Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Maša napisal/-a:Živjo!
Ker je to tema o tekmah, na katere gremo, se javljam, da sem danes spet zalaufala svojo (zarjavelo) športno opravo (posebno superge) in ne samo, da sem jutro poskusila malo odteči, pač pa sem se prijavila danes na Tek za življenje in seveda na LM. :D

Na splošno sem danes ugotovila, da oprema ni zarjavela, zarjavela sem jst 8)

Lepo se mejte!

Maša

Super, bo polžja sekcija fotka res ogrooooomnaaaa, ker nas bo toliko. Pa lepo počasi treniraj, tudi podmazati bo treba, da ne bo težav :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Tina1
Lenči, kako je s Palmanovo? A si se že prijavila in kako?
lp
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz tudi pridem 18.10. :laola Ker imam isti večer še obletnico valete, prvič po 20ih letih. Pa sem svoj off time preložila za nedoločen cajt.
Uporabniški avatar
 Tina1
Js tudi pridem 18.10., sem se že prijavila, tako da zdej ne morem "kenslat".
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Lenči, kako je s Palmanovo? A si se že prijavila in kako?
lp

Nekaj Celjanov se nas je našlo in gremo z avtom v Palmanovo. Prijavili se bomo individualno (gre tudi preko faxa), plačamo pa kot tujci lahko pred tekom, samo dovolj prej moramo biti. Tako, da v prihodnjih dneh se moram spravit in prijavit naju z možekom. Tisti, ki gredo z busom, bodo imeli to vse urejeno skupinsko. Sem že gledala po internetni strani.
Uporabniški avatar
 lenči
Za 18.10. še nisem sigurna, imam v mislih, vendar je nekam gužva tisti vikend :lol: .
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:Lenči, kako je s Palmanovo? A si se že prijavila in kako?
lp

Nekaj Celjanov se nas je našlo in gremo z avtom v Palmanovo. Prijavili se bomo individualno (gre tudi preko faxa), plačamo pa kot tujci lahko pred tekom, samo dovolj prej moramo biti. Tako, da v prihodnjih dneh se moram spravit in prijavit naju z možekom. Tisti, ki gredo z busom, bodo imeli to vse urejeno skupinsko. Sem že gledala po internetni strani.

Lani vem da se je dalo plačat tu preko TF, potem moramo letos sami, ker midva greva tudi z avtom, tako kot lani. A če plačaš na dan teka, potem je vseeno nižja prijava?
Uporabniški avatar
 lenči
Tina, datum prijave naj bi zagotavljal nižje plačilo. OK, pri Italijanih je sicer vse mogoče, vendar mislim, da ne bo problema. Bom tudi jaz spremljala prijave za bus, vendar je Bojan že sedaj napisal, da mi, ki gremo z avtom, se moramo letos znajti sami.
Uporabniški avatar
 Tina1
Sobotni dobrodelni tek.
Kdo gre od tu? Se kje dobimo pred startom?
Tanjusha, prineseš majčko, če prideš?
LP
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:Sobotni dobrodelni tek.
Kdo gre od tu? Se kje dobimo pred startom?
Tanjusha, prineseš majčko, če prideš?
LP

Najverjetneje pridem, razen če bo deževalo, potem moj šofer štrajka :cry: .
Uporabniški avatar
 Loni
Ah, boš pa cukr doma pustila. Se vidimo v soboto.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
se vam lahko še jez pridružim?

upam, da vas ne bom spet iskala, kot na Donninem :roll: :evil:

sicer naša najmlajša nekaj štrajka z boleznijo :cry: , ampak mislim, da jo do vikenda k sebi spravimo.... tako, da: se vidimo!!!
Uporabniški avatar
 Tina1
Ja, upam da bom srečala kakega polžka v tisti množici. Pridem sama na tek, zato pa fajn, da se spoznamo.

Sicer pa letošnje tekme, ki se jih udeležim, so še: LM, Palmanova (nekaj še cincam, ma upam, da bom pripravljena) in Miklavžev tek v Tuhinjski ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Polžke moje ... jest se bojim, da z mene ne bo nič!
Sem po Urbanovem pohajkovanju po Novem Mestu čisto podlegla bacilom, ki se še kar niso poslovili od mene ...

Počivam že cel teden. Grlo mam ko žerjavica ... glava, mrazenje ... predvsem pa se počutim "švoh" !

So se mi pa danes kar očke zasvetle ... ko sem morala malo potečt po dežju ... mater, kako me je prijelo ...

Rabi kdo virus?

... podarim :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Zaradi prehudega napada virusov na naša telesca bomo v soboto dobrodelni tek morali spustiti :oops: . Se je treba pazit, da ne bo ravno za LM kakšno sr.... :cenz:.

Po LM pa počitek do Sladkih6 (kakšen krajši tek za ogrevanje) in nato počitek do Palmanove. Decembra pa še na kakšen tek v bližini (mogoče Velenje, če bo ekipa, ali pa Miklavžev tek). Potem pa je menda za letos konec. Tekem mislim, ne teka :lol: .
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA