Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 teka-teka
Glede na to, da sem okol Otočca skor domačinka, poznam kar nekaj lepih kosov poti. Tako, da bi komot tekli malček drugače. Je pa tudi res, da drvarji podirajo drevje in so kolovozi poglavje zase. Še sama se nazaj grede do NM nisem odločila za tek skozi hoste ob desnem bregu krke.
Ampak, po bitki se je fajn delat pametnega, lahko samo napišem, da mi je bil tek všeč in, da drugo leto ziher pridem. Pripombo imam le glede rezultata, saj sem mojo predhodnico dohitela na 15 m, razlika med nama na listi pa je slabo minuto. Moj polar pa je tudi pokazal 50 sek boljši rezultat. No mene ni posebno pretreslo, važen je, da sem dosegla ciljno hitrost in da je bil dodaten trening, ko sem po tekmi še tekla do Novega mesta, brcala bidone kolesarjev s ceste, več kot dobrodošel.
Včeraj je bil en res lep dan. :laola za 1. Grajski tek in seveda
:laola Špeli* :laola
 ana*
Oj Vsi Grajski Tekači & Ostali...*

..Še ena lepa&sončna tekaška prireditev je ta vikend za mano z udeležitvijo na 1. grajskem teku ,na Otočcu..
:D ..Žal si pred tekmo nisem mogla obut "ta hitrih" superg in štartat z vami :cry: , ker moj gleženj še ni ok..Tako se mi je uspelo "zamotit" s fotkičem& vas poslikat kolikor se je le dalo:ste bli spet čist dirkaški in skoraj prehitri za zame & objektiv :) ! Lepo vas je bilo vidit.., sploh potem na zmagovalnih stopničkah :D :MATJAŽ, ŠPELA* &TAE ČESTITAM za odlično dirko & kolajne :!: :laola ..Kar tako naprej, pa upam, da se spet vidimo čimprej!

papa*

Ana
 LJUBICA
PRVO VSA POHVALA ORGANIZATORJEM ZA LEPO SPELJANO PRIREDITEV, PROGA LEPA IN ZANIMIVA, VREME ENKRATNO. ME PA ENO LE ZANIMA, TOREJ: ZAKAJ ŽENSKE NISO RAZVRŠČENE PO ENAKIH KATEGORIJAH KOT MOŠKIH (MOŠKI NA PET LET, PRI ŽENSKAH PA NA 10 LET)? NI FER. LEP POZDRAV
Uporabniški avatar
 garač
Že jutro je dišalo po lepi nedelji, katero so okronali še vitezi otoški. Že pred štartom je bilo vzdušje "naelektreno" s skupinsko vadbo, tako da smo se dobro ogreti pognali na 1. grajsko pot, ki je poleg lepih pogledov na grad, golf igrišče...v meni obujala še stare spomine divjanja po prostoru rock otočca :drink :juhuhu:
V cilju smo se našli "stari" prijatelji, naš novopečeni vremenar za dolenjsko regijo -Tea in tekaški "maček" edo-brko. Po kratki tekaški debati in analizi teka, smo ugotovili, da nas povezuje ljubezen do teka, kar nas bo za vedno združevalo...tako na prireditvah kot v življenju.
Organizator na 1. teku res ne more predvidet vseh podrobnosti...takrat pa lahko malo pripomoremo in se držimo cestno prometnih predpisov :driver: ...prepričan pa sem, da bo odsek "zanka" naslednjo leto speljan v nasprotni smeri in tako bo ohranjena izvirna proga prireditelja.
Čestitke vsem udeležencem...še posebej pa vsem forumcem za odlične dosežke :TF) :clap:

p.s. Ana* hvala za slikce :wink:
Uporabniški avatar
 alasska
Čau

Zelo zadovoljna s samo progo in svojim tekom :rol: . Pohvale organizatorju, sploh ker je bil tek organiziran 1, ne smemo preveč izpostavljati napakic.

Lp :wink:
Uporabniški avatar
 bucko
Lep pozdrav še z moje strani.
Naprej bi se rad zahvalil fotografom za fotografije(zanimivo se je videti med tekom).
Za prvič je bila prireditev solidno izvedena. Grajati nimam namena, samo opozoril bi na nekaj stvari-malenkosti, da bo tek vedno boljši. To so moja mnenja in nekatera se ponavljajo z vašimi.
- start teka prestaviti nekoliko višje-k igriščem, da ne bo prerivanja na začetku(sam bi kmalu padel),
- zanko speljati v drugo stran(da se ne sekamo pri mostu),
- pri prihodu v cilj narediti ožji lijak(s tem se izogneš zmešnjavi pri rezultatih in časih),
- začeti deliti hrano že prej(izogneš se dolgi vrsti in pomanjkanju stolov in miz za takšno maso ljudi; nekateri imajo še druge obveznosti in bi radi po teku hitro pojedli in šli).

Upam da bo branju niste dobili občutka, da sem eden od tistih ki samo grajajo. Ker pomagam pri organizaciji domačega teka in tečem na ostalih tekih, vidim da so teki iz leta v leto bolje organizirani. So pa malenkosti, ki ločijo zelo solidne prireditve od solidnih.
 Jru
Bucko; vaš tek ni bil deležen toliko pohval glede ORGANIZACIJE kot Otoški.

Pa je bila Vaša organizacija po mojem mnenju brez pripomb, imeli pa ste samo smolo z vremenom...

Moj point je, da če sta lepo vreme in trasa to še ne pomeni avtomatsko tudi dobre organizacije. Treba pa je malo pograjati glede napak, da je prihodnjič boljše. Je pa res, da so Dolenjski teki na splošno odlično organizirani.

Pa daleč od tega, da se ne bi imel na Otočcu fajn :)

Pozdrave,

jru
Uporabniški avatar
 bucko
Jru strinjam se s tabo. Bili smo eni redkih, katerih prireditev je oviral dež(edini, pri katerih je med tekom padal dež).

Za prvič nimam pripomb, samo želim da se organizacija izboljšuje.
Prej sem pozabil omenit, da sem zelo zadovoljen z majico, katero sem dobil na teku. Slika viteza in napis pod njo. Preprosto, lepo in brez množice sponzorjev na njej.
Drugo leto verjetno pridem na tek.

lp
Uporabniški avatar
 Thazz
Mene sta tudi premamila lepo vreme in proga, tako da sem kljub malo slabsemu pocutju med tednom nastopil.

Zacel sem itak prehitro, tako da sem se na golf igriscu hotel kar vležt v travo in malo počiti 8) Se je pa k sreci potem trasa obrnila navzdol, tako da je slo pocutje navzgor, rezultat pa je bil tudi zadovoljiv. Drugo leto sigurno spet pridem.

teka-teka, po kateri poti si tekla nazaj do Novega mesta?
Uporabniški avatar
 lev-inja
Ker spadam med začetnice, sem lahko z vsem le zadovoljna :oops:
Rezultat je bil med slabšimi, to pa predvsem zaradi slabega počutja. Nekaj je krivo tudi to, da še nimam prave tekmovalne kilometrine.
Tečt zase je nekaj povsem drugega, kot pa tekmovat z drugimi tekači. :wink:

Sicer pa.... drugo leto se spet vidimo :!:

Hvala za slikce :!: Na nekaterih je celo moja malenkost :juhuhu: :juhuhu:
 samosem
no pa je še en frišn uporabnik tle gor:)
udeležil sem se grajskega teka-zame je bil to 1. tek na tujem terenu, ponavadi štartam samo našega (tek po lončariji). morm tud jst pohvalt organizatorja za lepo izveden tek, manjkala je samo še ena postaja s pijačo (mislm da se boste vsi strinjal, saj praktično nič ne košta če je ena več...) tok da za drugo leto sam eno postajo več z vodo in bo to ,to.
še enkrat vse pohvale, vidimo se na zaključku v bučečji vasi kjer bo že moj 2. tek izven lončarije:)
drugo leto pa bom štartal resno tale dolenjski pokal in si ogledal še ostale kraje po naši lepi sloveniji.

l.p. Samo
Uporabniški avatar
 teka-teka
Thazz napisal/-a:teka-teka, po kateri poti si tekla nazaj do Novega mesta?

Ah, pot ni bila glih, da bi se hvalila. :D Šla sem za šport hotelom, mim Romčkov, pa proti Šenpetru, skoz za cesto, po obvoznico do NM. Pri kravah, ki imejo lasten nadvoz sem končala. Je pot ob desnem regu Krke velik bolj kičasta, sam sem zadnjič tekla in sem bila kot tank pod noge-vleka debel je naredila svoje :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA