Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Pozabili so objaviti rezultate. Gorenjski tek je bil pozneje pa je že vse pošlihtano. Vseeno bi rad še malo pofirbcal.
Uporabniški avatar
 bojank
zdejan napisal/-a:Hmm... Se mi je zdel tek prehiter, zgornja manjša razdalja bi bila po mojih pričakovanjih glede na treniranost bolj verjetna. Toda katera razdalja res drži??

Da bom zadevo o dolžini še bolj zakompliciral. Moj Garmin FR 305 je zbral le 5,31 km. Krogi:1,08 - 1,06 - 1,08 - 1,06 - 1,02 . No, zadnji krog je bil res zaradi vhoda v cilj za cca 40 m krajši.
Verjetno je vprašanje tudi za servis zakaj 410 razlike v primerjavi z Vilkotom (2MUCH4ME) pri enaki napravi. Mal heca, al imam nastavljen kakšen drug meter, ne pariški prameter. Vseeno pa morda kdo ve, v čem je stvar?

Lp B.
Uporabniški avatar
 zdejan
No sem šel danes zmerit razdaljo s kolesom, mi ni dal mira. En krog sem zmeril 1077 m (notranji - najkrajša razdalja), skupno je potem zelo verjetno cca 5380 m. No osebni rekord je še vedno na 5 km, rezultat je sedaj seveda bolj medel, vendar realen.
Uporabniški avatar
 bojank
Hvala Zdejan. Od tvojih 5380m je treba še odšteti razdaljo od ciljne do štartne črte (po moje 40-50m) pa smo že pri povsem blizu Garminu.

Ne bom ga vrgu stran.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
bojank napisal/-a:Ne bom ga vrgu stran.

Jaz bi ga pa najraje!!! :cry: Čeprav mi je pa kasneje na tekmi v Preddvoru kar točno izmeril razdaljo!!! :roll:

LP VB
 ami
Ja odlično izpeljana tekma,mi smo se vrnili z dvema medaljama,eno zlato in eno bronasto v šolski kategoriji.gremo drugo leto spet.
Uporabniški avatar
 klatez
bojank napisal/-a:Hvala Zdejan. Od tvojih 5380m je treba še odšteti razdaljo od ciljne do štartne črte (po moje 40-50m) pa smo že pri povsem blizu Garminu.

Ne bom ga vrgu stran.

Letos pa je organizator objavil, da je dolžina 5.220m in moj garmin je nameril 5.220m...

Sicer pa pri rezultatih še vedno piše 5.700m...
Uporabniški avatar
 zdejan
Dobro, da je napisal 5220 m. Če ne bi bili spet predobri rezultati. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA