prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Tuareg
Pred nekaj časa je bilo nekaj napisanega o mahanju z zastavami, če se
ne motim, sta bila to Miro in Fotr. Upam, da me ne bosta preganjala s
kakšno odškodnino za avtorske pravice, če to idejo znova potegnem na
plano in obesim na drog.

Torej, ob analizi tekaških in seveda tudi drugih prireditvah in razmišljanju
:idea: prišel do sklepa, da TF za svojo prepoznavnost nujno potrebuje tudi ZASTAVO ALI PRAPOR

Nekaj z znanstvenega stališča o zastavi:
- je znamenje ali simbol, s katerim se pokaže pripadnost neki organizaciji,
skupini,ideji..
- lahko jo nosimo,izobesimo, z njo mahamo ...
- z njo izražamo opozorila,občutke,pozornost, spoštovanje,
- ima pomemben psihološki, komunikacijski, propagandni učinek...
- ima jo (skoraj) vsaka organizacija,duštvo,zveza,skupina, podjetja,
država...
- je večnamenski predmet...

Dodatna utemeljitev po ZKP:
- motivacijski učinek na članstvo TF
- znak prisotnosti TF pred, med in po akciji na prizorišču
- omogočala bi nam lažje zbiranje na prizoriščih
- rekvizit ob proslavljanju naših uspehov, pomembnih dogodkov, ipd.

Vsebina zastave bi morala biti v skladu z našim logotipom, finance
če ne drugače, s kakšnim samoprispevkom (sponzorski logotipi na zastavo ne spadajo), potrebujemo še zastavnika-co (za čin bi se zmenili) in nekoga, ki to dokončno izpelje, ob večinskem izidu na referendumu,
če ga je potrebno razpisati, seveda.
Uporabniški avatar
 ero
Tuareg napisal/-a:Torej, ob analizi tekaških in seveda tudi drugih prireditvah in razmišljanju
:idea: prišel do sklepa, da TF za svojo prepoznavnost nujno potrebuje tudi ZASTAVO ALI PRAPOR

:D pa veš, da smo pred Sežano že razmišljali o (z domačo besedo) transparentu, da bi ga obesili nad zborno mesto. hja, se bomo pozanimali, koliko bi prišel tak špas. nekaj drobiža v blagajni pa že imamo...
Uporabniški avatar
 gregorb
Jest sem tud za zastavo, če ne druzga jo bom mel v avtu čez zadnjo šipo, ko se peljem na kaksno tekmo, tako da se forumovci opazimo že na cesti.
Naslednji korak so pa verjetno kaksne nalepke...
lp
Gregor
 Nataša
ja, ja, jest sem tud za nalepke!! idej imamo itak veliko, smo se pogovarjali tudi o bolj tekaških (beri: ne bombažnih) majčkah. Ero je itak najboljši organizator, mi pa bomo mal pomagal pri takšnih idejah, pa bomo tko širl duh TF-ja a ne? na štartu nas je en ata spraševal, če nas tomas sport sponzorira, pa je v odgovor takoj dobil veliko rdečo piko na vpogled. ta sigurno zdaj ve za nas :D on je mel pa trak od mercatorja :roll:
 mojA
..bo treba, bo treba... počas tut mal na himno mislt !! DA JO BOMO OB POSEBNIH DOGODKIH PEL (kolajna, osebni rekord, ...ipd) !

Evo predlog na melodijo Hej brigade :D :

Hej lenobe vstanite,
televizor ugasnite -
naj hladilnik ostane zaprt!
Kje si ti in tvoja volja,
kot sred minskega polja-
le pogumno čez vrata na plan.

Glej superge prelestne,
kaj če te mal tiščijo-
stisni zobe, ustani, marš na plan !
Čutiš vetrič pihljati,
slišiš ptičke ščebljati-
spet si živ, čutiš moč in svoj pogum - forum !

Že ti noge drvijo,
hiše šibajo mimo,
zrak diši, pa ni važno sploh po čem.
Zdaj ponosno ti tečeš,
sam pri sebi si rečeš-
spet sem živ, čutim moč in pogum - forum !

Drag je meni vsak tekač,
tut če čist počas se vlač,
ko te vidim srce mi zaigra-
če se da te naščijem,
če ne morem stran zavijem-
spet sem živ, čutim moč in pogum - forum !
Uporabniški avatar
 gregorb
Bravo! :lol:
Mislim, da smo pravkar dobili himno, torej nam manjka samo še prapor! 8)
Uporabniški avatar
 Bor
ero napisal/-a:
:D pa veš, da smo pred Sežano že razmišljali o (z domačo besedo) transparentu, da bi ga obesili nad zborno mesto. hja, se bomo pozanimali, koliko bi prišel tak špas. nekaj drobiža v blagajni pa že imamo...

:?: :?:
Uporabniški avatar
 Filipid
Popolnoma se strinjam s teboj Taureg :D . Upam, da bo Ero kmalu prišel s predlogi na dan :wink: ter da bo potem čimprej prišlo do realizacije :D .

Nalepke ;)
Zastava oz. transparent pa tud zlooo dobra ideja :)
Uporabniški avatar
 Bor
ero napisal/-a:
Tuareg napisal/-a:Torej, ob analizi tekaških in seveda tudi drugih prireditvah in razmišljanju

ero :!: kej novga?

lp bor
Uporabniški avatar
 ero
Bor napisal/-a:
ero napisal/-a:

ero :!: kej novga?

lp bor

bom takole rekel - a kdo pozna kakega tiskarja, da ga lahko vpraša, koliko ta špas stane? kar v akcijo stopite...
Uporabniški avatar
 Barb
No jaz sem že v akciji :P
Zdej pa direktorja tiskarne zanima kakšne majčke bi imel(svetel oz. temne)
Tisk na majčkah spredaj, zadaj ali oboje.Ali zraven znaka tudi kakšne številke oz besede?

Kakšna zastava oz transparent-velikost,material.
Koliko transparentov-enega ali več?Če bi bil eden,potem je menda boljše da se izdela kot cerada in se gor nalimajo nalepke,če pa več,potem se mora pa izdelat film za tisk in to zadevo seveda podraži!

Torej pomagajte mi,da boim lahko posredovala čim več informacij
...pa čimprej,ker moram poslati e-mail
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:No jaz sem že v akciji :P
Zdej pa direktorja tiskarne zanima kakšne majčke bi imel(svetel oz. temne)
Tisk na majčkah spredaj, zadaj ali oboje.Ali zraven znaka tudi kakšne številke oz besede?

Kakšna zastava oz transparent-velikost,material.

Torej pomagajte mi,da boim lahko posredovala čim več informacij
...pa čimprej,ker moram poslati e-mail

Po moje je najbolje, da škrlatna pika z napisom Tekaški forum mora ostati, ker smo po njej poznani. Na majicah naj bo spredaj in zadaj, zaradi številk na tekmah, ki so včasih na prsih včasih na hrbtu. Barva majice pa ni nujno da je ravno bela, lahko bi bila različnih barv, ne vem pa kakšnih, morda rumene, modre ali zelene.

Zastava pa naj bi ne bila preveč velika, da bi jo lahko nosili tudi na tekmi kot tisti Furere ali kaj je že za Evropo.

Vprašaj, če lahko naredi kakšne nalepke za na obraz v obliki krogle TF.

To je samo moje mnenje, naj še ostali povedo, ker nimam kakšnega posebnega smisla za barve in to.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA