prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tae
Najprej sem šel po stopnicah dol, da sem prišel do avta, nato po stopnicah gor, da sem prišel do službe.

Zdravko, na morju raje skači v vodo, kot da se plaziš po stopnicah, ker ponavadi drsijo.

Mariborske stopnice - štenge, kaj sem že hotel povedati okoli njih ?

Sem zdaj kaj bolj v temi :?:

:D :lol: :D
Uporabniški avatar
 markor
Oj,

v petek, 19.9. sem prvič sprobal štenge - čas 3:30. :lol:
A je to dobro?? :?:
lp
m
Uporabniški avatar
 markor
.. mi je že žal da sem vprašal.. jaz butec .. :oops:
Uporabniški avatar
 bluegreen
Piham prah s te teme in jo dvigujem od mrtvih. Danes sem prvič in to celo 3 x zapovrstjo napadalsko kot panter osvojil vrh naših stopnic. Najboljši čas sem ruknil kar s prve (si moreš mislit! :D ), in sicer 3:53. Ostala dva sta bila skoraj minuto slabša, ampak šlo pa je. Naredil sem tri kroge - gor po stopnicah, dol pa levo okoli po sprehajalni poti. In ko zdaj gledam tudi rekorderje, se mi kar milo stori, glede na mojo sramoto :--(

Ampak jaz vem, da je trnova pot, ki vodi do uspeha, zato bom treninge ponavljal, saj vaja dela mojstra! :clap:

Pa še to, ali sem dobro videl, da se kmalu obeta ponovna tekma na stopnice, ali so moje zaspane oke ob taki uri že preveč zdelane? :shock:

Če se bo kdo oglasil na to temo vredu, če se kdo javi za kak skupni trening še boljše, če ne pa nič.
Uporabniški avatar
 marčni zajec
bluegreen napisal/-a:... Danes sem prvič in to celo 3 x zapovrstjo napadalsko kot panter osvojil vrh naših stopnic. Najboljši čas sem ruknil kar s prve (si moreš mislit! :D ), in sicer 3:53. Ostala dva sta bila skoraj minuto slabša, ampak šlo pa je. Naredil sem tri kroge - gor po stopnicah, dol pa levo okoli po sprehajalni poti. In ko zdaj gledam tudi rekorderje, se mi kar milo stori, glede na mojo sramoto :--( ...

kaka sramota neki? tega ne naredi vsak.
Uporabniški avatar
 bluegreen
Hvala marčni za vzpodbudne besede. Ampak! Mislim si, da moj rezultat za prvič ni tako strašansko slab, po drugi strani pa tudi vem, da je še daleč od povprečnega. :-((

Saj se bom še zaganjal gor, brez skrbi. Pride kdo na tekmo? Še sploh kdo kaj laufa v Mb in okolici ali bodo prišli kaki Ljubljančani pa nas napokali na lastnih štengah? :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Saj bi že bil čas, da kališčari v polni postavi zradirajo štenge :wink:

če uplejo :D
 marjan
ZdravkoC napisal/-a:...da kališčari v polni postavi zradirajo štenge...

tako kot zimski vzpon na Pohorje, a ne :--

Nekateri treniramo na skrivaj :D

lp
Marjan
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA