo dobre ozroma odlične plače si morajo zrihtati še zastonj majico, ki stane v trgovini recimo z tiskom vred 25 €.
Ja eni so pa res reveži. :lol:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA