Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

marjeta
Da nebosta predolgo radovedna Andreja Kenda moja bivša sovaščanka.Vencl ti jo verjetno poznaš . Lep pozdrav Marjeta.
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja, mi skuša Romana dopovedati, kdo je to...bržkone mi bo slej ko prej kapnilo...kakorkoli že, še enkrat čestitke za uspešen krog. Mimogrede, Marjeta, a je šla sama a se med vrsticami skriva kaka ponovitev :?: Kolikor te poznam... :roll: :?:

Hm, mislim, da jo poznam. Če je prava, običajno pomaga tudi na teku Suša...spikerica... :? :?:

lp, vencelj
 tati
ima mogoče kdo dvd od te prireditve da mi ga pošlje ker sem ga jaz zaprosil preko g. jožeta pa nisem nič dobil kar do danes ne ima morda kateri od tekmovlacev ta dvd da mi ga pošlje

vnaprej hvala
 marjeta
Veš da ni šla sama nekdo pač mora pokazati pot pa še mal spomine obujat Lep pozdrav Marjeta
:D
 Jožko
Ja Marjeta, sem šel prav pogledat v knjigo in čestitke še enkrat Darji in seveda tebi za ponovitev kroga. Imele ste lep dan in verjamem, da sta uživali.
Nas pa to še čaka :D
 Jožko
Pozdravljeni!
Srečanje članov kluba prijateljev GM4O bo tudi letos v novembru, tako kot lani približno v istem terminu. Za to vsi, ki še imate namen se vpisati v klub pohitite. Vreme je lepo in tudi stezica je taka kot iz pravkjice.
Komaj čakam kakšen lep jesenski dan obsijan s soncem, da se zlati macesni za Črno prstjo kar svetijo že od daleč. :D
Uporabniški avatar
 50cent
Pozdravljen Jožko :) .
Malo sem si vzel čas in gledam uradno stran GM4O pa vidim,da mene in Zdravkota nimaš vpisanega pod prijatelje GM4O.....
Zdaj ali ste pozabili na naju ali pa povej in boma pač hitro še enkrat opravila z progo, da se vpiševa v klub prijateljev :rol: .

Lp :)
 Jožko
Ja je res ne vem kako se je to zgodilo, bo pa urejeno bodi brez skrbi. Sicer pa za tako hitra tekača, kot sta ti in Zdravko res ni problema napraviti še en krog do srečanja. :D
Hvala za opozorilo :oops:
 Jožko
Ja res se je za vprašat koliko, se pa kar strinjam z JU :!:
:D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jožko napisal/-a:Ja res se je za vprašat koliko, se pa kar strinjam z JU :!:
:D :D :D :D :D

Jaz se ne strinjam. Mislim, da je pravi odgovor:
:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Kerlci gor ali dol, migat bo pa treba :roll:
 Jožko
Vreme, vreme je tisto, ki kroji usodo in ravno konec vikenda je napoved celo za sneg. :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
 Jožko
Poskus ali sprehod po poti GM4O
Bravo punci za opravljen krog pa čeprav ne v določenem limitu. Okusili pa sta čar gora nad Baško grapo, prepričan sem, da vaju bo v te konce še zaneslo in hvala za pohvale.
To sta bile dve prekaljene TFjevki, pa bosta same mogoče kaj napisale o vtisih tistega dne. Čestitke še enkrat. :D
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA