Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Jožko
Pozdravljeni!
Danes pa sem se podal na tek po Venclovih poteh, v mislih sem imel iz Soriške planine na Ratitovec. Je že dooooooolgo, doooooooooolgo odkar sem tam hodil zadnjič, imel pa sem v spominu, da je to bolj taka lepa po ravnem in res je. Enkratna stezica malo po gozdu malo po grebenu. Ko pa prideš do prvih pašnikov in to v takem popoldnevu se s tekom, kar avtomatsko neha.
Razgledi so bili tako impozantni, da sem sanjal tja čez Kremant kar nekaj časa. No na Ratitovcu pa sami prijatelji Ratitovca in nekaj tudi članov kluba prijateljev GM4O, prijetna družba.
Dorica se je na vrh povzpela iz Torke in tako sva skupaj sestopila do avta in lepo proti domu. :D
 Jožko
Pozdravljeni!
Po sobotnem SAMu v izredno teških razmerah vsaj zame je bil današnji krog GM4O pravi balzam za dušo in seveda za razbolele noge. Še bolj pa zato, ker sem spremljal dve mladi dami, ki sta danes postali najmljaši članici kluba prijateljev GM4O, Nežko in Mileno. Obe sta dolgoletni članici organizatorske ekipe, ki zagnano skrbi za počutje tekmovalcev na sprejemu pri prijavah in tudi kasneje.
Pot smo pričeli v hladnem jutru, ki ni nakazavalo sončnih žarkov in verjeli ali ne na vzponu po zadnjem melišču pred sedlom čez Suho nas je pričakala pravo zimska idila. Vse je bilo vkovano v leden oklep vsaka trava, vsak rušnati grm je imel svojo ledeno obleko. Vse je popopral še kar močan vetrič in megla. Res prijeten sprejem na najvišji točki GM4Oja, kmalu za sedlom pa se stanje hitro izboljša in pokažejo se tudi prvi sončni žarki, ki nas kar ponesejo proti Kalu :D
Na Kalu pri koritu počitek in dopolnitev zalog, okrepčevalnice so na žalost zaprte. Spomnimo se tudi še zadnje stalne prebivalke te prelepe vasice, ki nas je stalno bodrila in nam nudila vse, kar smo potrebovali. Naša Tilka je bila prava mama vsem tekačem, planincem....Na žalost jo je bolezen prehitro poklicala s tega sveta. Naj ji bo lahka zemljica pod Črno prstjo, kjer prebiva od zdaj naprej.
Mi pa že hitimo naprej in kmalu smo pri drugem koritu v Znojilah, tu nam je že pošteno toplo. Spust v Obloke in Hudajužno hitro mine in že smo na vzponu proti Durniku. Dekleta so z vsem spoštovanjem zagrizle v strmino in jo tudi lepo premagovale, vrh in olajšanje, zmagali smo. Sledijo pa še Elizejske poljane in večna pot. Skret na Poreznu je bil primerno počaščen in sledi samo še spust na cilj.
Na cilju pa radost, da nam je bilo zmagati in to v postavljenih normah. Res so se trudile te naše najmlajše članice, to lahko že po pravici povem.
Celo pot pa je v časovnem zamiku pol ure za nami premagovala isto pot Dorica, ki je tako tudi opravila svojevrsten podvig. Čestitke tudi njej.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

čestitke Nežki, Mileni in Dorici. :clap:
Veš Jožko, vsak nov opis premagovanja gm4O mi obudi lepe spomine na vaš kos slovenskega raja, ter seveda na dolg, katerega dolgujem predvsem sebi. In vsakič ko kaj preberem na to temo, si rečem:
" Saj se vrnem in postorim, kar mi leži na duši"
Do takrat pa lepe pozdrave v Baško grapo in še veliko novih članov v klub gm4O, kakor tudi extremno.
 RudiV
Zdravo vsem!
Bravo tvoji družini Jožko, sedaj pa še Jerca in Andrej naredita krog in boste nas ostale vpodbudili za družinske projekte na krog po GM4O. Ni slaba ideja, takoj začnem svoje ženske vzpodbujat, tako bomo vsaj enkrat 8 ur skupaj?
Čestitke Dorici, Nežki in Mileni tudi od Cirile!
lep da vsem
Uporabniški avatar
 NANIKA
Jožko, nekaj mi je prišlo na uha, da se danes nekaj zanimivega dogaja na progi :shock: .Verjetno ti veš kaj več!!! :lol:
 Jožko
Pozdravljeni!
Tisto kar jaz vem se ne dogaja danes, kar pa ne vem se pa lahko. A je mogoče kaj na progi?
Nanika če veš kaj več pa sporoči. Sem bil odsoten par dni in nisem na tekočem, imam pa namen it malo pogledat naokoli. :D
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ja verjetno nimam točnih informacij o datumu. Ko bo čas bomo že izvedeli :lol: . Pa vso srečo že vnaprej!!!
 Jožko
Hojla!
Mislim, da je ni tako skrite stvari, da bi se ne izvedela. Ja res se pripravlja ekipa, ki bo poskušala postaviti spet en svojevrsten rekord na progi GM4O. Kaj več pa ne smem, če ne jih bom slišal. Je volilni molk.
Sem pa bil danes malo na sprehodu od Petrovega Brda do Koble je bilo tako lepo, da sem komaj šel nazaj proti Dol :D
 marjeta
Imamo novo članico v klubu GM4O Bravo Andreja
 Jožko
Pozdravljeni!
En dan me ni doma pa je že nova članica v našem klubu, iskrene čestitke Andreja :!:
Zanima pa tudi mene katera Andreja je to, vsekakor mora biti pravi kerlc. :cast:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA