Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Mojca99
Gospod 5:00 napisal/-a:Kot sem napovedal sem danes izvedel malo daljši tek. V mislih sem imel najprej kakšnih 16 km. Ko sem opravil z njimi sem si rekel '' tako blizu 21 tih pa še nisem bil, zakaj ne bi kar nadaljeval - drugič bo treba zopet ponoviti vse od začetka Slika'' nič gremo do konca, da pa ne bom imel dileme če zmorem 21 km, pa sem pretekel še 22 tega. Pri analizi sem zadovoljen ugotovil, da so vsi kilometri pretečeni v '' ritmu gospodovem med 5:00 in 5:30''. Torej Palmanova ni več pod vprašajem - gremo... Slika. LP

Pozdravljen, gospod 5:00,

Saj ne morem verjet! Čestitke :juhuhu: . Ampak tečt pa tako dolgih razdalj ne bova več mogla skupaj - zame je to prehitro :oops: . Moje povprečje na 21 je immer 5:45 in se ne ganem od tega tempa. Bom pa z Lenči tekla - ona je vedno bliže moji hitrosti :D

Uživajte, se vidimo :D
 katrca
lenči napisal/-a:
katrca napisal/-a:Katrca, če si zraven, je en avto že poln :lol: .

ja, prosim, z velikim veseljem, delimo stroške. Če pa bi nas bilo več, lahko tudi jaz peljem, ni problema.
Uporabniški avatar
 natasa
Mojca99 napisal/-a:
Gospod 5:00 napisal/-a:Kot sem napovedal sem danes izvedel malo daljši tek. V mislih sem imel najprej kakšnih 16 km. Ko sem opravil z njimi sem si rekel '' tako blizu 21 tih pa še nisem bil, zakaj ne bi kar nadaljeval - drugič bo treba zopet ponoviti vse od začetka Slika'' nič gremo do konca, da pa ne bom imel dileme če zmorem 21 km, pa sem pretekel še 22 tega. Pri analizi sem zadovoljen ugotovil, da so vsi kilometri pretečeni v '' ritmu gospodovem med 5:00 in 5:30''. Torej Palmanova ni več pod vprašajem - gremo... Slika. LP

Pozdravljen, gospod 5:00,

Saj ne morem verjet! Čestitke :juhuhu: . Ampak tečt pa tako dolgih razdalj ne bova več mogla skupaj - zame je to prehitro :oops: . Moje povprečje na 21 je immer 5:45 in se ne ganem od tega tempa. Bom pa z Lenči tekla - ona je vedno bliže moji hitrosti :D

A je kdo za mal hitrejši trening tek nekje 20 km :wink: Špica-Šešče ? Za dan se dogovorimo, ko vidimo kdo vse je za?

Mojca99 sem ziher, da zmoreš hitreje kot 5:45 . Morda tečeš preveč previdno ?

Pridruži se nam pa poskusi. :wink:
Uporabniški avatar
 Mojca99
Hitreje? Kaj pa vem, verjetno res, ker so tile časi za 21ko vedno povezani z nekimi vzponi in spusti. Ravninsko bi verjetno šlo hitreje - moram poskusiti. Ampak sedaj sem v neki zen fazi :D :D . Kakorkoli, jaz sem za 20ko, če bo le termin takšen, da mi bo čas dopuščal.
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca99 napisal/-a:Pozdravljen, gospod 5:00,

Mojca, ti lahko z mano tečeš, samo če si za ZENOVSKI tek, ker 5:45 tečem jaz kakšna dva kilometra, če je ravnina navzdol postavljena :wink: . Moraš poskusit, boš videla, da ti bo šlo, če boš imela dobre motivatorje poleg sebe :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
MojcaZ, v TS Čopova imajo tvoje želene superge v tvoji cifri na zalogi.
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Najprej vsem hvala za čestitke. Tudi sm sem presenečen nad doseženim v tako kratkem času. Očitno pri meni drži trditev '' če imam motiv, potem je cilj dosegljiv'', baje je to značilno za kozoroge.
Mojca99 mislim, da bova še nekaj časa tekla skupaj. Napredek v času gre najprej relativno hitro navzdol, potem pa je za minute potrebno močno garati Slika in nekje se ustavi.
Nataša - tudi jaz sem za eno 20, če ne prej pa v nedeljo zjutraj.
Uporabniški avatar
 natasa
[quoteNataša - tudi jaz sem za eno 20, če ne prej pa v nedeljo zjutraj.[/quote]

Kaj pa sobota zjutraj, v nedeljo je moj v službi že od šestih zjutraj pa vse do večera. :?:

:wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Gospod 5:00 napisal/-a:Najprej vsem hvala za čestitke. Tudi sm sem presenečen nad doseženim v tako kratkem času. Očitno pri meni drži trditev '' če imam motiv, potem je cilj dosegljiv'', baje je to značilno za kozoroge.
Mojca99 mislim, da bova še nekaj časa tekla skupaj. Napredek v času gre najprej relativno hitro navzdol, potem pa je za minute potrebno močno garati Slika in nekje se ustavi.
Nataša - tudi jaz sem za eno 20, če ne prej pa v nedeljo zjutraj.

Gospod 5:0 ... čestitke za napredek!
Le tako naprej :laola

lenči mislim, da ga ne bo treba več veliko prepričevat, da se udeleži kakšnega teka ... še malo pa bo on pisal "samo še boljšo polovico prepričam pa sem car :lol: "

Hi hi ...
Se mi zdi, da bo tut pri meni tako, ko se mi dedc ogreje 8)
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lenči mislim, da ga ne bo treba več veliko prepričevat, da se udeleži kakšnega teka ... še malo pa bo on pisal "samo še boljšo polovico prepričam pa sem car :lol: "

Današnji komentar, ko sem poklicala, da grem domov (ob 17.30 :? ):

"Samo še ženo dobim domov, pa sem car " :oops: .
Uporabniški avatar
 natasa
MojcaZ napisal/-a:[

Spoznala LoniM in prvič videla supergice Bruks v živo. Zgledajo fajn in po pogovoru sodeč tut dobro blažene. Jih bom šla sprobat. 8)

Lp, Mojca :wink:

Včeraj sem šla v akcijo za novimo supergami. Bila v TS v Celju, kjer me je stregel Igor ( izredne pohvale - prva liga). N a nogah sem imela kar nekaj modelov za pronatorje med drugimi tudi Brooks( Adrenalin ) moram rečt, da niso za mojo nogo so za moj okus preveč trde. Asics (2130) se mi je zdel kr o.k., čeprav se mi zdi Mizuno veliko boljši predvsem veliko bolj udoben.Nike ima preozek model, Adidas mi ne leže. Torej totalna štala. Nujno moram dobit na noge Mizuno model za pronatorja Elixir.
Torej kot pravijo prodajalci tekaških copat Mizuno in Asics sta kot Mercedes in BMW pri avtomobilih. Definitivno drži - vsaj po mojih izkušnjah.

Lep dan Vam želim. :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
natasa napisal/-a:Včeraj sem šla v akcijo za novimo supergami. Bila v TS v Celju, kjer me je stregel Igor ( izredne pohvale - prva liga). N a nogah sem imela kar nekaj modelov za pronatorje med drugimi tudi Brooks( Adrenalin ) moram rečt, da niso za mojo nogo so za moj okus preveč trde. Asics (2130) se mi je zdel kr o.k., čeprav se mi zdi Mizuno veliko boljši predvsem veliko bolj udoben.Nike ima preozek model, Adidas mi ne leže. Torej totalna štala. Nujno moram dobit na noge Mizuno model za pronatorja Elixir.
Torej kot pravijo prodajalci tekaških copat Mizuno in Asics sta kot Mercedes in BMW pri avtomobilih. Definitivno drži - vsaj po mojih izkušnjah.

Lep dan Vam želim. :wink:

Od Brooksa imam jaz model Glycerin za supinatorje in nevtralce, sama spadam med slednje, Adrenalin zame ni ok. Imam še Asics 2130, s temi sem pa zadovoljna.
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
natasa napisal/-a:[quoteNataša - tudi jaz sem za eno 20, če ne prej pa v nedeljo zjutraj.

Kaj pa sobota zjutraj, v nedeljo je moj v službi že od šestih zjutraj pa vse do večera. :?:

:wink:[/quote]

Sobota zjutraj z moje strani ni možna - Piknik Polžje sekcije Slika . Kakšno je razpoloženje za petek popoldne??
Uporabniški avatar
 natasa
Gospod 5:00 napisal/-a:
natasa napisal/-a:[quoteNataša - tudi jaz sem za eno 20, če ne prej pa v nedeljo zjutraj.

:wink:

Sobota zjutraj z moje strani ni možna - Piknik Polžje sekcije Slika . Kakšno je razpoloženje za petek popoldne??[/quote]

V petek imam pa jaz piknik ! Odhod sodelavca v penzio.

Res ne vem ali bomo tekli al pa sam jedli in pili! :twisted:

Torej ? Danes ? :wink:
 katrca
[quote="natasa

Torej ? Danes ? :wink:[/quote]

a misliš jutri, v sredo ?
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38