Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Jaz grem tudi v petek k Urbanu na tečaj, mi je Loni prijazno posredovala željo in zrihtala :cast: (full ti hvala). Upam le, da ne bo kakšnih hudih napak, ker jaz sem človek navad, ki jih težko spremenim (vsaj takih ki so vezane na moje telo).

Ira, pij veliko čaja (šipkov ima ogromno C vitamina) in pridno se brani, da se te ne prime kakšna viroza. Držim pesti, da ti uspe priti v torek, da si damo duška :lol: :piti: seveda po teku :wink: :juhuhu:

Lenči, glede čvekanja ne bom trpela :D bo pa moj doma tolk bolj vesel, ker se bom na Krožniku načvekala in bo zanj doma manj ostalo :roll: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Počasnela, še z moje strani vse najlepše! :D :D :D

Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 UršaR
d.m.r. napisal/-a:Počasnela, še z moje strani vse najlepše! :D :D :D

Lp, Dominika

Hvala. :wink:

LP, Urša
Uporabniški avatar
 pajo
niki5 napisal/-a:Jaz grem tudi v petek k Urbanu na tečaj, mi je Loni prijazno posredovala željo in zrihtala :cast: (full ti hvala). Upam le, da ne bo kakšnih hudih napak, ker jaz sem človek navad, ki jih težko spremenim (vsaj takih ki so vezane na moje telo).

Ira, pij veliko čaja (šipkov ima ogromno C vitamina) in pridno se brani, da se te ne prime kakšna viroza. Držim pesti, da ti uspe priti v torek, da si damo duška :lol: :piti: seveda po teku :wink: :juhuhu:

Lenči, glede čvekanja ne bom trpela :D bo pa moj doma tolk bolj vesel, ker se bom na Krožniku načvekala in bo zanj doma manj ostalo :roll: :lol: :lol:

A klepeta se ti jutri na Rožniku? Teška bo smo :D vsi bolj tihe narave pa še sramežljivi.
Uporabniški avatar
 IRA
pajo napisal/-a:
niki5 napisal/-a:Jaz grem tudi v petek k Urbanu na tečaj, mi je Loni prijazno posredovala željo in zrihtala :cast: (full ti hvala). Upam le, da ne bo kakšnih hudih napak, ker jaz sem človek navad, ki jih težko spremenim (vsaj takih ki so vezane na moje telo).

A klepeta se ti jutri na Rožniku? Teška bo smo :D vsi bolj tihe narave pa še sramežljivi.

Js mam že piškote :P 8)
Uporabniški avatar
 Loni
pajo napisal/-a: A klepeta se ti jutri na Rožniku? Teška bo smo :D vsi bolj tihe narave pa še sramežljivi.

O komu ti to govoriš :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 pajo
LoniM napisal/-a:
pajo napisal/-a: A klepeta se ti jutri na Rožniku? Teška bo smo :D vsi bolj tihe narave pa še sramežljivi.

O komu ti to govoriš :?: :?: :?:

No koga imaš v mislih a?
Uporabniški avatar
 lenči
Ah, dajte no, jst pridem, kdo pa je tisti, ki ne zna nehat čvekat drugi kot jaz :wink: . Aja, razen v klance :oops: , tam pa tud jst utihnem :? .
Uporabniški avatar
 Loni
Mislim, da ne bom dosti falila, če rečem, da sva z Lenči tam tam. A ne, Lenči???
Uporabniški avatar
 niki
pajo napisal/-a:

ja, ja he he :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Mislim, da ne bom dosti falila, če rečem, da sva z Lenči tam tam. A ne, Lenči???

Jap, sam u klance jst utihnem, tle me pa neseš :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
Lenči, mislim da se moja zadevica kar lepo sanira... če bi danes se na teku lepo obnašala bi malce lahko razmislile o najini trasi za vikend... soboto dop. delam drugač pa če boš pri volji ;)
Uporabniški avatar
 Tina1
Končno se spet tu oglasim. Imam kaj napisat, ker sem zdej več tekla. Naredila sem si plan teka do Palmanove, po 4 teke na teden, po novem sem vključila fartlek in danes sem ga tekla prvič (5 km).
Do sedaj sem tekla vedno isti tempo, kar me nikamor ne pripelje in ostajam na isti točki, tako da moram sedaj malo tempo spreminjat in še kak drug tek vključit (klance).
Pri današnjem fartleku sem opazila, da imam zaradi pospeševanj v povprečju višji pulz kot sicer in ko upočasnim, nikakor ne gre pod 170. Ampak tko pač je. ;) Je treba kdaj mašino bolj zagnat.
Uporabniški avatar
 IRA
Že vidim, da se bomo dans tepli za besedo ...
Sem pa v klance tut jest tih ... mogoče bi mogla pa več v klance tečt - bi vsaj spustila še koga do besede :wink:

Smo pa vse polžke kr čveke, v Tivoliju smo se z varnostnikom pogajale še za en krog - je blo še tolk za povedat :oops: :lol:

Lp
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA