Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a::oops: a misliš da nas je čakal 8)

Upam, da ni :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Lenči, mislim da se moja zadevica kar lepo sanira... če bi danes se na teku lepo obnašala bi malce lahko razmislile o najini trasi za vikend... soboto dop. delam drugač pa če boš pri volji ;)

Soboto sem na pikniku Polžje sekcije, za nedeljo dopoldne pa se slišiva :lol: . Samo prosim, upoštevaj, da moram priti do tja in ne reci, da se dobiva prezgodaj :wink: . Že komaj čakam :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Končno se spet tu oglasim. Imam kaj napisat, ker sem zdej več tekla. Naredila sem si plan teka do Palmanove, po 4 teke na teden, po novem sem vključila fartlek in danes sem ga tekla prvič (5 km).
Do sedaj sem tekla vedno isti tempo, kar me nikamor ne pripelje in ostajam na isti točki, tako da moram sedaj malo tempo spreminjat in še kak drug tek vključit (klance).
Pri današnjem fartleku sem opazila, da imam zaradi pospeševanj v povprečju višji pulz kot sicer in ko upočasnim, nikakor ne gre pod 170. Ampak tko pač je. ;) Je treba kdaj mašino bolj zagnat.

Tina, sprememba tempa je meni prinesla lep napredek, pa tudi klančki so se poznali potem na tekmi. Je pa res, da puls naraste, meni sedaj že pade pod 160, samo pa res upočasnim :? . Ne pozabi tudi na razdaljo, samo tam pa lepo počasen tempo, da zdržiš celotno razdaljo.
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:

Kje pa, so jo popihali domov, dajte no :lol: .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a:

Kje pa, so jo popihali domov, dajte no :lol: .

Kaj če pa še vedno čaka.. pa ga zebe.. pa je moker... pa je lačen... nas pa od nikoder! :shock:

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Ksenija
ja itak ;) revček
noga še ni ok... punce sem pomislila na vas ko sem tekla - smo se isti čas mučile (beri uživale v teku). sem pretekla 9 km pa še enmal... povprečen tempo 6.2 iiii 4 km pa kar v tempu 5.36... noga pa še ni ok... pa še bo!!!!
v bistvu je tko predno sem obrnila sem tekla 33.35 minut (pot skoz mal v up) nazaj pa 23.32. razlika a? razlike v metrih pa ne pol km nazaj (noga zaštrajkala)
Uporabniški avatar
 Maša
Živjo vsem, spet ste ogromno napisale, sem v zaostanku! Tečem pa res bolj švoh, sem imela veliko opravkov, zdaj sem pa na bolniški. Moram se te dni prijavit na LM, pa malo poskusit kak km - če še gre :lol:

Bom prečesala tudi polžjo sekcijo, da vidim kaj je kaj novega (zihr ste si kaj zamislili za LM?)... do takrat pa lepe pozdrave iz postelje!

LP, Maša (po novem ponižna ženička :twisted: )
Uporabniški avatar
 solatka
Pozdrav še od mene.
Jaz spet diham. :lol:
Danes sem se prelevila v začasno Mariborčanko. Sicer sem imela neke sanje kao bom šla s kolegom tečt... :roll: Pa sevede nč od tega.

Hm... se mi zhdi, da bom morala kar fejst trenirat, če vas bom sploh hotela videt na LM. :oops:
Uporabniški avatar
 solatka
Pozdrav še od mene.
Jaz spet diham. :lol:
Danes sem se prelevila v začasno Mariborčanko. Sicer sem imela neke sanje kao bom šla s kolegom tečt... :roll: Pa sevede nč od tega.

Hm... se mi zhdi, da bom morala kar fejst trenirat, če vas bom sploh hotela videt na LM. :oops:
Uporabniški avatar
 solatka
dejte mi neki povedat. Tale klub Uživajmo zdravo.
A sem prav razumela, da samo prvih 100 prijavljenih ima 50% ceneje prijavo?

Verjetno sem že zamudila, a ne?
Uporabniški avatar
 niki
solatka napisal/-a:dejte mi neki povedat. Tale klub Uživajmo zdravo.
A sem prav razumela, da samo prvih 100 prijavljenih ima 50% ceneje prijavo?

Verjetno sem že zamudila, a ne?

jaz sem se ravno zaradi tega prejšnji teden prijavila, ampak sem potem videla da je za prve 100.. Po moje bi bilo fajn na Timing preverit če so že dosegli to številko. Se pa ravno zaradi tega še nisem tukaj prijavila..
Uporabniški avatar
 IRA
Čeeer...

Jaz sem se mela danes super, res ste prava družba! Fino!

Me je pa žal noga bolela, sedaj sem jo segrela in pocrkljala v kopeli in je boljše. Upam, da hitro mine.

Bi blo možno, da me boli ker sem mela zadnjih 5 treningov v hribe, prej pa sem skos tekla ravninske? Sumim malo, da je tu vzrok.

Bomo videli kako bo jutri, drugače pa bo treba kak dan počivat.

Potem pa dalje ...

LP in še enkrat hvala za družbo!
Uporabniški avatar
 niki
Ira, mogoče si kakšen dan več počitka vzemi pa boš videla kako bo. Kaj več pa žal ne znam pomagati.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki smo zakon :lol: . Tko hitro je minilo, da bi šla še kar en krog, pa sem potem morala piškote čuvat za ostale tekače :wink: .

IRA, tudi mene meča danes malo opominjajo, hribi so čisto nekaj drugega. Malo počij, verjetno bo bolje. Sreča, da me jutri čaka ravninski tek :lol: .
Uporabniški avatar
 Loni
IRA napisal/-a:Čeeer...

Jaz sem se mela danes super, res ste prava družba! Fino!

Me je pa žal noga bolela, sedaj sem jo segrela in pocrkljala v kopeli in je boljše. Upam, da hitro mine.

Bi blo možno, da me boli ker sem mela zadnjih 5 treningov v hribe, prej pa sem skos tekla ravninske? Sumim malo, da je tu vzrok.

Bomo videli kako bo jutri, drugače pa bo treba kak dan počivat.

Potem pa dalje ...

LP in še enkrat hvala za družbo!

Počivanje oziroma nenaprezanje, obkladke in masiranje z raznoraznimi kremami so v nedeljo priporočili tudi meni. Me zadnji teden - od Povirja dalje nekaj heca desna noga, nič konkretno ne boli, samo občutek ni pravi. Bolj ekspertni pravijo, da je verjetno vnetje, laični eksperti namigujejo na burzalitis ali nekaj podobnega. Če do petka ne bo boljše, bo sledila pa malce daljša pavza.
Danes sem šla eno kratko zen varianto 6/km, je bilo čisto ok. Samo raje ne bom pretiravala.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA