Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

klopotec
Ja,ja. Se bomo že zmenili. Samo da je volja in zdravje.
 klopotec
alfamann napisal/-a:Bravo vsem, ki vam je uspelo. Lepo branje in doživetja so me pripeljala do navdušenja nad to progo. Prvi del proge bi rad spoznal od Dravograda do MB. Nato pa še 2 del. Zanima me, če imate kje vrisano progo?LP

Če greš sam, potem je pametno progo spoznati po kosih, ker ponoči iti čisto na novo je lahko malo problem. Lahko zaideš in potem je ponoči težko koga buditi in spraševati. Podnevi pa se lažje orientiraš. Jaz sem večino proge spoznal po kosih podnevi, en del pa tudi ponoči, ker sem šel del po avstrijski strani, odločil pa sem se tako zadnji hip. Pa na srečo nisem imel večjih težav. En del pa sem nazadnje šel z Zvonetom in družbo. Pa sem si ravno tisti del najmanj zapomnil, ker smo skozi nekaj čvekali in namesto da bi si ogledoval progo, saj veš. Tako da če greš z nekom, ki pozna pot je treba biti ves čas pozoren. Variant je pa res več in karta Pohorje je res uporabna.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
klopotec napisal/-a:Zdaj je najprej Graz in èe ga zvozim, grem za nagrado èez Kozjak, Semjul pa si rekel da greš zraven. Ivana pa nisem vabil ker je prehiter zame. Zdaj, de ni bi bil ti užaljen Semjul, vem da si tudi hiter, ampak vseeno mislim da za kanèek manj. Pa še nekih toèk na Kozjaku ne poznaš.
Tisto zimsko bi bilo pa za par dni, ampak to se moramo dogovoriti, ker ima Ivan malo drugaène poglede na zadrževanje v naravi.

Ja to je res, vsekakor brez ognja...Sedaj ko imamo napihljive vrece za podlago , dobre spalke, perilo ki diha, polartec materiale, ...sedaj pa v snegu res ni treba kuriti...

Ja nic bomo videli kaksna zima bo. Ce bo visok sneg bi res veljalo kaksno gazenje s krpljami izvesti pa nahrbtnikom.
Nazadnje spremenil tek_v_snegu, dne 23 Sep 2008, 20:38, skupaj popravljeno 1 krat.
 klopotec
Vem za tvoj odnos do tega, ker si ga enkrat javno izrazil.
Uporabniški avatar
 alfamann
Ja najlepša hvala za vaše nasvete. Bom poskusil ta vikend napravit eno turo Kozjak se mi zdi še posebej težak. No saj pravim spoznat progo pa bo. LP
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA