Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:[quote="natasa

Torej ? Danes ? :wink:

a misliš jutri, v sredo ?[/quote]

Jutri itak !

Za 20 km iščemo prost termin.
Vikend nemogoče, petek tudi.

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri ob 18.00 :lol: :wink: . Če pride kolegica in ne bo zmogla razdalje, jo bova ubrale ta kratko ali pa nazaj. Upam, da ji uspe prit.
 katrca
tudi jaz potrjujem udeležbo.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Tut jaz pridem. :wink: Sam danes rabim nekoga, ki bo imel tempo nad 5:00 (še raje 5:30) :oops:, ker me je aerobika mal zmatrala in mam utrujene mišice. :oops:
Pa sm mislna, da mam kondicijo :oops: :lol: .

Se vidimo!

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Danes smo pogrešali nekaj naših tekaških prijateljev, upamo, da se nam prihodnjič pridružijo. Smo mislili na vas :lol: . Ploha nas je obšla, nekaj kapljic je bilo, vendar smo bili od švica bolj mokri :oops: .

Katrca, hvala lepa za družbo. Tempo sva imeli 6:39. Torej 6.30 na LM ne bo problem, ko bom jaz spočita, pa tudi ti. So se kar lepo poznali včerajšnji klanci na Rožniku. Upam, da je tvoja noga OK.

Še vedno velja 5.10. gremo do Šešč, start ob 7.30 ali 8.00 uri, v vsakem vremenu :lol: . No, mi počasni gremo počasi, če bodo pa ta turbo tudi šli, jih bomo pa srečali, ko se bodo vračali :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Danes smo pogrešali nekaj naših tekaških prijateljev, upamo, da se nam prihodnjič pridružijo. Smo mislili na vas :lol: . Ploha nas je obšla, nekaj kapljic je bilo, vendar smo bili od švica bolj mokri :oops: .

Katrca, hvala lepa za družbo. Tempo sva imeli 6:39. Torej 6.30 na LM ne bo problem, ko bom jaz spočita, pa tudi ti. So se kar lepo poznali včerajšnji klanci na Rožniku. Upam, da je tvoja noga OK.

Še vedno velja 5.10. gremo do Šešč, start ob 7.30 ali 8.00 uri, v vsakem vremenu :lol: . No, mi počasni gremo počasi, če bodo pa ta turbo tudi šli, jih bomo pa srečali, ko se bodo vračali :wink: .

Hja, mogoče pa res!

Hvala za družbo. Sta me po mojih včerajšnjih km danes tale turbo tekače kar namučla. Super je bilo. Posebej moram pohvalit Turbo Romana, ki je res turbo. Gospod 5:00 mislim, da morma začet delat intervale, da dobiva na hitrosti, drugače ga bova še samo v hrbet gledala.

:wink:
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Včerajšnji tek je bil res prijeten. Motivi za treninge se kar rojevajo - tale Turbo Roman :!: :?: :lol:.
Pogrešal sem obe Mojci, ki bi vsaj malo umirili mojo tekmovalnost. Upam, da v sredo ne bosta manjkali :wink:

LP Franc
 katrca
Ste vidli kakšen čas sva imeli z Lenči ?! S tem, da sva se vmes parkrat ustavili, da sva raztegnili noge, ker je Lenči imela prejšnji dan tek po strminah navzgor. Pomeni, da drugo leto ne bova več Zadnji v vrsti
( poznate ta musical ? .... one smile and suddenly nobody else will do, you know you'll never be lonely with you know who.....one.... lalalala)
Dober tek je vzrok za dobro voljo, juhuhu
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Pridemo naslednjič. Če bom utegnila vam tudi kaj sladkega prinesem (danes mi montirajo kuhinjo :oops: :wink: ).

Včeraj pa sem na žalost morala kupovati dodatke za obleko.Namreč, brat se mi v soboto ženi, in grem za pričo. Pol vam je pa že jasno, da moram bit lepa :oops: :lol: .

Lepo se imejte in pridno tecite. :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 petka
lenči napisal/-a:Še vedno velja 5.10. gremo do Šešč, start ob 7.30 ali 8.00 uri, v vsakem vremenu :lol: . No, mi počasni gremo počasi, če bodo pa ta turbo tudi šli, jih bomo pa srečali, ko se bodo vračali :wink: .

Zdravo! Včasih malo pokukam, kaj se dogaja in kako zeloooo pridno tečete - jaz pa imam trenutno poškodbo in sem vsa Slika ker ne morem laufat - upam torej, da bo počasi v redu in da se vam lahko 5. 10. pridružim... :D Seveda skupini Slika :wink:
Uporabniški avatar
 vandrovc
lenči napisal/-a:Danes smo pogrešali nekaj naših tekaških prijateljev, upamo, da se nam prihodnjič pridružijo. Smo mislili na vas :lol: . Ploha nas je obšla, nekaj kapljic je bilo, vendar smo bili od švica bolj mokri :oops: .

Se Vam pridružim 5.10, te dni sem se ubadal z drugo lokacijo...tudi čudovita, Celje-Šmartinsko jezero-Šentjungert-Gora Kunigunda.

Srečno ;)
 katrca
super, vidim, da bomo 5. 1. v obsežni zasedbi, se že veselim. Vandrovc, potem pa nam boš lahko razkril tudi kakšne druge primerne poti za tek, sploh v zimskih časih. No, se vidimo.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA