Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 še1PR
Jožko napisal/-a:Poskus ali sprehod po poti GM4O
Bravo punci za opravljen krog pa čeprav ne v določenem limitu. Okusili pa sta čar gora nad Baško grapo, prepričan sem, da vaju bo v te konce še zaneslo in hvala za pohvale.
To sta bile dve prekaljene TFjevki, pa bosta same mogoče kaj napisale o vtisih tistega dne. Čestitke še enkrat. :D
Jožko hvala za čestitke! Ob čestitkah gotovo ne moreva tajiti, da sva bili v vaših koncih! :) Odločitev za obisk trase je padla zelo na hitro. Z Izyemno sva se imeli v vaših koncih izjemno lepo! In res, gotovo še prideva! Malce naju je prepihalo na sedlu pod Črno prstjo, a naju je sonce pogrelo na Poreznu, da nama skoraj ni bilo za sestopit... :D Limito morda uloviva kdaj naslednjič... :wink: Res moram še tu pohvalit oznake na progi. Ko smo se v začetku septembra (še pred tekmo, na tekmi je bilo baje drugače) s simi in oranznim_slonom potikali po trasi SAMa smo pošteno lutali, tu pa teh težav nisva imeli. Če ni bilo rumene tablice, je bil pa trak! Super! :cast: Drugič se "pofočkava" v naprej! :wink: :D
 marjeta
Čestitke prav škoda da nisem prej vedela smo se ravno pred Rutkotam srecal bi lahko kakšno reki pa drugič. Lep pozdrav Marjeta.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bravo, punci. :clap:

Pa ima GM4O tudi letos zastopnika med pripravniki in to kar dve. :D

Seveda, če vaju potrdi še stroga graparska komisija. :wink:
Uporabniški avatar
 izyemna
hoj, hoj,

hvala za cestitke.
Marjeta, drugic pa kar za rokav pocukaj. No, ceprav res ne vem, ali bi imeli kaj casa za klepetanje - sva tako brzeli, da tudi marel na travniku ni bilo casa nabrat (pa tako so bile lepe) :wink:

Vlajko, pripravnica (vsaj jaz) bom pa najbrz se kar lep cas - za boljsi rezultat bo res treba fejst trenirat. Ampak glede na to, da je iz nedolznega nedeljskega izletka "Pejva mal v hribe" nastal tale maraton, sem pa kar zadovoljna.

Ce komu, gredo pa cestitke vsem, ki ste tole traso uspeli pretect 3x :cast1:. Jaz mocno dvomim, da bi mi za casa svojega zivljenja kot Homo sapiens kaj takega uspelo. :wink:

lp :D
 Jožko
Pozdravljeni!
Nikoli ne reci nikoli, pravi pregovor in ti povem, da drži! :D
 MirkoL
Pozdravljeni

Mi kdo ve povedati kakšne so razmere okrog Črne prsti.

Hvala lepa
Uporabniški avatar
 vencelj
Mislim, da je trenutno največji problem mrzel veter. Sneg je samo malce pobelil, pa ga je danes, ko se je pokazalo sonce, hitro pobralo. Temperatura pod nulo...
Sicer danes nisem bil na Črni prsti, bil sem pa na Ratitovcu, s pogledom na spodnje Bohinjske gore, le najvišji vrhovi so bili popoldne še malce (komaj omembe vredno) beli. Vlekel je veter, vendar se po podatkih z avtomatske vremenske postaje in tudi po napovedih umirja. Sicer se je pa popoldne zjasnilo in je bila narava v jesenskih barvah čudovita :D .

lp, vencelj
 marjeta
Danes zjutraj se je začelo dogajati na Petrovem brdu in bo trajalo doooolgooo srečno fanta
Lep pozdrav Marjeta
:laola
 marjeta
Kerlca uspešno napredujeta prav kmalu bosta zaključila drugi krog . Srečno in ne premrzlo noč Lep pozdrav Marjeta
 Jožko
Ja res je, Slavc in Martin sta že v tretjem krogu. sam sem prejle govoril z Martinom pravi, da ni lahko. Hud veter in mraz ju je pestril v drugem krogu sedaj v tretjem bo pa lahko še huje. Sam jih grem počakat v Hudajužno okrog polnoči.
Vso srečo in po pameti, pet krogov ni mačji kašelj :D Držimo jima pesti, pa ni važno koliko krogov bo :!:
Uporabniški avatar
 samostojni
Naj vama se pozna vsaka stopinja izpod snega,
da brez težav v dolino bosta prišla,
saj res to ni mačji kašelj lepega dne,
kaj šele, če hladno, je zasneženo že.

Srečno obema, pa da juha vama da moči, ker jo rabila bosta prek noči,
pa pazita na korake zdaj, da se srečno izdela ta zalogaj.
:laola :toast: :clap:
 RENATA ZVER
Vse kar bosta potrebovala vaju čaka v Hudajužni! Srečno in varno še naprej :!:
Uporabniški avatar
 vencelj
Tale tema je pa tisto, kar mi ne pusti, da bi ob tejle uri spal...
Težki so pogoji danes za takele podvige :roll: , pa se pridružujem Jožkotu, ki pravi: vso srečo in po pameti, držimo pesti, pa ni važno, koliko krogov bo :!:

Lep pozdrav v Baško grapo, vencelj
Uporabniški avatar
 50cent
Tudi jaz držim pesti in želim vso srečo ter varen korak ob takem podvigu :clap: .
Fanta držita se :juhuhu: .

Lp :)
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA