Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Classix
Dela !

Bravo Fotr !

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo Fotr!!!! :clap: :clap: :clap:

Mi bi spet in še tvojih Doživetij na teku!!!! :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
bravo Fotr, pravi car si :!:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Odlično!!!
Uporabniški avatar
 pajo
Take rabimo mar ne? :cast:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Tako se dela :clap:
Uporabniški avatar
 Fotr
Najprej vsem hvala za priznanje, vsake toliko časa se zgodi, da se pojavim v javnosti, za kar moram priznati, mi godi in dobre dene za moj ego. :twisted:
Bojim se, da ne bom več tekal sam, ampak me bodo spremljali paparaci, stalno bom tekel v pogovornem teku, ker bom moral odgovarjati na razna vprašanja. Ne, saj ne bo tako hudo, se hecam. :roll:
Zadovoljen pa sem tudi, da se reklamira tek, da se priporoča gibanje, to pa je nekaj, za kar se splača biti tudi slaven. Seveda samo v lokalnem časopisu. :cry:

še1PR napisal/-a:Mi bi spet in še tvojih Doživetij na teku!!!! :lol: :wink:

Zdaj sem pa že tolikokrat obljubil, da bom kaj doživel na teku, da se bodo morala doživetja nadaljevati. Zagotovo bom kmalu kaj doživel in zapis o tem seveda sledi.
 AinE
BRAVO, Fotr :cast:
Naj se ti dogaja :D .

Lp E.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zanimivo :shock: :clap:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Fotr napisal/-a:Najprej vsem hvala za priznanje, vsake toliko časa se
Zdaj sem pa že tolikokrat obljubil, da bom kaj doživel na teku, da se bodo morala doživetja nadaljevati. Zagotovo bom kmalu kaj doživel in zapis o tem seveda sledi.

:cast:
Uporabniški avatar
 klatez
Fotr ti si car... :clap:
Uporabniški avatar
 Dule
Fotr napisal/-a:Bojim se, da ne bom več tekal sam, ampak me bodo spremljali paparaci, stalno bom tekel v pogovornem teku, ker bom moral odgovarjati na razna vprašanja. Ne, saj ne bo tako hudo, se hecam. :roll:

:D ..ja se vprašaš kaj ima večjo ceno zasebni mir ali slava? pri meni prvo.. :D

Fotr hvala ker deliš tvoja doživetja pri teku z nami sotekači :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA