prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Dule
marjan napisal/-a:Dule

midva z ženo imava plan priti na Grintavec že pred prihodom prvih.
Zanima naju namreč v kakšnem stanju pridejo ta hudi na vrh.

Če boš na vrhu se vidimo in skupaj navijamo za TF-ovce. :D :D :D

Lep pozdrav

Marjan tole si mi pa vzel z jezika :lol: .
Enako sem tudi sam včeraj splaniral.
Ker bodo taprvi na cilju(vrhu) ob 10:30 uri, se pravi da bo naš start navijačev ob 7uri :P .

Seveda pa je kakšen trening še vedno dobrodošel, čeprav ta vikend vremenska napoved bolj slabo kaže :?
Uporabniški avatar
 ales
Ta teden bo tek, upam, bolje obiskan. Termina sta zaenkrat sreda ali četrtek. Matevž, a si že tolk spočit, da nas popelješ po Udin Borštu? Lahko tudi zbereš termin.
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Ta teden bo tek, upam, bolje obiskan. Termina sta zaenkrat sreda ali četrtek. Matevž, a si že tolk spočit, da nas popelješ po Udin Borštu? Lahko tudi zbereš termin.

Hoyla!

Bom zraven, ce bo le v sredo. V cetrtek jst ne morem.

Bi pa bilo zelo kul, da odtecemo res enega brdskega.

Seeya.

Tini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hojla!
Alora imam krasno idejo Tini za brdsko planinski lauf to je lauf na Storžič to izgleda tako kot če bi šel del poti na Grintavec.Samo, da je že na začetku malce večji vzpon.To je resnično brdsko planinska pešadija to bi blo fajn za dober gorski tek človek dobi občutek vsaj malo koliko je treba gristi na Grintavec.No ja v glavnem če ne, bomo pa naredili en dober trening okoli Brda "tour de ala BRDO".Ja jaz bi bil tudi za v sredo.
Če bo vse posreči bom prinesel nekaj borovničevega v tekočem stanju izredno dobrega okusa.Za asociacijo lahko povem, da delni okus in vonj spominja na Primorsko zadevo čeprav je izdelano na Gorenjskem.Je ga pa bolj v malih količinah pijejo ga tako moški kot ženske zelo radi.
Tako da bojo grla na koncu na Ana Lizi vsaj malo potešena.
No ja sedaj pa dosti in gremo delat in pa na dolgi trening.

Se vidjamo v sredo če ste vsi za to. 8) :lauf:
Uporabniški avatar
 tini
marathon napisal/-a:Hojla!
Alora imam krasno idejo Tini za brdsko planinski lauf to je lauf na Storžič to izgleda tako kot če bi šel del poti na Grintavec.Samo, da je že na začetku malce večji vzpon.To je resnično brdsko planinska pešadija to bi blo fajn za dober gorski tek človek dobi občutek vsaj malo koliko je treba gristi na Grintavec.No ja v glavnem če ne, bomo pa naredili en dober trening okoli Brda

Pa dejmo, ce se strinjate res tokrat udarit nekaj brdsko-planinskega!
Pol pa zna se - v brunarico! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 ales
Tini, saj te ne bi rad strašil, ampak tole kar Tomaž ponuja ni kakšen tek, ampak bolj hribolazenje. Vsaj jaz bi tekel mogoče le iz Preddvora do potočka, pa tam vmes na sedlu, pa s Kališča do Bašeljskega prevala. Ostalo je mal pokonc zame. Lahko pa tko splaniramo, da se dobimo mal čez osem u brunarci, ja!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
TINI HOJLA!
Če si za brdsko planinsko pešadijsko trkački bataljan a la Storžič bi lahko jutri šla tam nekje okoli 4 popoldne laufat na Storžič iz Bašeljske smeri, potem greva pa raportirat v Brunarico ali pa še en ala Brdo tek, da jih malo spodbodeva ha, ha, ha saj se malo hecam, kar se tiče spodbodenja.Jaz bom šel že danes za trening na Storžič bom šel pa še jutri, da ga bom ja imel v nogah Storžič in še hujši Grintovec in ostale dirke.Če pa je kdo interesent pa se mi lahko pridruži tudi v četrtek popoldne razen če ne bo slabo vreme.V primeru dežja je pa prenevarno zaradi strel, ki so pogost pojav v dežnih razmerah.
Se vidjamo.
A ja Tini če boš šel mi lahko sporočiš na z.s. ali pa po e-mailu kakor ti pač odgovarja.
Borovničeva zadeva se kuha haaaaaaaaaaaaa.
Uporabniški avatar
 tini
marathon napisal/-a:TINI HOJLA!
Če si za brdsko planinsko pešadijsko trkački bataljan a la Storžič bi lahko jutri šla tam nekje okoli 4 popoldne laufat na Storžič iz Bašeljske smeri, potem greva pa raportirat v Brunarico ali pa še en ala Brdo tek, da jih malo spodbodeva ha, ha, ha saj se malo hecam, kar se tiče spodbodenja..

A lahko malce opises tole (visinski metri, dolzina etc.) Bom vse skupaj malce premlel preko noci, pa ti jutri javim (je se tud odvisno od frke v sluzbi).

Sicer pa v najslabsem primeru (in v vsakem vremenu) pade krog Brda ali dva :) !

LpTini
Uporabniški avatar
 ales
Potem pa velja jutri ura 19.00 za drugi krog in (verjetno) 18.00 za prvega. Bom pa na Brdu tudi v četrtek, ko se bo kroženju ponovno priključil Lojze. Vabljeni!
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:Potem pa velja jutri ura 19.00 za drugi krog in (verjetno) 18.00 za prvega. Bom pa na Brdu tudi v četrtek, ko se bo kroženju ponovno priključil Lojze. Vabljeni!

Vremenska napoved za jutri ravno ni obetajoca, tako, da nas verjetno res caka (le) krog ali dva okoli Brda.

Ta prava ¨BRDA¨pa bodo ocitno pocakala do nedelje oz. do Grossglocknerijade :) !

LpTini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
STORŽIČ VABI!

Ja stvar je taka Tini, da sem hotel danes iti že na Storžič in sicer iz Povelj malce višje, kjer je nekakšen parkirplac za avtomobile in ostalo.In od tu sem mislil štartati na Storžič in poleg še dva kolega s katerimi smo se zmenili, da bi šli pa me je vreme zaj..........al po domače.Ker sem hotel iti s kolesom pod Storžič in od tu lauf naprej sem si rekel saj bo.Potem pa kot strela iz jasnega se začne oblačiti, temniti in rahlo bliskati.Pa sem si rekel glede na to, da rado bliska tam gori in da je že dostikrat udarila strela sem rekel ni pametno iti gor.In na žalost nisem šel kolega sta šla ker, ko sta šla gor je nehal padati jaz pa nisem imel prevoza oziromaje je bila suša v rezeovarju.
Ja višinska razlika pa je cirka 1350 m med Povljami in vrhom.
No drugače se pa vidimo na teku okoli Brda, pa da se zopet ma.o razgovorimo.
lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 Tuareg
Zame teka danes ali jutri okoli Brda še ne bo, ker copati na tehničnem
pregledu danes niso šli skozi in je zato potrebno manjše popravilo oz. servis. Kilometri, pač.
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz se do sedaj še nisem oglasil, ker sem ta teden samohranilec in je trening zaradi tega še bolj vprašljiv kot sicer.

Noga je sicer že OK, včeraj sem že checkiral terene v Udin Borštu in seveda me je najhujši dež ujel na najbolj oddaljenem koncu.

Upam, da drug teden pa res nekaj spedenamo, ker se tale TF tek v Udin Borštu že čisto preveč časa odmika.
Uporabniški avatar
 simi
Morda oz verjetno pridem danes na Brdo, samo škoda da bo danes toliko odsotnih, jutri pa nimam časa.

LP,
Simona
Uporabniški avatar
 ales
simi napisal/-a:Morda oz verjetno pridem danes na Brdo, samo škoda da bo danes toliko odsotnih, jutri pa nimam časa.

LP,
Simona

Simi, a prideš že ob šestih? Sem šel danes že tečt pa mi dva kroga ne pašeta preveč. Ampak če ti prideš bom pa prišel, da ne boš sama. Ob sedmih bom pa zagotovo tam!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA