Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 UršaR
Evo še mene spet "on line".

Spoznala nove Polžkice. Super ste! Hvala za družbo (in izpolnjene ankete)!

Tek po pričakovanjih. Klanci so pač moja šibka točka. :oops: Sem pa do nadaljnjega izgubila svojega vlečnega konja, saj se mu je zaradi (pazi to!!) prepočasnega teka vnelo koleno! :roll: Ko sem drugi krog trpela, je rekel "če bo moje koleno zdržalo, boš ti tudi!" In, glej ga zlomka - koleno je rabilo malo počitka, jaz pa ne! :D Sledila je takojšnja strokovna oskrba - sestra, ki je pazila na mulčke, je namreč fizioterapevtka.

Rezultat: dokler ne tečem 5 minut na km, ostajam sama. :( Še sreča, da mi ostaja družba polžkov.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Ksenija
Počasnela čist super si bila! mam občutek, da se je tvoj bolj nas polžkov zbal, glede na to da smo se priklople ;) sem pa ravno prijateljici razlagala kolk se mi je super zdel, ko te je celo pot spremljal (pri nas se večkrat nos povesi ko grem tečt)
Metkamarjetka, kar nekajkrat sem želela pristopit k tebi pa sem bolj sramežljive sorte... naslednjič ne pobegni tko kmalu. Sem, se obrnila pa te kar ni bilo več...
Uporabniški avatar
 UršaR
IRA napisal/-a:
izzardly napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:in za kaj nas nisi????

Vedno se mi čudno zdi 'napast' neznane ljudi... :D Bom naslednjič.

Veš kako sem šele jaz izpadla.... "eeeeeeeeeeeeej, na gležnju maš sončnico ... a si ti" ...

Na srečo je bla :P

IRA, saj zato sem pa napisala, da jo imam. Prav fajn je izpadlo. Sva potem takoj lažje še ostale počakali!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Ksenija napisal/-a:Metkamarjetka, kar nekajkrat sem želela pristopit k tebi pa sem bolj sramežljive sorte... naslednjič ne pobegni tko kmalu. Sem, se obrnila pa te kar ni bilo več...

:shock: :?: :shock: :?: nič jasno :oops:

sploh nimam pojma kje, kdaj si me "lovila" . res pa, da sem lutala eno uro okrog..... :-((

drugič (mogoče na LM) pa kar pocukaj za rokav.... :wink:
 mausi
tekla sicer nisem, sem pa uživala v navijanju in družbi :lol: prijetno presenečena nad vsemi! Tudi "hrabri mišek" je bil navdušen in bo po novem menda tekel z mano (seveda, če mu bo v novi službi zneslo :roll: )

p.s. Eroica - hmm, kaj naj rečem, rahlo sladkorno sem dobila - čeprav glasove imajo čudovite, sem pa potem ujela ples na invalidskih vozičkih - to je bilo nekaj posebnega in res lepega!
 ton
Mislim, povsod samo o nekem 'ženskem teku' - pa kaj smo bili potem fantje, saj nas ni bilo malo!
Zanimiv dan. Malo sem bil jezen na šefe, Polar mi je izmeril 6.9 km (namesto osem) in se mi zdi res trapasto ne samo do dirkalcev, pač pa predvsem do večine rekreativnih tekačic in tekačev, ki imajo zdaj dobesedno goljufiv občutek ob premagani razdalji. Buhpomagaj.

Sledijo pohvale: Nataša Nakrst je privlekla skupino okrog 60 dijakinj in dijakov ter staršev. To pa je nekaj! Vzdušje prijetno, nobenih pretepov med tekači in pohodniki, prav fino.
Uporabniški avatar
 lenči
ton napisal/-a:Mislim, povsod samo o nekem 'ženskem teku' - pa kaj smo bili potem fantje, saj nas ni bilo malo!
Zanimiv dan. Malo sem bil jezen na šefe, Polar mi je izmeril 6.9 km (namesto osem) in se mi zdi res trapasto ne samo do dirkalcev, pač pa predvsem do večine rekreativnih tekačic in tekačev, ki imajo zdaj dobesedno goljufiv občutek ob premagani razdalji. Buhpomagaj.

Sledijo pohvale: Nataša Nakrst je privlekla skupino okrog 60 dijakinj in dijakov ter staršev. To pa je nekaj! Vzdušje prijetno, nobenih pretepov med tekači in pohodniki, prav fino.

Čisto prav imaš, zelo veliko fantov je bilo na teku, mislim, da ta ženski del menijo bolj organizatorke tega teka, ne toliko na nas tekače :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:
ton napisal/-a:Mislim, povsod samo o nekem 'ženskem teku' - pa kaj smo bili potem fantje, saj nas ni bilo malo!

Čisto prav imaš, zelo veliko fantov je bilo na teku, mislim, da ta ženski del menijo bolj organizatorke tega teka, ne toliko na nas tekače :lol: :wink: .

ne, ne Lenči, je bil komentar na POP-u : "več kot 1000 ŽENSK je teklo...." ja haloooooooo! to pa ni pošteno do "boljših polovic" :wink: !
Uporabniški avatar
 niki
metkamarjetka napisal/-a:
lenči napisal/-a:

ne, ne Lenči, je bil komentar na POP-u : "več kot 1000 ŽENSK je teklo...." ja haloooooooo! to pa ni pošteno do "boljših polovic" :wink: !

obenem pa so naredili intervju z moškimi, ki so pritekli v cilj :rol:

Se je pa vsaj na posnetku videlo, da je bilo poleg žensk tudi veliko moških in otrok. Pohvala vsem :clap: , predvsem pa tudi Nataši :cast: , ki je pripeljala toliko dijakov. Več takih bi moralo biti na šolah, žal je takih zelo malo, nam se je pa še tako zgodilo, da smo imeli enega takega pa se ga je letos šola znebila :cry: žalostno...
 mojA
Mene sta pa pooblastili hčerki - dijakinji, od Nataše Nakrst, ki je resnično lahko vzor športnim pedagogom kako promovirati tek in pritegniti mlade na tekaške prireditve (mlajša je v prvem letniku in je komaj čakala da pride na Gimnazijo Poljane in eden od vzrokov je ravno poudarek na športu. Npr v OŠ je bila EDINA na LM, EDINA v trojkah . Sramota! Sedaj najbrž ne bo nobenega več :roll: ).

Torej, obema je bilo všeč, zelo, namen, vzdušje, proga. Doma sta mi povedali: " Mami, sva šli na 8 km, ampak groza. Nobene vode, ko sva prišli v cilj, pa sva bili nekje na sredini. Sploh ne zadnji. Še polno jih je bilo za nama. Kar pospravljali so že. Nekatere ženske so odnašale po 6 plastenk skupaj - kot v trgovini. Katastrofa ! NIČ! Tudi prigrizka nobenega. Prej je bilo vsega polno. Pa revije: Naša žena. Lepa in zdrava, vse so odnesli sprehajalci in tisti pred nami. In ne po en izvod. Odnašali so jih v kupih. Kakšni ljudje so to? Brez vsake kulture. To sploh niso tekači. To je beda. Sej se ne gre za to, da bi umrli od žeje, ampak gre za princip,kulturo. Midve ne bi nikoli vzeli dveh revij, ne celega šopa. Ali pa vode več kot jo lahko popiješ. Zato, ker vem, da so tam za mano še ljudje, ki so žejni in verjetno bolj utrujeni od naju." Sem jima rekla, ja, to je pa za na forum. Na forumu takih ljudi ni, sem sigurna. Skoraj. Ali se motim :? ?
Uporabniški avatar
 Loni
Ja, tole z vodo pa je bilo letos malo mimo, si jo že na začetku ob plačilu prijave dobil eno flašo in eno jabolko, tako kot je bilo navedeno na spletu na vabilu. Sem svojo nesla v avto, saj se mi res ni dalo tekati okoli s flašo v rokah. Kar se pa po koncu teka tiče, ko zmanjka, pač zmanjka. Vsekakor so točili Mercatorjev sok, tisti korenčkovo jabolčni tudi še po koncu teka. Revije so pa tudi bile, ker sem se še ob pol enih pogovarjala z urednico NŽ in Zdravja in jih je bilo pred njo na kupe. Je pa rekla, da nekateri samo pridejo, plačajo prispevek in grejo. Vse boljše kot nič. Se pa seveda vedno najdejo tudi grabežljivci, kaj hočemo.
Uporabniški avatar
 UršaR
Tudi jaz sem na začetku vzela vodo kot so mi ponudili in jo lepo nesla v avto. Bi bilo bolje, če bi jo dobili na koncu. No, na Medexovi stojnici smo tudi tisti, bolj zadaj, še lahko dobili vitaminski napitek.

Je pa vedno tako - če je nekaj zastonj, se najde nekaj grabežljivcev, ki popokajo več kot bi jim pripadalo - pa ne, da bi to potrebovali, ampak zato, ker je zastonj. Žal.

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz sem opazila dijake gimnazije Poljane v modrih majčkah, mi je bilo kar žal, da moje hčerke ni med njimi :(
Mogoče pa kdaj drugič, vem da jih je tudi njihova profesorica poskusila navdušit za tek.
 ton
Džizs, a tako je bilo z vodo? Zato sem se naphal korenčkovega in pesinega soka...
Bodimo naklonjeni, punce: tu je šlo predvsem za dober namen. Bi pa morda v prihodnje takole laični prireditelji morda vprašali koga, ki zna izmeriti traso, predvideti najnujnejše - in kvapa mi najprej pride na misel Ero.

MojA: tvoja nehvaležna hči ima naslednico. Vsaj eno. Moja tudi povzroča celega vraga po šoli, da jo prijavljajo na tekme - ampak v obeh primerih (LM in trojke) gre za neživljenjskost Timinga, ki dopušča samo prijave šol.
 mojA
Ton, jaz pa mislim, da imajo punce prav in to ni nehvaležnost :D . Treba je povedat kar misliš, kaj te moti, kaj predlagaš -da bo drugič bolje. Jaz sem jima rekla - to je za na forum. Kritika udeležencev, ne organizatorjev. Da bo drugič bolje in da se morda procent tistih, ki se ne znajo obnašati, sčasoma zmanjša. Ničen ne bo nikoli. Itak. Na OŠ se ju je pa profesor športne skoraj bal, ker sta mu stalno težili, da ne bo pozabil na LM in trojke ter gnjavili, zakaj več ne tečejo (šola promovira predvsem športe z žogo + ples).
Imamo kar dober tekaški podmladek, a ne :wink: ?

Glede Timinga pa res - lansko leto smo imeli problem, ker je hči komajda napraskala še dve iz šole, da so tekle trojke. Problema ne bi bilo, če bi lahko tekle izven šolskih prijav. Na 12 km si pa tudi niso še upale it, čeprav, ni daleč ta dan. Letos verjetno. Samo da trojke ostanejo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA