prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mazi
kovit napisal/-a:
mazi napisal/-a:Škoda energije (al pozitvne al negativne)...

Bi blo treba kr ''zaklenit'' to temo...

Ja sej je res brez veze, se strinjam...ampak kaj te moti če se debatira?
V bistvu nič, samo ŠKODA je...
Uporabniški avatar
 klatez
Ti si jo vzela? :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Staša
Ja, seveda sem jo.

In potem, ko sem od Desusa dobila še robček za brisanje očal, sem bila v nedeljo res v precepu, koga volit. :roll:
Uporabniški avatar
 Loni
Staša napisal/-a:Ja, seveda sem jo.

In potem, ko sem od Desusa dobila še robček za brisanje očal, sem bila v nedeljo res v precepu, koga volit. :roll:

Pa a si jo že dobila? Oziroma kak glas s strani pooblaščenih? Sem pa že dobila tisto Mčkatorjevo, čeprav se nisem prijavila preko njih, so mi verjeli na besedo. :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
LoniM napisal/-a:

Pa a si jo že dobila? Oziroma kak glas s strani pooblaščenih? Sem pa že dobila tisto Mčkatorjevo, čeprav se nisem prijavila preko njih, so mi verjeli na besedo. :lol:
Se pravi si malo goljufala... :wink:
 klopotec
Mazi, a nisi ti nekaj govoril o tem, da je škoda energije in da bi bilo treba temo zaklenit?
Uporabniški avatar
 mazi
klopotec napisal/-a:Mazi, a nisi ti nekaj govoril o tem, da je škoda energije in da bi bilo treba temo zaklenit?
Že, že... ampak tam se je šlo za DRŽAVNE majčke... :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
mazi napisal/-a:
LoniM napisal/-a:

Se pravi si malo goljufala... :wink:

Hehe, probat ni greh, tle sem jo vsaj dobila, od svojih nadrejenih močno dvomim, da jo bom :lol: , jih preveč dobro poznam.
Vem pa za člana TF, akteremu so z Mečkatorja poslali mejl, da se mora oglasit na Timingu s potrdilom, da je že plačal. Jaz sem pa samo en mejl poslala in jo čez 2 dni dobila, verjeli ali ne, v moji velikosti, čeprav ma za cifro še vprašali niso.
Uporabniški avatar
 Miroslav
Lep pozdrav!

Toliko, da boste imeli kaj komentirati!

Jaz dobim za udeležbo na Ljubljanskem maratonu brezplačen dres, služba mi plača štartnino, priznanih imam 8 ur šihta in še kilometrino v Ljubljano!

In nimam nič slabe vesti zaradi tega. Za delodajalce je sigurno boljše, če se delavci rekreirajo, so boljšega zdravja in je manj bolniških. Tako bi morali vsi razmišljati.

Delavci Taluma iz Kidričevega imajo naprimer brezplačen vstop v Terme Ptuj, kadarkoli hočejo. In odkar je to uvedeno, se je zmanjšalo število bolniških dni v Talumu, in so samo na profitu.

P.S.
Delam pa v SV

:wink:
 klopotec
Kdo je že lastnik Taluma?
 klopotec
Miroslav napisal/-a:Lep pozdrav!

Toliko, da boste imeli kaj komentirati!

Jaz dobim za udeležbo na Ljubljanskem maratonu brezplačen dres, služba mi plača štartnino, priznanih imam 8 ur šihta in še kilometrino v Ljubljano!

In nimam nič slabe vesti zaradi tega. Za delodajalce je sigurno boljše, če se delavci rekreirajo, so boljšega zdravja in je manj bolniških. Tako bi morali vsi razmišljati.

Delavci Taluma iz Kidričevega imajo naprimer brezplačen vstop v Terme Ptuj, kadarkoli hočejo. In odkar je to uvedeno, se je zmanjšalo število bolniških dni v Talumu, in so samo na profitu.

P.S.
Delam pa v SV

Hana, maš pri Talumu ti prste vmes? Če jih imaš ti čestitam.
 klopotec
Zdaj sem komaj videl, kje dela Miroslav. Pa to je nezaslišano. Erjavca bo
treba zapret. Patrie bo mogoče preživel, tega pa ne bo, hi,hi. Samo da se BOF vrne iz Šparte in to prebere.
Mazi pa bi zaprl temo. Zdaj, ko postaja res zanimivo.
Uporabniški avatar
 raf
Miroslav napisal/-a:Lep pozdrav!

P.S.
Delam pa v SV

Še eden, ki izkorišča sistem sebi v prid. Ampak dokler bo vojska bo to tudi omogočeno, Me ne moti, če se kdo odloči za vojsko ali policijo motijo me razlogi zakaj se uprava odloči za priviligiranje določene skupine ljudi. Če mislijo to naj dajo vsem Slovencem in pika.
P.S.2
sedaj bo pa res treba zapreti to temo, ker politika na sodi na naše teke,
 klopotec
Točno Raf, ti si svoje povedal, zdaj pa zapremo in pika. He,he.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA