Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
Kot sem že povedala, se je meni začelo muditi, ko sem pomislila, da nas v cilju čakajo Lenčkine palačinke, ki so spet bile božanske. Sicer pa je bil vzrok mojemu tempu na koncu tudi ta, da sem bila že pošteno utrujena, tako da ne vem kako bom skupaj spravila še dodatni km na Ljubljanskem maratonu. Sicer pa je bilo vse brezhibno, od družbe do tempa, temperatur, vsega. Malo manj brezhiben je sedaj moj muskelnfieber, pa bo že. Škoda Vandrovc, da te ni bilo, smo te pričakovale. Pa drugič.
lp
 tanprist
Saj sem vam že povedala, a tole je treba še napisat.
PUNCE, KAPO DOL!!! :P Dokler človek ne sproba, je vse lahko...
No, vsaj meni se je zdelo, kaj pa je to 20-ka zame, ki sem že toliko pretekla (kratkih in hitrih). Zelo bahačasto!!!
Skratka, hodim po "jajcih", raje ne razmišljam kaj bo jutri. ;-))
Pred spanjem se bom morala razhodit...

Pa da samo ne jamram. Vse je bilo noro: družba, vreme, trasa in seveda palačinke. Res lepo dopoldne.

Ko regeneriram, še pridem. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz pravkar s kratkega sprehoda s psom, seveda sem spet malo igračko sprobavala. Tečt pa ne gre :oops: , navzdol pa je tudi neprijetno. Pa saj bo, se bomo že regenerirale, a ne Tanja :lol: No pred LM nobenega tako dolgega teka več, potem jih je pa itak več kot dovolj (Sladkih 6, Palmanova, Velenje in še kakšen se najde), tko da bom krajše vmes trenirala, tja do 15 -16 km, če bi me potegnilo, drugače pa 10ke.
Tanja, kot si rekla, sedaj bomo pa intervale trenirali, pa fartleke, da bomo še tempo kaj popravili :lol: .

Mene v sredo ne bo, za prihodji teden pa bom videla, kako bo s časom, kdaj boste štartale, če bom uspela.

Prijeten tek želim.
Uporabniški avatar
 natasa
Punce dobre ste. Tanja ti si me pa dons res presenetila s tole 20-tko.
No res, da sem tekla solo tek, ker dolge teke (32km) pač rada tečem sama sem bila pa vesela, da smo v "cilju" malo počvekali.Žal mi takoj po teku ne paše jesti, tako, da nisem poskusila Lenčinih slastnih palačink. :cry:
Po kosilu smo šli pa na Anski vrh ( da ne bo muskifibra) nabirat kostanj in ga potem doma spekli. Moj mož je v teflonko zvrtal luknje in posoda, je bila nared, le v stanovanju se je malo kadilo - hahaha (otroka sta bila navdušena). Smo pa imeli kostanjev piknik, kjer seveda ni manjkalo dobro vino :ignore: !
Na kratko dan je bil popoln, stanovanje je prezračeno zdaj pa na zaslužen počitek v posteljo !

Se pišemo, da vidimo kako bo s tekom ta teden!

:wink:
Uporabniški avatar
 Turbo Roman
Čestitam vsem, ki ste zmogli včerajšnji 20km dolgi podvig. Še posebej, ker je bilo treba zgodaj vstati in se prepričati, da zunaj ni hladno. Sam se še ne čutim sposobnega, najprej bi rad videl kako bo na LM.

Sedaj me pa zanima za sredo, predvsem kdo bo od hitre skupine lahko prišel? Če bi bil čisto sam, se bova z gospodom 5:00 dogovorila po svoje, sicer pa že pograšam malo vaše družbe :wink:
 katrca
Vidim, Turbo Roman, da te jaz ne zanimam, ker sem prepočasna. No, pa saj me itak ne bo. Ob sredah se ne bom več mogla udeleževati slupnih tekov, ker mi ura ne odgovarja. Torej sem za kakšne daljše skupne podvige ob vikendih. Povejte.
Uporabniški avatar
 natasa
Turbo Roman napisal/-a:Čestitam vsem, ki ste zmogli včerajšnji 20km dolgi podvig. Še posebej, ker je bilo treba zgodaj vstati in se prepričati, da zunaj ni hladno. Sam se še ne čutim sposobnega, najprej bi rad videl kako bo na LM.

Sedaj me pa zanima za sredo, predvsem kdo bo od hitre skupine lahko prišel? Če bi bil čisto sam, se bova z gospodom 5:00 dogovorila po svoje, sicer pa že pograšam malo vaše družbe :wink:

Živjo Turbo Roman,

evo jst lahko! Če si se slučajno že dogovoril s Francem pa ni panike sem najvajena sama teči! Morda pa se še pojavi kdo ?

Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz bom na žalost spet zahinavila, ker ima tavečji sine fešto v vrtcu. Sicer bo šel ati z njim, jaz pa bom pohajala s tamalim. Vas že pošteno pogrešam :( . Pa samo še tri tedne teka imam na voljo - 28. bom operirana, potem pa se baje 6 tednov ne bom smela naprezat.

Lepo se imejte!
Uporabniški avatar
 Turbo Roman
Živjo Turbo Roman,

evo jst lahko! Če si se slučajno že dogovoril s Francem pa ni panike sem najvajena sama teči! Morda pa se še pojavi kdo ?

:wink:[/quote]

Zdravo Nataša,

včeraj sva že odtekla Frančevo progo, zame bi bilo preveč, če bi šel danes še eno tako. Škoda, da nisem prej vedel. Se pa naslednjo sredo vidimo :D
Uporabniški avatar
 natasa
Turbo Roman napisal/-a:Živjo Turbo Roman,

Zdravo Nataša,

včeraj sva že odtekla Frančevo progo, zame bi bilo preveč, če bi šel danes še eno tako. Škoda, da nisem prej vedel. Se pa naslednjo sredo vidimo :D[/quote]

O.K. Se vidimo.

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Mene danes ni.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Očitno ste danes vsi "zatajili" !

Torej grem sama :lol: , lepo počasi!

Uporabniški avatar
 natasa
Tokrat se moram za družbo in nadvse prijeten tek zahvaliti sebi! Odtekla sem 9.5 km torej samo do Kasaz in nazaj lepo počasi po polžje, tempo 6.08 pri pulzu 131/min. Torej prijeten raztek.

Upam, da nas bo v sredo kaj več!

Uporabniški avatar
 nepot
Zanima me kakšne čase dosegate na vaši standardni turci(11,5km), da vsaj mal vidim kje sm in koliko dela me še čaka. Šele nakaj časa redno treniram.

lp
Uporabniški avatar
 natasa
nepot napisal/-a:Zanima me kakšne čase dosegate na vaši standardni turci(11,5km), da vsaj mal vidim kje sm in koliko dela me še čaka. Šele nakaj časa redno treniram.

lp

Zelo odvisno od vrste treninga, razpoloženja.... pri meni je razpon zelo velik med 54 min in 1 uro 25 min, še nikoli nisem šla na ful, ampak jaz sem ženska in najin čas verjetno ni primerljiv. Moj mož gre tudi pod 50 min točnega časa pa ne vem.

• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA