prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Enik
Me zanima, če pozna kdo kakšno fajno razgibano ali ravninsko progo, po možnosti čim manj asfalta, v Grosupljem? Bi prosil bolj nazoren opis, ker sem se šele pred kratkim preselil tja...

Hvala
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Enik,

tudi Raziskovalec se je pred časom naselil tja. Poznam že 7.ko, 11-ko, 12-ko, razgibane ravninske, pa tudi razgibane hribovske. Čisto brez asfalta sicer ne bo šlo. Ti bom poslal kontakt in kakšno slikco na ZS. lahko se domeniva tudi za demonstracijo v živo.
Lp
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 06 Okt 2008, 15:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 landlord
1. ce startas pri britofu (tja prides ali mimo tusa in naprej cez streko desno mimo mizarstva ali pa po industrijski cesti mimo motvoza in platna, pri ikomu desno in ravnotako cey streko) po spodnji strani po makadamu naravnost prides na spodnjo slivnico nazaj gres lahko po asfaltu ali obrnes (cc. 5 km 1 krog)
2. ce startas pri soncnih dvorih teces proti vasi brezje in cez, prides do makadama mimo, golf igrisca potem imas dve opciji:
a)desno proti st.juriji, prides ven nekje v ponovi vas, lahko obrnes, ali pa gres krozno nazaj (cc. 10km)
b) teces naravnost, prides do vasi Sela oz do asfalta, ce obrnes je to vse skup cc 7km, ce gres desno po asfaltu in pri zlozenih smrekah desno v hosto, je lepa gozdna pot lahko naredis cc 15 km tja pa nazaj,kje se neha ne vem.
c)ce je lepo suho in je svetlo gres komot po travnikih in brezpotjih, je kar zanimiv teren zaradi kanalov je treba precej skakat - priporocam
3. Koscakov hrib, start ali pri zdravstvenem domu, tam je ogromno potk, poanta je da prides do vrha in se spustis dol na drugo stran - ven lahko prides pod gozdom, v hrastju, pri Motelu. Enkrat gor pa dol je cc 6km. Lih zgubit se ne mores, niso to Karavanke. Ko zgruntas neoznacene potke je lepa krozna tura ZD.dom - Hrastje, in potem po spodnji strani cc 500 m ob gozdu, in po drugi strani gor nazaj. (cc 12km)
4.pri domu mehkih cur zacnes, teces mimo garbasa proti duplicam do stohana in po drugi strani nazaj (9km - tale je asfaltna)
5.zacnes pri hangarju oz t.i letaliscu (od fuzbal stadiona gor proti vojasnici) in gres po makadamski poti mimo vojasnice v gozd, izredno lepa trasa, se da najti tudi krozna vendar je slabo oznacen, glavna pot pa gre kar globoko, tako da pac obrnes ko se ti zdi

Lp,
LL 8)
Uporabniški avatar
 Enik
Hvala landlord in raziskovalec, mislim, da imam za nekaj časa dovolj tras oz izbire. Sem šel prej prvo opcijo mimo pokopališča po makedamu in nakrižal 40 min po tistih cestah (naprej,nazaj,levo,desno..:))..skratka, tema se lahko zaklene, upam, da se srečamo kdaj..

Lp,

E
Uporabniški avatar
 raf
omenil bi še, da je pri OŠ Brinje po tanovem tartan atletska steza, ki zelo olajša načrtovanje treninigov oziorma fertih, temo tekov.
Krog je dolg 200 m.
Uporabniški avatar
 raf
Enik napisal/-a:..skratka, tema se lahko zaklene, upam, da se srečamo kdaj..

E

če boš kaj tekal po progi OŠ Brinje, Jerova vas, Sp.Duplice, Stehan, Blato, Gatina, stadion, mehke cure se vidiva, ker je ta krog dolg 10 km.
Ponavadi tam tečem najmanj dvakrat na teden v dopoldanskih urah.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Če bo kdo kdaj za družni tek po Grosuplju in okolici, naj mi sporoči. Velikokrat pridem za vikend k mamci na Sp. Slivnico in bi mi družba prav prišla. Vidim, da še ne poznam vseh tur. :oops:

Ena je tut fajna iz Sp. Slivnice na Cerovo in potem do Taborske jame. Od tam pa do lovske koče in spet nazaj na Sp. Slivnico. Ene 12km (+/- 2km) in je krožna varianta. Pot je po večini makedamska, en del se teče po gozdu in malo po asvaltu. Jaz jo dostikrat prehodim (nedeljski sprehodi).

Lepo se imejte in pridno tecite. 8)

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Sončka
Hojla MojcaZ!

Jaz sem tudi tukaj v Grosuplju in poznam kar nekaj poti. Sicer tokrat ne bi mogla iti čisto celih 12 km, ker me še koleno majčkeno boli, a lahko bi se vseeno zmenili. Pa Razy bi šel tudi zraven. Pol gremo pa na čajček.

Jutri ali v nedeljo? Če jutri, raje popoldne... Če v nedeljo pa kadorkoli.

Prav?
 Venera
Ojla vsem grosupljeljskim tekačem :)

Kaj pa tam mimo vojašnice in potem čez une vasice noben ne teče?

Lp
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Sončka in Razy (vabljeni tudi ostali :wink:), sta za tek v nedeljo dopoldne pred kosilom? Jaz bom ta vikend v Grosuplju in bom tekla v nedeljo. Družbe bi bila zelo vesela. Tempo ni pomemben oz. se prilagajam (sam ne mi zdej rečt 4-5:00/km :roll: :lol:).

Upam, da se do petka (sobote) kdo oglasi, da se uskladimo.

Uporabniški avatar
 Sončka
Super MojcaZ, jaz sem za. Sem bolj za zgodnjo uro, med 9.00 in 10.00 (a je to zgodnja ura?? Baje nekateri tečejo že ob 4.00. :D ).
Imava pa tudi tvojo telefonsko, tako da se slišimo!! Lp.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Sončka napisal/-a:Super MojcaZ, jaz sem za. Sem bolj za zgodnjo uro, med 9.00 in 10.00 (a je to zgodnja ura?? Baje nekateri tečejo že ob 4.00. :D ).
Imava pa tudi tvojo telefonsko, tako da se slišimo!! Lp.

Super Sončka! Tudi jaz sem za zgodnjo uro :lol: . Eni ob takih urah (beri 4.00) še sladko spimo. :lol: Bi pa šla 1krat sprobat tok zgodnjo uro (no ja mogoče vsaj ob 5.00).

Potem se slišimo. Jaz sem načeloma zelo prilagodljiva zato ni panike. Bi pa rada bila do 11.30 doma, ker gremo potem na družinsko kosilo.

Se že veselim, da vaju vidim (po dolgem času).

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Sem za, posebej če štartamo ob 9:00 - recimo štart pri lokalu Flet pod občino - to je v bližini železniške postaje, kjer je veliko parkirišče.
Se pa seveda prilagajam glede kraja štarta in tempa.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Superca! Zmenjeno. 9.00 na parkirišču pri občini. Traso prepuščam vama, saj sta zdaj vi2 prava Grosupeljčana (jaz se namreč bolj nagibam na štajersko stran :oops: ).

Koliko imata v planu preteči (km)? Da vidim, če pritečem kar iz Slivnice ali pridem z avtom. Sam tok v vednost.

Se že veselim. 8)

Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj! Če bi ti ustrezalo bi tekli 11,5 km. Jaz več ne, kvečjemu manj... Razy lahko podaljša progo za 2-3 km....
Lp, Sončka

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA