Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Tekač 215
Bor napisal/-a:čaki mal....a jaz narobe gledam, al pa še ni na cilju.....?
A še ni na cilju?Ob 11:33 je imel še 14 km do cilja,tako,da jest mislim...,da je zdaj pa že!? :roll: Poročila od Bofa sicer še ni,a jaz ga že "vidim" v cilju.
Uporabniški avatar
 Bor
evo zdej pa je....BRAVO 38 . mesto CILJ 32 UR 10 MINUT 36 SEKUND

BRAVO
. :D :D :D
Uporabniški avatar
 natasa
BRAVO ODLIČEN DOSEŽEK !!! :laola :clap: :cast1:
Uporabniški avatar
 Romch
Res, ISKRENE ČESTITKE g.Mravlje!

Takšni psihofizični napori so res vsega spoštovanja vredni, za marsikaterega zemljana tudi nerazumljivi, za g.Dušana pa že skoraj vsakdanji.
Še 1x iskrene čestitke!

p.s.
Boštjan, ko boš-če boš prebral, prosim prenesi čestitke še od vseh ostalih h g.Dušanu.
In seveda, če boš imel čas, greva na kafe v naši hiši!

Lp
Tomaž (iz oglasnega trženja)
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja vse čestitke Dušanu za že šesto ponovitev tega ultra podviga, nikoli se ne ve, mogoče pa bomo čez kako leto ali dve, navijali še za katerega od Slovencev.
Uporabniški avatar
 bla_k
Pridužujem se čestitkam!
Bravo Dušan!
Zna bit res hud tale Špartatlon, ko je v cilj prišlo manj kot pol nastopajočih, je pa med njimi (152imi) tudi 10% žensk.
Uporabniški avatar
 natasa
dexi27 napisal/-a:Ja vse čestitke Dušanu za že šesto ponovitev tega ultra podviga, nikoli se ne ve, mogoče pa bomo čez kako leto ali dve, navijali še za katerega od Slovencev.

A razmišljaš, da bi poskusil ?

Je izziv a ne?

:wink:
Uporabniški avatar
 BoF
HVALA VAM ZA VSO PODPORO MED ŠPARTATLONOM !!!

Dušan že spi, z Nežo sva opravila zadnje podrobnosti preden leževa še mi2. Dušan je izjavil, da je s Špartatlonm zaključil in čaka na naslednjega Slovenca, ki bo prišel tako kot je on sam danes že šestič, do cilja. Ve, da ste med tekači takšni, ki to zmorete. Saj veste: ko stopite na štart, morate videti cilj! (mimogrede: za logistično in zdravstveno oskrbo poznamo dva, ki sta zaradi prej gor zapisanih in pred tem izrečenih besed Dušana, ostala brez dela konec septembra 2009...)
Uporabniški avatar
 dexi27
natasa napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Ja vse čestitke Dušanu za že šesto ponovitev tega ultra podviga, nikoli se ne ve, mogoče pa bomo čez kako leto ali dve, navijali še za katerega od Slovencev.

A razmišljaš, da bi poskusil ?

Je izziv a ne?

:wink:

Jaz razmišljam potiho, poznam pa enga, ki o tem razmišlja zelo na glas, kaj pa vem mogoč pa se mu pridružim. :roll:
Uporabniški avatar
 dexi27
(mimogrede: za logistično in zdravstveno oskrbo poznamo dva, ki sta zaradi prej gor zapisanih in pred tem izrečenih besed Dušana, ostala brez dela konec septembra 2009...)[/quote]

Ja taka poznavalca, kot sta vidva, bi si žele vsak ULTRAŠ, za spremljevalca :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA