Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
moje mnenje glede vode + raznih napitkov + hrane in podobnih zadev, ki smo jih bili deležni na tam teku: organizator nas ni bil dolžan napitati s hrano in odžejati z raznimi pijačami - to je le njegova "dobra volja" :!: :!: :!: niti ni bil dolžan zagotoviti, da bo vsak udeleženec dobil res samo eno vodo, eno jabolko, en časopis, eno majico in en Medex-ov piškot :wink: :!: ker s(m)o ljudje pač "požrešni" na vse kar je zastonj, se je zadeva pač zaključila kot se je. žal!

jaz si izotonično pijačo vedno prinesem s seboj - pa je problem rešen :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 niki
metkamarjetka napisal/-a: organizator nas ni bil dolžan napitati s hrano in odžejati z raznimi pijačami - to je le njegova "dobra volja" :!: :!: :!: niti ni bil dolžan zagotoviti, da bo vsak udeleženec dobil res samo eno vodo, eno jabolko, en časopis, eno majico in en Medex-ov piškot :wink: :!: ker s(m)o ljudje pač "požrešni" na vse kar je zastonj, se je zadeva pač zaključila kot se je. žal!

Mislim, da ni bila kritika na organizatorja, ampak bolj na ljudi.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
niki5 napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a: organizator nas ni bil dolžan napitati s hrano in odžejati z raznimi pijačami - to je le njegova "dobra volja" :!: :!: :!: niti ni bil dolžan zagotoviti, da bo vsak udeleženec dobil res samo eno vodo, eno jabolko, en časopis, eno majico in en Medex-ov piškot :wink: :!: ker s(m)o ljudje pač "požrešni" na vse kar je zastonj, se je zadeva pač zaključila kot se je. žal!

ja, saj vidiš, da je bilo moje mnenje v prid organizatorju. sploh zadnji stavek.
Uporabniški avatar
 niki
metkamarjetka napisal/-a:
niki5 napisal/-a:

ja, saj vidiš, da je bilo moje mnenje v prid organizatorju. sploh zadnji stavek.

Meni se je zdelo, da je bil tvoj prispevek odgovor na prispevek od mojA uporabnice, ki pa ni kritizirala organizatorjev, ampak bolj ljudi, ki so bili tam, zato sem tudi to napisala. Morda pa se motim....
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
niki5 napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:
niki5 napisal/-a:

Meni se je zdelo, da je bil tvoj prispevek odgovor na prispevek od mojA uporabnice, ki pa ni kritizirala organizatorjev, ampak bolj ljudi, ki so bili tam, zato sem tudi to napisala. Morda pa se motim....

ne, ne, moje pisanje je bilo v bistvu samo potrditev njenega pisanja :)
no, še dobro , da smo že "taveliki" in se znamo zmenit :wink:
Uporabniški avatar
 niki
metkamarjetka napisal/-a:ne, ne, moje pisanje je bilo v bistvu samo potrditev njenega pisanja :)
no, še dobro , da smo že "taveliki" in se znamo zmenit :wink:

Res je :wink: :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA