- 27 Sep 2008, 20:52
meni je moja firma kupila majico, hlače, copate, plača mi štartnino in potne stroške. za vse to smo tudi državi plačali DDV.
marčni zajec napisal/-a:brez zamere, ampak če je tako hudo, zakaj ne poskusiš menjat službe?
oprosti, ne se jezit ampak ne zafrkavam, čisto resno mislim.
klopotec napisal/-a:Zdaj sem komaj videl, kje dela Miroslav. Pa to je nezaslišano. Erjavca bo
treba zapret. Patrie bo mogoče preživel, tega pa ne bo, hi,hi. Samo da se BOF vrne iz Šparte in to prebere.
Mazi pa bi zaprl temo. Zdaj, ko postaja res zanimivo.
Miroslav napisal/-a:marčni zajec napisal/-a:brez zamere, ampak če je tako hudo, zakaj ne poskusiš menjat službe?
oprosti, ne se jezit ampak ne zafrkavam, čisto resno mislim.
Saj ni tako hudo. Rad imam svojo službo. Zato se tudi vozim tako daleč.
S svojim komentarjem sem odgovoril tistim, ki mislijo, da so službe v javni upravi bogovske. Včasih so res bile.
Danes pa so takšne kot vse druge. In tudi mi plačujemo davek, od plač in vsak dan pri vsakem nakupu.
Vidi pa se, da je faušija še vedno slovenska najpogostejša bolezen!
Tako ali tako verjetno ne bomo mogli teči v podarjenih dresih, ker bo najbrž premrzlo.
Pa lep pozdrav
![]()
![]()
NaceM napisal/-a:Se zavedaš, koliko ljudi je zaposleno v državni upravi? Se pravi, da so koristniki državnega proračuna, v katerega prispeva gospodarstvo? Veleumi ja, sploh, če hočeš delat, pa ostaneš brez dela.
NaceM napisal/-a:Se zavedaš, koliko ljudi je zaposleno v državni upravi? Se pravi, da so koristniki državnega proračuna, v katerega prispeva gospodarstvo? Veleumi ja, sploh, če hočeš delat, pa ostaneš brez dela.
kovit napisal/-a:NaceM napisal/-a:Se zavedaš, koliko ljudi je zaposleno v državni upravi? Se pravi, da so koristniki državnega proračuna, v katerega prispeva gospodarstvo? Veleumi ja, sploh, če hočeš delat, pa ostaneš brez dela.
Verjamem da ti ni lahko če nisi pri kruhu.
Me pa čudi, da kljub tvoji precejšnji samozavesti, ki jo izžarevaš ko pljuvaš po drugih, ne najdeš posla.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA