- 22 Sep 2008, 00:16
Sam en pristavek - Forerunner 305 (in upam da tudi 405) se filata preko USB, kar je dobro definiran standard. To pomeni, da dobis adapterje z vse mogoce izvore elektrike - od soncnih celic do mlinckov na potoku ali na rocno vrtenje ali na navadne baterije.
Ce te se zanima v to smer, se oglasi, pa napisem kaj bolj konkretnega.
Glede tega, da so po 100 polnjenjih akumulatorji v uri ze slabsi, imas pa prav. Ampak verjetno ne gres vsak dan trenirat za 10 ur?
Ce moras polnit na 2 dni, pomeni, da ti bo trajala urca vsaj eno leto, ce pa na dalj, pa dalj, vec kot 3 pa verjetno ne.
Glede moznosti samih ur je pa vse skupaj sami kompromisi, tu se pa strinjam.
LP, slovon
Bojan Ambrožič napisal/-a:Vseeno mi je tudi 14 dni krepko premalo. To niti na spodobne počitnice ne moreš. Rad bi imel uro, ki jo bi lahko brez vzdrževanja lahko nosil noč in dan. Pa tista interna baterija se po več 100 polnjenih tudi obrabi. Potem je pa cela ura zanič. Raje imam na gumbne baterije, ki jih lahko dobim povsod. Če jo zamenjam ene 3krat na leto to ni tak problem.
Hvala vsem za mnenja.
Hecno, da ni na tržišču ene same ure, ki bi zadostovala mojim potrebam. Pričakoval sem, da se bom težko odločil kater model bom izbral. Resnica pa je taka, da če hočem uro, da bom moral sprejeti kompromise.
Še opcijo T4 + footpod moram preučit.
Sam en pristavek - Forerunner 305 (in upam da tudi 405) se filata preko USB, kar je dobro definiran standard. To pomeni, da dobis adapterje z vse mogoce izvore elektrike - od soncnih celic do mlinckov na potoku ali na rocno vrtenje ali na navadne baterije.
Ce te se zanima v to smer, se oglasi, pa napisem kaj bolj konkretnega.
Glede tega, da so po 100 polnjenjih akumulatorji v uri ze slabsi, imas pa prav. Ampak verjetno ne gres vsak dan trenirat za 10 ur?
Ce moras polnit na 2 dni, pomeni, da ti bo trajala urca vsaj eno leto, ce pa na dalj, pa dalj, vec kot 3 pa verjetno ne.
Glede moznosti samih ur je pa vse skupaj sami kompromisi, tu se pa strinjam.

LP, slovon