Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Tuli
Sem dejan iz Maribora in sem študent...ukvarjam se veliko z rekreativnim športom , še najraje pa tečem ,a imam hecen problem :D namreč sem bolj suhe narave in zadnje mesce ko sem bolj intenzivno tekel sem baje še bolj izgubil na teži he he in me zanima od ostalih kakšne izkušnje imate in koliko cca. kg ste izgubili z tekom ??? :P :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
A bi lahko tole temo premaknil na splošno debato ali kaj podobnega, ker ne paše ravno na poročila s prireditev...
Uporabniški avatar
 cyc
Milkec, to bi lahko ti prestavil, saj si admin na forumu :?:

Sicer pa - izgubil nič, pridobil tudi ne (kar se mase tiče, seveda, na kondiciji sem prodobil :D), je pa pomembno da po teku ješ. Sicer ma res lahko stvar take efekte :D Če boš pa vse skupaj kombiniral s fitnessom, kar je priporočljivo, in boš na fitnessu delal vaje za moč in pri vsem tem imel zadosten vnos kalorij, bo še bolje ... ;)
Uporabniški avatar
 cyc
Pomagal? :shock: Kaj naj ga spitam ko piščanca al kaj? :twisted: Saj sem napisal - ob zadostni prehrani (sploh po teku!) ne bo takih učinkov, kot se jih boji.
In naj kdo to temo v splošno prestavi.
Uporabniški avatar
 Tuli
ja najlepša hvala , pa se opravičujem da sem dal tole sporočilo na napačno tematko stran ( labsus ) .... :D :D :P
Uporabniški avatar
 milkec
cyc napisal/-a:Milkec, to bi lahko ti prestavil, saj si admin na forumu :?:

Ja admin le na papirju, funkcij nimam pa nič, tako da je verjetno kje drugje kaka fora! Morava z Erotom enkrat to pogledati! Do takrat imajo pa moderatorji več pristojnosti od mene, tako da...
Uporabniški avatar
 cyc
milkec napisal/-a:Ja admin le na papirju, funkcij nimam pa nič, tako da je verjetno kje drugje kaka fora! Morava z Erotom enkrat to pogledati!

Že vem v čem je težava! Ero! Pojdi v administracijo foruma (link je na dnu strani), na levi strani na dnu pod skupino "User Admin" je tudi "Permissions" (kako je v poslovenjeni varjanti ne vem, ampak saj boš našel), vpišeš "milkec" in klikneš "Look up User".
Na strani, ki se odpre, je pri vrhu napis User Level, zraven je pa spustni meni. Zdaj je očitno nastavljeno na "User", prestavi na "Administrator" in je to to. 8)

Tisti "ranks" da ti napiše "Site Admin" ni nič, oz. je to res samo na papirju, efekta na dovoljenja to nima!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA