prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Wega
Kdaj se pa začne ta haupt Slika mega analiza? okol 19h?
Uporabniški avatar
 AVI
...takole, danes se grem tudi jaz KRožnik-začnem ob 16-ih...... ...kako je že rekel Zrnec: "... pa naj pada dež ali sije sonce...." 8)
Uporabniški avatar
 IRA
Madonca, danes bomo pa očitno tekli po "rundah"!
Polžke baje tečemo ob 17h, tako, da se bom kr tega držala :wink:

Jaz pridem, s sabo prinesem nekaj keksov in jih z veseljem predam naprej, če jih bo kdo na cilju želel posredovat na analizo.

Jaz pa po teku prav na hitro spakiram in letim domov pod deko.
Me namreč zebe že cel teden. Ne pa ne se segret, me še kr nekaj šlata pa se ne dam. Skratka, na kratko povedano, ne bom izzivala s skakljanjem naokoli, analiziranjem, čvekanjem zunaj z razgretim telesom ... se je treba malo pazit, čutim, da sem na tankem ledu :lol: :roll:

Lenči mej telefon v bljižini, če se kje zgubim kličem tebe, drugih cifr tko nimam :P

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Madonca, danes bomo pa očitno tekli po "rundah"!
Polžke baje tečemo ob 17h, tako, da se bom kr tega držala :wink:

Jaz pridem, s sabo prinesem nekaj keksov in jih z veseljem predam naprej, če jih bo kdo na cilju želel posredovat na analizo.

Lenči mej telefon v bljižini, če se kje zgubim kličem tebe, drugih cifr tko nimam :P

Lp

A za Polžke pa ne bo keksov? :wink: :lol: :cry: .

Telefon bo pri meni, pa sodelavka tudi, da bo pomagala, ni problema :lol: .
 Janazaspana
Upam, da se mi bo uspelo privleči do Mosteca do 18 ure, ni pa ziher zaradi službe.
Sicer pa bom itak izven konkurence :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
IRA danes ti bo toplo bodi prepričana Če ne bo preveč lilo drži za ob 17h.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:IRA danes ti bo toplo bodi prepričana Če ne bo preveč lilo drži za ob 17h.

Ne bo lilo, kakšna kapljica pa vas menda ne bo odgnala :cry: . Radarska slika kaže posamezne rahle padavine, jih je čedalje manj :lol: . Same se bomo zgubile po tistih potkah :wink: .
Uporabniški avatar
 bobr
Micim sporoča da pride v vsakem vremenu in primeru ob 18:00.
Uporabniški avatar
 mazi
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:IRA danes ti bo toplo bodi prepričana Če ne bo preveč lilo drži za ob 17h.

Ne bo lilo, kakšna kapljica pa vas menda ne bo odgnala :cry: . Radarska slika kaže posamezne rahle padavine, jih je čedalje manj :lol: . Same se bomo zgubile po tistih potkah :wink: .
Zdejle odzuni prov lepo pada... :cry:
Uporabniški avatar
 Laufer
V Šiški na Vodnikovi prav nič :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Laufer napisal/-a:V Šiški na Vodnikovi prav nič :lol:

No v Šiški pri najboljšem sosedu pa rosi. Ne se bat, to bo minilo, ampak saj sploh ni hudo. Radarska slika kaže lokalni oblak iz katerega dežuje :cry: . Dež gor ali dol, meni ne bo pokvaril teka po KRožniku, mam rezervne cunje za po teku s sabo :wink: . Mokra bom itak, toplo mi bo tud (a ne Pajo :lol: ).
Uporabniški avatar
 bobr
Mazi ne jamraj in pridi na naravno tuširanje :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a:V Šiški na Vodnikovi prav nič :lol:

Na Kongresnem trgu tudi ne pada. :wink:
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113