Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja fotr ti si pa ekšen kar tako naprej.S tem samo pokažeš da za razgibavanje ni nikoli prepozno.
Fotr uživaj v vsakem koraku.
ČAO!
 Nataša
Fotr, sem prebrala in sem bila ponosna, da te poznam! Veš, kaj sem pa najprej pomislila - kako smo enkrat sedeli na eni analizi v Piramidi, bolj mal nas je bilo, in sta ti in Miro razlagala razne štorije iz jeseniške železarne - mogoče mi je takrat vsaj mčkn mčkn ratalo jasno, kje si bil in kakšno pot si prehodil do sem, kjer si zdaj. Neskončno spoštovanje imam do tebe in zelo upam, da bo spet kdaj kakšna priložnost za take debate, ne le za "oj, kako si, ajde čau" priložnostna srečanja :wink:

ti samo teci in piši še naprej!
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša zelo sem ti hvaležen. Saj veš kako je. Vsak nosi svoj križ in vsak zasleduje svojo zvezdo repatico. Mislim, da je to lepo in pravično in da je zato življenje krasno in ga je vredno živeti. Posebno, če me upoštevate ljudje, ki vas spoštujem in občudujem in vas nikoli ne bom pozabil.
Hvala, da me je zvezda repatica pripeljala v vašo družbo.
:D
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Bravo Fotr!
v marsičem si tudi meni vzornik, tudi glede preusmeritve iz zavoženega v zdrav življenjski slog. V živo prezentiraš dokaz, da je preusmeritrev mogoča in to marsikomu od nas veliko pomeni. Hvala...
Lp
Brane
Uporabniški avatar
 samostojni
Mal cajta sem spet si vzel,
in takole s pesmijo začel,
resnično mnogo nas je že,
odnekod poznamo med sabo se.

Lepo se nam na tekih kaj dogaja
itak vsakič novega spoznam,
če malo ga, jo ogovorim,
odgovor znani zmer dobim,
fant, dekle z :TF) -a ponavadi je.

Fotr, meni je u čast bilo,
okol Preddvora se takrat je ganjalo,
takrat sva prvič se rokovala,
res poznana je tvoja faca znana.

Da dec naš je res od sile še,
okol Brda se FOTROV tek teče,
da pa ne bi prikrajšan bil,
se na maso je koeficient nardil.

Sedaj se tek je že prijel,
saj peti že je skozi šel,
upam da tako bo ostalo,
čeprav mnogo tekov se bo še kazalo.
:lauf:
Tole se je kar samo spisalo, se prov mnogo ni rabilo, da se je spesnilo. :hack:
Dobro je da se takole tek oglašuje, ker take svet naš potrebuje, saj mladina naša, če jo bolj pogledaš, vidiš, :hack: fant ti pa preveč posedaš, punca draga le zakaj, majco maš do popka zdaj, se nekoč nabrž bode splačalo, biti uvoznik za dializo malo, saj sedaj prijetno njim je, a kaj ,ko ledvička ne povejo takoj vse. :roll: :oops: :roll:

No dost flancanja, pa še kaj. :argue: :bum:
Uporabniški avatar
 shash
Fotr bravo, bravo in še enkrat bravo.

:laola

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA