Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Teka tekica
Živijo!

Sem najnovejša na temle forumu in me zanima samo tole:
-danes sem z avtomobilom izmerila progo, ki je dolga (po avtomobilskem števcu) 23 km. Ali so to čisto realni kilometri ali avtomobilski števec res pokaže več kot bi jo npr. z metrom :roll: ?

Hvala za odgovore - pa pa!
Uporabniški avatar
 michael
Jaz progo izmerim s kolesom.
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Dobrodošla v klubu :-- Za une kilometre ti bodo pa majstri tekači bolj znal povedat :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem proge izmerila z avtomobilom in kolesom, pa še mapmyrun sem uporabila in so razlike zelo majhne, čisto nepomembne.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Teka tekica napisal/-a:Živijo!

Sem najnovejša na temle forumu in me zanima samo tole:
-danes sem z avtomobilom izmerila progo, ki je dolga (po avtomobilskem števcu) 23 km. Ali so to čisto realni kilometri ali avtomobilski števec res pokaže več kot bi jo npr. z metrom :roll: ?

Hvala za odgovore - pa pa!

Živjo TT!

Dej mi povej, si najnovejša na temle forumu, nisi pa začetnica, ne? Ker 23 km za začetnika :shock:, bi bla kr huda. :lol:
Avtomobilski števci so dost točni, niso pa u nulo, tko da razlike so, kot pravi Lenči nepomembne. Maš pa dost teh programčkov (map my run, quo - slovenski,...), pa si še tle zmeri razdaljo, pa boš vidla.

LP
 malamut
Jest si tud pomagam z kolesom. Pa še fajn je, ker včasih še mal kolesarim ne samo tečem. :wink:
Uporabniški avatar
 Teka tekica
O hvala vam!

David08: tečem ene 3 leta. Letos grem na LMju na 21 pa bi rada prej probala odtečt to razdaljo. V nedeljo sem naredila 15km naslednjič pa u boj z 21ko :P.

Zdej grem pa probat izmerit še na MapMyRun.

Tenx še 1x vsem (še posebej pa bjkulinki) :laola!!!!!!!
 greh29
Jaz si razdalje merim sproti z Forerunnerjem FR 305,pa je zadeva baje da na par metrov natančna....V Radencih mi je na 21-ki razlika kazala 30 metrov,vendar zaradi gneče vedno nisem mogel teči po idealni liniji,tako,da če bi lahko,bi bila verjetno zanemarljiva razlika...Meni štima!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA