Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Larchi80 napisal/-a:
pajo napisal/-a:Lahko ga počasi odpišeš in kupiš večje superge nič drugega. (+ kratki nohti)

Nove superge imam, niso premajhne, nohte pa imam itak čist kratke :(. Je še kakšna druga rešitev? Je možno, da mi nove superge ne odgovarjajo, pa se mi tko pozna? Ker drugače me noge v njih nikjer ne bolijo (imam platfus), tiščijo res ne,....

Meni se je tudi zgodilo, nove superge (prej že nekaj tekla v njih), dovolj velike, potem pa na Ptujskem polmratonu, kar trije črni nohti (niso šli dol :lol: ). Po tistem nobenega problema več, pazim pa, kako si zavežem copate, ker sem jih očitno preohlapno in je nogo nabijalo v prednji del. Mogoče je to vzrok, ne vem, pri meni je očitno bil.
 Vinci
Jaz sem pa zadnje čase čist brez motivacije. Saj vem zakaj, ampak raje ne bi govoril o tem.

Sicer so me zdaj začele med tekom kolena boleti. V torek sem po dobrih štirih kilometrih kar nehal, za vsak slučaj. Danes sem pa bil še malo bolj tečen, pa sem poslal vse v tri krasne in nadaljeval. No, pa je bolečina par minut kasneje izginila. Se mi je zdelo, da imam počasen tempo, zato sem si po šestih kilometrih rekel, da podaljšam na osem. Pri sedmih kilometrih sem se poigraval z mislijo, da bi podaljšal kar na deset, ampak sem si premislil, ker se je že čist stemnilo in nisem hotel tvegati, da iz kakšnega grma skoči poblaznela ženska in me napade. Tega ne bi nikoli prebolel.

Kljub občutku, da tečem počasi, sem bil na koncu kar presenečen in vesel, ko sem ugotovil, da sem za teh osem kilometrov porabil 43 minut. To je bil v bistvu doslej moj najhitrejši tempo. Na koncu sem precej z lahkoto pretekel teh osem kilometrov. Vseeno razdalje zaenkrat ne bom podaljševal na več kot 8 km.
Uporabniški avatar
 lenči
Vinci :shock: , uh, joj, ah, uauuu, tole pa je bil tempo :laola . Ampak, kar lepo kot praviš po pameti, se res obrestuje :wink: :lol: .

Ampak tista o ženski iz grma :twisted: , ej če bi vedla, kdo si :lol: , vsaj buuuuu bi naredila :wink: . Prebolel pa verjetno napada res nebi, ker bi neprestano sanjal, kako je bilo lepo :wink: :lol: .

Pa naj se te ta dobra volja še naprej drži in pošlji še večkrat vse nekam :ignore:
Uporabniški avatar
 lenči
No, jaz nisem nič danes tekla, moj vodič je imel službene obveznosti :cry: . Pa nič hudega, bo počitek do nedeljskega polmaratona prav prišel. Bolj sem žalostna, ker v Hervisu v Celju niso imeli Garmina 405 :cry: :cry: . Zdaj ga moram pa lovit okoli.
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:No, jaz nisem nič danes tekla, moj vodič je imel službene obveznosti :cry: . Pa nič hudega, bo počitek do nedeljskega polmaratona prav prišel. Bolj sem žalostna, ker v Hervisu v Celju niso imeli Garmina 405 :cry: :cry: . Zdaj ga moram pa lovit okoli.

NO, pa lahko spet tekaš :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
lenči napisal/-a:No, jaz nisem nič danes tekla, moj vodič je imel službene obveznosti :cry: . Pa nič hudega, bo počitek do nedeljskega polmaratona prav prišel. Bolj sem žalostna, ker v Hervisu v Celju niso imeli Garmina 405 :cry: :cry: . Zdaj ga moram pa lovit okoli.

NO, pa lahko spet tekaš :lol:

Ja, zadnje čase sam moški spol lovim naokoli :wink: :lol: .
 wind
Vinci napisal/-a:sem si premislil, ker se je že čist stemnilo in nisem hotel tvegati, da iz kakšnega grma skoči poblaznela ženska in me napade.

Ja, zadnje čase je opazen porast števila poblaznelih deklin, ki ob večerih čepijo v grmovju in čakajo v zasedi. LOL. :D :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, prvi moški ulovljen :lol: . Samo še na štrom ga priklopim :twisted: , pol pa jutri igračkanje naprej :wink: . Unovčen bon iz teka okoli Šmartinskega jezera, tko, da je Garminček prišel lepo manj. Zdaj bo pa šlo kot sama strela :oops: .
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Takole, prvi moški ulovljen :lol: . Samo še na štrom ga priklopim :twisted: , pol pa jutri igračkanje naprej :wink: . Unovčen bon iz teka okoli Šmartinskega jezera, tko, da je Garminček prišel lepo manj. Zdaj bo pa šlo kot sama strela :oops: .

ČESTITAM za novo pridobitev!
Jest mam tvojga bratca, so res prava familija, veš :twisted:

Sam te moram opozorit, da so grozno zahtevni - kar naprej jih je treba vozit na sprehod ... :lol: :lol: :lol:
 Vinci
wind napisal/-a:
Vinci napisal/-a:sem si premislil, ker se je že čist stemnilo in nisem hotel tvegati, da iz kakšnega grma skoči poblaznela ženska in me napade.

Ja, zadnje čase je opazen porast števila poblaznelih deklin, ki ob večerih čepijo v grmovju in čakajo v zasedi. LOL. :D :twisted:

Kaj, a res? No, potem pa sem imel v bistvu srečo, a ne?! Zgleda, da ta zadnji teden vseeno ni bil tako slab, kot se je sprva zdelo. :P

Lenči, meni se to ne zdi tak hud tempo. Je en kup dekel in fantov na tem forumu, ki tečejo kot veter. Ira je recimo prva, ki mi pade na pamet.... ja, pa zadnja tudi. Ampak jih je zagotovo še več. :)
Uporabniški avatar
 IRA
Jaz tečem kot veter???
Ah lepo te prosim, jaz sem pa ja počasna :roll: :wink:

Tisto kar si ti na vrhu napisal jaz porabim za 6km :twisted:

Pa hvala za kompliment vseeno, enkrat bo mogoče še res :P
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:
LoniM napisal/-a: NO, pa lahko spet tekaš :lol:

Ja, zadnje čase sam moški spol lovim naokoli :wink: :lol: .

In dobra stran tega je, da se ti močno izboljša tempo, vsaj meni se je, če pa je še kaj v rdeči barvi pred mano, takrat pa sploh :lol:
Aja, pa jaz ne čakam v grmovju (ga je itak bolj malo), grem kar v frontalno zasledovanje.
Uporabniški avatar
 niki
Danes ko sem šla tečt je bilo kar nekaj fejst tekačev :D
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, moram malo pazit, kaj napišem :wink: :lol: , je rekel moj, da je že na internetu zvedu, da sem kupila Garmina, pa kam grem, pa kje sem bla :lol: :D .

Tko, Niki, Loni, se strinjam z vama :wink: .
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Takole, prvi moški ulovljen :lol: . Samo še na štrom ga priklopim :twisted: , pol pa jutri igračkanje naprej :wink: . Unovčen bon iz teka okoli Šmartinskega jezera, tko, da je Garminček prišel lepo manj. Zdaj bo pa šlo kot sama strela :oops: .

Važička! :mrgreen: Madona, če tale žverca ne bo enkrat tudi moja. :D A misliš, da bi potem hitreje tekla?? :D

LP, Urša
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA