Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

malamut
LoniM, hvala za dobrodošlico.
Ravnokar sem poslala prijavo zame in za mojo močnejšo polovico.
Jutri bom pa probala prvič pretečt teh 21 km. Upam, da mi uspe.
Uporabniški avatar
 garač
malamut napisal/-a:LoniM, hvala za dobrodošlico.

Dobrodošla :wink:
Morda rahel namig iz moje izkušnje...jutri preteci "samo" 20 km in si sladico pusti za ljubljanski maraton...v cilju boš vedela zakaj :wink:
Srečno :wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija
garač napisal/-a:
malamut napisal/-a:LoniM, hvala za dobrodošlico.

Dobrodošla :wink:
Morda rahel namig iz moje izkušnje...jutri preteci "samo" 20 km in si sladico pusti za ljubljanski maraton...v cilju boš vedela zakaj :wink:

tole si bom zapomnila za svojih prvih 21 ;) tnx
 malamut
Hvala za namig. Ga bom upoštevala in bom zadnji km hodila.
A lahko vprašam, kako se dodajo smeškoti?

lp
Uporabniški avatar
 Loni
Ko pišeš prispevek, jih vidiš tam na levi strani in enostavno klikneš na izbranega. Aja, če te zanimajo še tisti kilometri spodaj v podpisu,moraš najprej imeti določeno kvoto prispevkov na TF, potem pa zadevo nastaviš in gre. :lol:
Uporabniški avatar
 grb
LoniM napisal/-a: Aja, če te zanimajo še tisti kilometri spodaj v podpisu,moraš najprej imeti določeno kvoto prispevkov na TF, potem pa zadevo nastaviš in gre. :lol:

Nobene kvote prispevkov ne rabis :-) LoniM ne hecat novincev :)

G.
Uporabniški avatar
 Loni
Aha, zakaj pa meni ni delalo, dokler nisem imela 10 ali 20 prispevkov, pa še komu drugemu ne? A je šlo za zaj******* tistih z vrha ali kaj?
Uporabniški avatar
 MareMare
LoniM napisal/-a:Aha, zakaj pa meni ni delalo, dokler nisem imela 10 ali 20 prispevkov, pa še komu drugemu ne? A je šlo za zaj******* tistih z vrha ali kaj?

Ne sekiraj se LoniM,meni tudi ni :roll: .....

Danes sem prijavil in vplačal štartnino za ženo :lol: ....tako,da ne bi imela izgovora :roll: .

lp
Uporabniški avatar
 Loni
MareMare napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Aha, zakaj pa meni ni delalo, dokler nisem imela 10 ali 20 prispevkov, pa še komu drugemu ne? A je šlo za zaj******* tistih z vrha ali kaj?

Danes sem prijavil in vplačal štartnino za ženo :lol: ....tako,da ne bi imela izgovora :roll: .

lp

A zase pa ne?

Se opravičujem, ker pisarim tle po forumu, malo sem jezna, ker imam predpisano počivanje in sem temu primerno doma.
Uporabniški avatar
 MareMare
LoniM napisal/-a:
MareMare napisal/-a:

lp

A zase pa ne?

Se opravičujem, ker pisarim tle po forumu, malo sem jezna, ker imam predpisano počivanje in sem temu primerno doma.

Ker se od junija zagrizeno :roll: pripravljam na 13 LM (polovičko) pod strokovnim vodstvom v organizirani ekipi,mi pokrovitelj časti med drugim tudi štartnino :wink: .

lp
Uporabniški avatar
 mazi
MareMare napisal/-a:
LoniM napisal/-a:
MareMare napisal/-a:

lp

A zase pa ne?

Ker se od junija zagrizeno :roll: pripravljam na 13 LM (polovičko) pod strokovnim vodstvom v organizirani ekipi,mi pokrovitelj časti med drugim tudi štartnino :wink: .

lp
Katerga pokrovotilja pa imaš...?! :roll:
Uporabniški avatar
 Tina1
Js sm tudi zdej prijavljena :)
Uporabniški avatar
 Tina1
garač napisal/-a:Morda rahel namig iz moje izkušnje...jutri preteci "samo" 20 km in si sladico pusti za ljubljanski maraton...v cilju boš vedela zakaj :wink:

O, to bom tut js upoštevala :) sigurno bo super občutek po prvič 21.
 Anže11
js sm se tut prjavu na 42...upam da bo šlo prvič :D :P
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA