Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:Teka-teka, :cry: , jaz tudi na 1 km ne pridem pod 5.00. Imaš pa prav, tudi jaz sem začela tečt malo drugače, da ni samo kilometraža in sem prišla na TF 10 pod 1 uro. In sem bila zelo vesela. In ker si v moji kategoriji, bi me na vsaki tekmi lepo pustila zadaj :lol: . Še malo kilc dol, pa malo potrenirat, pa bom mogoče jst tudi kakšen kilometrček nardila pod 5.00. Hej, to bo moj cilj za letos :juhuhu: . Hvala ti za idejo.

Na Urbanov tek pa kar pojdi, jaz pridno treniram vaje in tek, upam, da najdeš varstvo, ker boš polno zaposlena. :wink: .

A si mogoče tekla letos na Šmarjeških na teku? Jaz sem bila tam, mi je bil zelo všeč.

Ti si turbo polžek in super da se šteješ med nas polžke :wink: :lol:

danes je Urban v Zagorju :( meni se pa ni izšlo, da bi bila tam... mi je ful žal...
Uporabniški avatar
 teka-teka
:) Lenči sem bila na Šmarješkem teku. Eden mojih prvih letos je bil...
No, fajn, da ti je bilo všeč. Je pa res, da so tekme na našem koncu drugim pošteno od rok in obratno :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a::) Lenči sem bila na Šmarješkem teku. Eden mojih prvih letos je bil...
No, fajn, da ti je bilo všeč. Je pa res, da so tekme na našem koncu drugim pošteno od rok in obratno :wink:

Meni ni tako od rok, prav lep izlet je bil, še mojega sem spravila prvič na tekmo :wink: . No, potem sva se pa mogoče že videle, samo ne poznale :lol: .
Uporabniški avatar
 solatka
niki5 napisal/-a:A vam povem svojo velikopotezno željo :oops:
Želim si, da bi pretekla 10 km v 1 uri :lol: :lol: :oops: :oops:

To pomeni 6 min/km ... zelo smešno, a ne, če pogledate kakšen tempo imam sedaj :roll: :roll:

Mogoče bom pa kar od Solatke vzela tempo :D Tako, da Solatka me sprejmeš :roll:

Seveda te sprejmem.
Ampak tega tempa v tem trenutku ne dohajam. Upam pa da ga bom uspela do LM.
Če greš na LM na 10ko, se lahk zmeniva pa greva skupaj. Mi družba ne bi nč škodila.

Sam ste res ene kar za banat :wink:

Danes sem si kupila osebni alarm. Una majhna zadevca ki piska.
Ok ne vem a kaj koristi, vsekakor sem se jaz feeejst ustrašila, ko sem pomotoma to vključila. :shock:
Uporabniški avatar
 niki
solatka napisal/-a:
Seveda te sprejmem.
Ampak tega tempa v tem trenutku ne dohajam. Upam pa da ga bom uspela do LM.
Če greš na LM na 10ko, se lahk zmeniva pa greva skupaj. Mi družba ne bi nč škodila.

Sam ste res ene kar za banat :wink:

Danes sem si kupila osebni alarm. Una majhna zadevca ki piska.
Ok ne vem a kaj koristi, vsekakor sem se jaz feeejst ustrašila, ko sem pomotoma to vključila. :shock:

Ja na 10ko grem, mislila sem pa da bi tempirali na tvoj pričakovani čas 1:8:59 :D Jaz sicer še nisem sposobna te hitrosti :oops: Tako, da se lahko zmeniva, da greva skupaj, če ne bova hitre se bova pa vsaj fajn imele :wink:

Zdaj pa se grem počasi nazaja učit za izpit.. ne vem če mi bo uspelo vso snov predelat.. ne vem a to z leti vedno težje v glavi kaj ostane :oops: Verjetno bi tudi pomagalo, če ne bi skoz na forum hodila :lol: :lol:

Solatka, zakaj rabiš osebni alarm? Sem čist nevedna :oops:
Uporabniški avatar
 solatka
niki5 napisal/-a:
Ja na 10ko grem, mislila sem pa da bi tempirali na tvoj pričakovani čas 1:8:59 :D Jaz sicer še nisem sposobna te hitrosti :oops: Tako, da se lahko zmeniva, da greva skupaj, če ne bova hitre se bova pa vsaj fajn imele :wink:

Zdaj pa se grem počasi nazaja učit za izpit.. ne vem če mi bo uspelo vso snov predelat.. ne vem a to z leti vedno težje v glavi kaj ostane :oops: Verjetno bi tudi pomagalo, če ne bi skoz na forum hodila :lol: :lol:

Solatka, zakaj rabiš osebni alarm? Sem čist nevedna :oops:

Aham.. no sej nisi ravno daleš od tempa ki je potreben za moj magični :lol: čas na 10ko. No, pol torej drži za LM. Super. Pa enkrat le ne bom sama tekla :wink:

Osebni alarm... ma to je kao šok terapija (piska zelo na glas) za kakšnega, ki bi me morebiti napadel ko bi tekla v temi. Sej pravim, da ne vem če je ravno uporaben, ampak ker je bil ravno poceni (1 ojro) sem ga vzela.
Pač za kvazi občutek varnosti za tek v temi.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Marko jaz ne vem odgovora... žal. si poskusil z masažo, hlajenjem... mogoče bi vseeno poskušal hodit malce ali pa povprašal še v kakšni drugi temi... lahko pa tud zdravnika obiščeš. saj stane te nič, samo pomirjen boš
držim pesti da bo kmalu bolje

jst mam pa eno takšno fletnoooo majčko z enim nasmejanim polžkom ;)
Uporabniški avatar
 solatka
Ksenija napisal/-a:

jst mam pa eno takšno fletnoooo majčko z enim nasmejanim polžkom ;)

Jz sem ti pa favš :wink:

Pa ne za dolgo...
Uporabniški avatar
 lenči
Sem pa danes mislila tudi na našo Mašo, ki preživlja zelo pomemben dan v življenju Slika .

Želim ji veliiiiikooooo srečeeeee in zadovoljstvaSlika
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Sem pa danes mislila tudi na našo Mašo, ki preživlja zelo pomemben dan v življenju Slika .

Želim ji veliiiiikooooo srečeeeee in zadovoljstvaSlika

Evo sem vedela, da je danes neki pomembnega...

Maša, želim vama veliko poguma in vztrajnosti, da bi v skupno življenje odšla z velikim odprtim srcem.
Vse dobro.
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžki, živjo!

Sem pogledala slikce z Donna teka....Joj, vas je blo...Mi je kar žal, da nisem prišla. Upam, da ste se imele fajn...no saj ne dvomim v to. :)

@Marko85: počivaj in masiraj s kakim gelom. Začetki so vedno težki. Kar počasi in bo.

Vidim, da ste vse pridne in se pripravljate za LM. Meni ne vem, če bo letos uspelo. Bomo videli. Če ne drugega pridem kot navijačica in fotograf Polžje sekcije. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:Sem pogledala slikce z Donna teka....Joj, vas je blo...Vidim, da ste vse pridne in se pripravljate za LM. Meni ne vem, če bo letos uspelo. Bomo videli. Če ne drugega pridem kot navijačica in fotograf Polžje sekcije. :)

Mislim, da res opravičujemo svojo sekcijo na forumu, saj nenehno številčno rastemo Slika (o glasnosti sem že komentirala Slika ).

Bomo veseli fotografov, saj je vedno lepo pogledati fotke, kako smo pridni. Te bi pa raje videli med tekači Slika .
Uporabniški avatar
 lenči
Po včerajšnjem Donninem teku sem danes šla malo daljšo razdaljo. 16 km sem pretekla tokrat malo hitrejši tempo (21 se mi ni dalo) in glede na to, da sem šla progo s klanci, sem zelo zadovoljna. LM ni toliko razgiban, tako da .... Bo treba še malo klančke potrenirat, prva priložnost bo v torek na KRožniku, pa še kakšen kilometer probat pod 5.00 pretečt :shock: :lol: .

Vreme pa zame idealno, rahlo je sicer rosilo prvih nekaj minut, potem pa ne več. Poleg mojega moža srečala samo enega tekača.
Uporabniški avatar
 Ksenija
tud jaz danes tekla 15 km (poročilo v temi zasavje zbud se) in kako že gre tisto, tečeš umreš tečeš umreš... ful višinske razlike - vsaj zame...
noga sicer štrajka sam se ne dam... jutri če bo treba pa počivam, pa v torek tud... predvsem zadovoljna s časom :))))
lenči če boš želela greva tole
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA