ČESTITKE!!!raf napisal/-a:Še enega svojga prijatelja sem najdu na tem berlincu. Bravo Tone za čas!
Vrhovnik Straka, Tone (SLO) M40 3K sport 03:16:56 03:14:02
raf napisal/-a:Še enega svojga prijatelja sem najdu na tem berlincu. Bravo Tone za čas!
Vrhovnik Straka, Tone (SLO) M40 3K sport 03:16:56 03:14:02
Pyxy napisal/-a:Tudi Primož Kobe je sodeloval in dosegel fantastičen čas. Na žalost so ga vpisali kar med Nemce.
Še dobro, da mi vemo kje je Novo mesto
50 17 16045 » Kobe, Primoz (GER) MH Novo Mesto 02:29:27 02:29:24
ton napisal/-a:Z moje strani ful hvala, zdaj grem z navijacicami za ves dan v ZOO - bom kupil Berliner Morgenpost in se ves dan naslajal nad rezultati.
Mislim, da smo skoraj vsi iz slovenske (veliko zastav!!!) odprave kar zadovoljni. Se je pa nekdo v vseh regalijah TF brezsramno preoblacil na stopnicah pred samim Reichstagom...
. Kar ponese te. Tako je bilo še 3x na progi. Skupaj sva tekla in debatirala do 22,5 km, kjer sva se na okrepčevalnici izgubila. Na polovički sem za planom 1:50 zaostajal 35 sek, vendar sem tekel zelo lahkotno. Tempo teka sem imel vseskozi okoli 5,03, kilometri kjer so bile okrepčevalnice pa 5,26. Povsod se vzel vodo, med hojo sem jo spil in potem naprej. Zelo mi je prišel prav Matjažev pas
, kjer sem imel gele. Kilometri so minevali, na progi od starta do cilja vseskozi nepregledna kolona tekačev, navijači, glasba, vse to te kar nese do cilja. Nekje na 35 km ujamem Tinija in grem v svojem tempu naprej. Nekaj sem še razmišljal, da bi pospešil in lovil 3:40, vendar sem se premisil in raje užival. Ogledali smo si progo in ko si naredil zadnji zavoj na levo si vedel, da je pred teboj "samo" še 1,5 km ravnine. Pred seboj nato zagledaš Brandemburška vrata, samo še 300 m, veš da ti bo uspelo. Ko prečkaš cilj si srečen, občutiš veselje okrog sebe, nasmejani obrazi. Čas 3:42,26
zastava.
, še bom šel z vami. Hvala tudi Luzerju, da je igral taksista.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA