prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a:Madonca, danes bomo pa očitno tekli po "rundah"!
Polžke baje tečemo ob 17h, tako, da se bom kr tega držala :wink:

Jaz pridem, s sabo prinesem nekaj keksov in jih z veseljem predam naprej, če jih bo kdo na cilju želel posredovat na analizo.

Lenči mej telefon v bljižini, če se kje zgubim kličem tebe, drugih cifr tko nimam :P

Lp

A za Polžke pa ne bo keksov? :wink: :lol: :cry: .

Telefon bo pri meni, pa sodelavka tudi, da bo pomagala, ni problema :lol: .

Sej za polžke so keksi, zato se pa dobimo prej :lol: :lol: :lol:
Če pa kej ostane ... jih bomo pa predale na analizo :roll: :wink:

Jah jebiga bog je najprej sebi brado ustvaril ... :twisted: se mi še zdej na rit pozna

Nooooooo dež gor al dol, jest pridem!
Če bo fuuuuuuuul scalo bomo pa v avtu piškote jedli - pa kaj ... :D

Pa pajo prosim te, res pridi. Da ne bomo mele polžke TADOLGO k ne bomo nazaj znale :wink:

Se pa javljam za res počasen tek ... upam, da mi bo sploh šlo. Sem danes premetala 130 škatel teže cca 25kg in me je začel pošteno gleženj bolet in "pokostnica" ... ampak računam s tem, da bo boljše, ko se bom segrela ... jutri pa se bojo lizale rane 8) :D :lol:

V četrtek pa spet piškoti :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi moji Polžki, zgubile se ne bomo, sodelavka pozna tiste konce :lol: .

Sedajle se bo malo zlilo, potem pa ne bo panike, hudega naliva ne bo. Če sem v Matkah tekla me takle rahel dežek ne bo prestrašil. Strela, sem se tolk najedla za kosilo, moram mal to energijo nekje porabit, drugač me bo razneslo :lol: .

Pa, da ne bomo samo piškotke jedle, bo še nekaj zdravega za zraven :wink: .

Tekli bomo pa počasi, kako bomo pa drugače čvekale in seveda, okolico je treba dobro posneti, da naslednjič vemo sami. Bom pa načrt s sabo vzela, mam itak sprintanega, se bomo že znašle :lol: .

Jutri pa mene čaka tek v Celju, nič ne bomo počivali :D .
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Dragi moji Polžki, zgubile se ne bomo, sodelavka pozna tiste konce :lol: .

Sedajle se bo malo zlilo, potem pa ne bo panike, hudega naliva ne bo. Če sem v Matkah tekla me takle rahel dežek ne bo prestrašil. Strela, sem se tolk najedla za kosilo, moram mal to energijo nekje porabit, drugač me bo razneslo :lol: .

Pa, da ne bomo samo piškotke jedle, bo še nekaj zdravega za zraven :wink: .

Tekli bomo pa počasi, kako bomo pa drugače čvekale in seveda, okolico je treba dobro posneti, da naslednjič vemo sami. Bom pa načrt s sabo vzela, mam itak sprintanega, se bomo že znašle :lol: .

Jutri pa mene čaka tek v Celju, nič ne bomo počivali :D .

Hi hi hi ... tole bo orientacijski tek :lol: :lol: :lol:

Drugač mam pa tut jest "talepe" pa "tagrde" piškote. Pač nezdrave in zdrave :wink:

Od mojga kosila pa ni nič, se bom prešlepala z malicami ... če se zdej napokam - bo tko k zadnjič. Samomor :roll:

Še mal, še mal pa se vidmooooooooo :laola :laola :laola

Kjenijaaaaaaa ... boš manjkala :cry: :cry:

Lp
Uporabniški avatar
 Cormi
Al se meni samo zdi ali je res, da se na tem forumu zadnje čase piše več o piškotih kot o teku :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
Cormi napisal/-a:Al se meni samo zdi ali je res, da se na tem forumu zadnje čase piše več o piškotih kot o teku :shock:

Bomo v petek skupaj z Niki5 samo tekle, prisežem :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Cormi napisal/-a:Al se meni samo zdi ali je res, da se na tem forumu zadnje čase piše več o piškotih kot o teku :shock:

Hija ...
Zagrozili so, da se morjo novinke najprej izkazat.
Tako, da Golada je za mano, danes še kRožnik ... na Fotrovem teku so sladkiši itak startnina ... pol sem pa jest s piškoti opravla! :lol: 8) :P

Lp
Uporabniški avatar
 niki
Jaz upam, da bom točna. Pridem sigurno. Žal sem brez avta (ni naredil tehničnega :( :( ) tako da čakam, da pride moj domov, da vzamem njegovega. Ah...
Uporabniški avatar
 IRA
niki5 napisal/-a:Jaz upam, da bom točna. Pridem sigurno. Žal sem brez avta (ni naredil tehničnega :( :( ) tako da čakam, da pride moj domov, da vzamem njegovega. Ah...

Niki ... te kje poberem?
Jest mam še dovolj časa, tako, da komot!
 spela*
Pridem ob 18.00. Žal so me predolgo zadržali v službi, da bi lahko prišla ob 17.00.
Uporabniški avatar
 Loni
K-Rožnik brez mene, sem šele zdaj superge nataknila, pa grem malo po PSTju preverjat, kje je kaka sumljiva dvonožna pojava za prestrašit.
Nazadnje spremenil Loni, dne 23 Sep 2008, 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Starbucks

Piškoti so zakon. Hvala družbi za tek.
 Janazaspana
Nič ne bo s KRožnikom danes, komaj sedaj sem prišla domov. bom nadoknadila jutri zjutraj.
Uporabniški avatar
 Loni
U, kako lepo, baje so me pogrešili. Še zadnji koščki cukra od prejšnje sobote so odpadli z mene. Bo pa drugič s časom šlo skozi. :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Bilo je fajn, danes nas je bilo pa res veliko, jaz sem se preveč zadržala potem na cilju, malo me je prezeblo pa doma tudi niso bili preveč veseli :oops: :roll: :twisted:

Ira, piškotki so bili super :cast: , Lenči in Maca, sadje je prav pasalo :clap: pa še nekdo, ki nisem ujela njegovega imena :roll: je prav prijazno prinesel tekočino za odžejat :D

Vsem seveda hvala za družbo in čvek, celo ta hitri, hitri tekač :wink: (beri kovit) se je za trenutek ustavil, ko so ga premamili Irini piškotki :D
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala za čudovito vodenje po progi in prijeten klepet. Loni , sem bila najbolj čvekava tokrat jaz, ker te ni bilo :wink: . Presenetljivo, tudi v klance nekako nismo mogle nehati čvekat (IRA, Niki :lol: ). Po 5 kilometrih sem se nekako prav ogrela, no enkrat bo treba iti še drugi krog :lol: .

Proga mi je zelo všeč, beri : pridem še :wink: .

IRA, tvojih piškotov je zmanjkalo, sem počakala tako dolgo, da so jih pojedli :wink: :lol: .

Tako, se priporočam še za naprej ob takšni uri.

Lepo je bilo spoznati v živo imena s foruma.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA