Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Jastreb
upam, da ero med vikendom najde kaj časa in posodobi seznam prijav, da vidim, če sem gor :D
Uporabniški avatar
 niki
No pa sva tudi midva z iqfree-jem prijavljena. To bo moj prvi LM :D
Uporabniški avatar
 zlopi
Jastreb napisal/-a:upam, da ero med vikendom najde kaj časa in posodobi seznam prijav, da vidim, če sem gor :D

... ja je zgleda naš šef ful preobremenjen, ga bo treba razbremeniti, lansko leto je pri Snežinki potekalo čisto drugače ...
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Bor
zlopi napisal/-a:
Jastreb napisal/-a:upam, da ero med vikendom najde kaj časa in posodobi seznam prijav, da vidim, če sem gor :D

... ja je zgleda naš šef ful preobremenjen, ga bo treba razbremeniti, lansko leto je pri Snežinki potekalo čisto drugače ...
Lp, zlopi

....verjetno se nobeden ne zaveda, da je ta tole potrebno kar nekaj truda.....mislim pa da bo ero to opravil pravi čas....še vedno je....
Uporabniški avatar
 IRA
Namesto, da bi bili veseli, da se komu sploh da ubadat z vsem tem ... samo jamranje :wink:

Pa sej ima vsak možnost skupinske prijave, kje ste bli pa prej?

Skratka, brez panike.
Ero super opravlja svoje delo.
Jaz sem po parih dneh dobila mail, kjer je potrdil mojo prijavo in plačilo, potem pa vse skupaj še ažuriral tukaj.

Zvedli boste sigurno pravočasno, če ste se prijavli in plačali pol ni panike 8)

Če pa niste vam pa tako ali tako ni pomoči :twisted:
Mal strpnosti pa bo :wink:
Uporabniški avatar
 ero
:) takole je - zdajle bom dal gor seznam potrjenih in vnešenih prijav - ker je okrogla cifra - 100

čaka me pa še točno 100 vaših mejlov. pa gotovo bo do ponedeljka še kakšen prišel, ne?

aja, kdo se javi za zbiranje prijav za prihodnje leto? :wink:

ps: čaka me 101 mejl. en je ravnokar priletel. kaj bi mi brez tehnike...
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
ero napisal/-a::) takole je - zdajle bom dal gor seznam potrjenih in vnešenih prijav - ker je okrogla cifra - 100

čaka me pa še točno 100 vaših mejlov. pa gotovo bo do ponedeljka še kakšen prišel, ne?

aja, kdo se javi za zbiranje prijav za prihodnje leto? :wink:

ps: čaka me 101 mejl. en je ravnokar priletel. kaj bi mi brez tehnike...

Ero: mene ni na seznamu. Pa sem plačal.
Uporabniški avatar
 bobr
Ero sem ti rekel če rabiš pomoč :)
 Jastreb
plačal in poslal sem mail že pred cca 5 dnevi, pa me še ni na seznamu.
Uporabniški avatar
 Loni
A ste prebrali Erov mejl ali niste? Ko bi tako hitro laufali kot se znamo pritoževati, bi samo rekorde podirali. Je napisal, da je sam in da ima še 100 mejlov za sprocesirat.
Me zanima, kdo se bo javil drugo leto za zbirat prijave, če ne znamo drugega, kot samo šimfat.
Verjamem, da bomo do 30.9. vsi na seznamu. Ero je do sedaj še vse zrihtal kot je bilo treba.
A bi lahko kdo rekel tudi hvala ali je treba spet začet litanije.
Možnost je bila iti osebno na Timing in preko Mčkatorjeve kartice in njihovega kluba plačati še manj kot na forumu.
Ero bi konec koncev lahko zdaj tudi že užival kej na otočkih s tem denarjem, katerega smo mu nakazali za startnino.

Skratka, Ero, kapo dol še pred tabo, da si se zadeve sploh lotil, splejal jo boš pa tudi tako kot je treba.
 grumpy
LoniM....si me ravno prehitela :wink:

Če imate toliko pripomb, bi se pa sami javili za zbiranje skupinske prijave.:evil:

Sam sem očitno prelen za kaj takega :shock: in zelo hvaležen za Erotovo dobro voljo :D
Uporabniški avatar
 raf
LoniM napisal/-a:A ste prebrali Erov mejl ali niste? Ko bi tako hitro laufali kot se znamo pritoževati, bi samo rekorde podirali. Je napisal, da je sam in da ima še 100 mejlov za sprocesirat.
.

Res je.Eni ste total naspidirani in nimate časa malo počakati, da bodo zadeve tudui pisarniško poštimane.
Za drugo leto predlagam, da se tisti, ki se najbolj pritožujejo prevzamejo stvar v svoje roke ali pa sami ponudijo Erotu pomoč pri obdelavi podatkov. To je ša najmnaj, kar lahko naredite namesto, da se pritožujete.
Uporabniški avatar
 ero
hoj, saj ni panike :)

itak smo razni prostovoljci malo sumljivi :wink:

OK, vpisani in potrjeni vsi, ki ste poslali svoje podatke do 25.9.2008 14:00.

čaka me še 76 mejlov

seznam :arrow:

prosim vas, da na uradnih straneh maratona preverite, če se nisem kaj zatipkal. o popravkih me obvestite na urednik@tekaskiforum.net

opazili smo, da se prijavljeni v skupinski prijavi prikazujejo le na seznamih za posamezne razdalje, ne pa tudi na seznamih kategorij v okviru teh razdalj. Timing je obveščen o tem - spet ni panike :)

čas za prijave in nakazila imate le še danes in jutri. tega se bom držal! če nakazilo ne bo na računu v torek zjutraj, prijave ne bom upošteval.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA