Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Seveda jamraš, pa saj to počnemo vsi po vrsti. Mišljeno je bilo kot hec, da ne boš resno vzela vsega skupaj.
Uporabniški avatar
 Miha65
IRA napisal/-a:Pretekla pa sem svojih prvih 21,1km :juhuhu:
Sem full vesela! :cast1:

VAAUUUUUUU!

Svaka cast IRA, kapo dol!!!
Uporabniški avatar
 Ksenija
saj res Ira super!!! verjetno so enkratni občutki.. vesela zate!!!!

tko jst na 5.8 km izboljšala čas za kar nekaj minut - tekla 31.35 - tempo 5.26, lahko bi šlo boljše če me ne bi spet tačka začela bolet... če me danes tole ne mine bo potreben resni počitek (včeraj me ni nič). boli me na predelu kjer se srečata trup in noga , čist tista točka, bolečina se razširi ob koraku do kolena... če ne drugo bom morala priznat nemoč in izpustit LM :((((
Počasnela upam, da bo tudi pri tebi bolečina kmalu minila!

hvala za podporo pri naši večni temi doma _ koleno - vam sporočim nadaljevanje...
Nazadnje spremenil Ksenija, dne 30 Sep 2008, 11:45, skupaj popravljeno 1 krat.
 Tanjusha
@Ksenija: ne se hecat z nogco. Z Asparagus sva imeli podobne tezave in obe pocivali skoraj 2 meseca, ker sva sprva kar tekli - jaz sem mislila, da gre za musklfibr oz. pretiravanje, pa temu ni bilo tako. Se danes zadeva ni cisto ok, ampak v mejah normale in pravem polzjem temu lahko tecem. Je bilo pa na zacetku celo tako hudo, da sem komaj sla po stopnicah navzdol.
Uporabniški avatar
 Ksenija
sej vem, je bilo nekaj dni čist ok (ravno zaradi tega nisem tekla od torka).. sem mislila da bo ok... nič punce občutek imam da boste na LM brez mene :(
 Tanjusha
Ksenija, jaz sem sprva vzela par dni pocitka, pa sla tect, med tekom je bilo vse ok, pa se je bolecina pojavila naslednji dan. Potem sem vzela 1 teden pocitka, pa se je po dveh tekih spet isto pojavilo. Ker sem letos sele dobro zalaufala tale tekaski program, mi prav nic ni disalo vzeti daljsi premor, ampak je bolecina zahtevala drugace. Sem pa imela obcutek, da mi je plavanje najbolj pomagalo, tako da bom tudi v zimskih mesecih kdaj pa kdaj skocila na bazen.
Poglej se malo po forumu, o bolecinah okoli kolka je bilo ze nekaj napisanega.
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, pazi nase, res, tudi tempo danes je verjetno prispeval k večji bolečini. Bolje da greš hodit v hribe, pa mogoče res plavaš, da bolečina mine. Preveri malo pri zdravniku. Tekov bo še veliko, ti pa si ena sama Slika in zato toliko bolj dragocena Slika. Ko boš pa spet pripravljena, ti pridem pa delat družbo, da bova tko čvekali Slika, da bo tempo res čist polžji Slika
Uporabniški avatar
 Cormi
teka-teka napisal/-a: Včeraj sem odtekla 18m km, rabila sem kar 1 uro 36

A to je velik, pa polžja sekcija :?: :roll:
Uporabniški avatar
 teka-teka
Cormi, zame, ki si želim lanski rezultat 2 ur spravit pod dve uri (govorim o polmaratonu), je velik. Če moraš še 3 km preteč potem :?

Sicer pa, da te potolažim, na tekmah sem vedno krepko zadaj in si z ostalimi delim zadnjih 10 mest 8) . Tako, da mislim, da spadam med POLŽKE. In vesela sem, ko berem Polžke in sem del njih.
Uporabniški avatar
 lenči
Prosim lepo, mi imamo seveda tudi turbo polžke med sabo, med njimi je tudi teka-teka, pa Loni, pa Miha, pa Cormi :wink: :lol: , no še več bi jih lahko naštela, za nekatere sem turbo včasih celo jaz :rol:. Smo lahko prav ponosni na vaše rezultate :clap: in zelooo veseli, ker se čutite del nas.
 Larchi80
Hejla

Sem šla danes prvič tečt malo daljšo razdaljo- zame. Za vas je to verjetno že mačji kašelj, zame pa dosežek in pol. Pretekla sem 6 km, nekaj malega prehodila, ko mi je sape zmanjkalo oz bolj mi je na psiho udarlo, da aaaa kok je še daleč do konca :shock: , ampak se nisem dala. Pregrizla progo, počutim se več kot odlično in komaj čakam, da grem spet. Čas je bil 42 minut, ampak počasi se bo tudi ta zmanjšal :D. Upam, da mi uspe se pripravit do 18.10 za tek po Tivoliju in potem še za LM. Sej do kdaj se je pa treba prijavit?

LP
Uporabniški avatar
 solatka
Jaz pa sem pravkar iz sprehoda.

Pa me je en tekač tako prestrašil, da sem rabila kar nekaj časa, da sem prišla k sebi. Pa samo mimo mene je tekel. Mende je celo rekel BI-bip, ampak jaz v svoji blebetalski ekstazi seveda tega nisem slišala. :roll:

Po moje se je posledično prestrašil še on ker sem od šoka zavpila :shock:
Uporabniški avatar
 solatka
Larchi80 napisal/-a:Hejla

Sem šla danes prvič tečt malo daljšo razdaljo- zame. Za vas je to verjetno že mačji kašelj, zame pa dosežek in pol. Pretekla sem 6 km, nekaj malega prehodila, ko mi je sape zmanjkalo oz bolj mi je na psiho udarlo, da aaaa kok je še daleč do konca :shock: , ampak se nisem dala. Pregrizla progo, počutim se več kot odlično in komaj čakam, da grem spet. Čas je bil 42 minut, ampak počasi se bo tudi ta zmanjšal :D. Upam, da mi uspe se pripravit do 18.10 za tek po Tivoliju in potem še za LM. Sej do kdaj se je pa treba prijavit?

LP

Larči tukaj : http://www.ljubljanskimaraton.si/index.asp?s=2&p=1&l=sl
piše da do 21.10
Uporabniški avatar
 niki
Larchi80 napisal/-a:Hejla

LP

Mene je tudi na začetku dajalo in sem se med tekom spraševala kaj mi je tega treba. S časoma pa ugotoviš, da kar tečeš in tečeš in vmes sploh ni več tistih kriz. Jaz seveda počasi, ampak gre :D pa še dobro se počutim. Ti kar pridno vztraji, pa s kakšno fajn zadevo se motiviri pa bo tudi lažje (vsaj meni je bilo).
Za 18.10. pa ne skrbi.. je tudi 2 km možno tečti, če pa ne gre pa vmes lahko tudi hodiš. Sploh pa v pravi čvekalski družbi kar pozabiš in samo tečeš :D Kar pogumno!

A solatka.. a tako ti strašiš moške :wink: :wink:
 Larchi80
solatka napisal/-a:Larči tukaj : http://www.ljubljanskimaraton.si/index.asp?s=2&p=1&l=sl
piše da do 21.10

Super hvala za informacijo :D.

Jap Niki, samo misli je treba drugam preusmerit pa gre. Sem vidla ja, da se lahko teče tudi na 2km. No sej bom vidla, odvisno kako bom napredovala s treningi, če ne bom pa malo hodila. Sem se že v službi menila, da bom menjavo delala, da se bom udeležila teka.
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA