Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

AinE
Tudi jaz pridem in pripeljem še močnejšo polovico :twisted: .

Lp E.
Uporabniški avatar
 primus
žal me ne bo :(
službene obveznosti...

primus
Uporabniški avatar
 slovon
A res ni n'benga, ki bi imel v avtu prostora za enega slovona :-) in gre iz Ljubljane?
Al sem prevec zivcen in neucakan :)

LP, slovon
Uporabniški avatar
 pajo
Upam, da pridem pravočasno -odvisno od službe.
 maj
Se prijavljam s pojstlo vred! Ker tko se ponavad vagam...Bom prvič sodeloval na tem znamenitem teku, sicer sem pa že od nekdaj prepričan da je to edina pravilna razvrstitev za pravga deca ki ma 100 kil in več..
Uporabniški avatar
 miciM
Tudi moja malenkost se prijavlja na tek. Če bo sreča mila, bom kaj cukra napekla :lol: :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 Matej
Jasno, da pridem.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Pridem :D
lp
 spela*
ales napisal/-a:
spela* napisal/-a:Mene pa zanima, kakšna je formula za izračun rezultata ... Da vidim, če imam kaj možnosti za dobro uvrstitev ... :lol:

Ja, za absolutno zmago se je treba kr pomatrat in celo leto delat na tem (OK, včasih lahko kaj eksperimentiraš in mal shujšaš, če se pol spet vrneš na dobro težo).

Skratka, doseženi rezultat (v sekundah) se deli z BMIjem(to je indeks telesne teže, ki ga dobiš tako, da težo v kilogramih deliš s kvadratom višine(v metrih)). Lani je bilo potrebno za zmago imeti ta količnik okoli 83.. A to je le ena od kategorij: utežena razvrstitev.

Poleg te (najpomembnejše!), imamo tudi razvrstitev po kategorijah (teži) in čisto nezanimivo absolutno, kjer smo razvrščeni zgolj po času.

Utežena razvrstitev? :lol:
No, jaz "pridno" treniram (piškoti, čokolada ... :twisted: ).
Uporabniški avatar
 Vreme
Definitivno me žal ne bo, podaljšane službene obveznosti ...
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Pri nas bo tekmoval samo Anže!!
Sam sem se ta teden popolnoma zapustil in shujšal za pol kile, zato s samo 96kg pač nisem konkurenčen, :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 Kunec
Pride tudi moja malenkost.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
tudi jaz se pogojno prijavljam in upam, da mi bo uspelo priti. saj mi ni treba biti že točno ob pol petih tam a ne?! :wink:
analiza bo zame žal tudi odpadla :cry:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA