prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:
niki5 napisal/-a:Jaz imam jutri predavanje, tako da ne vem ali mi bo znesel K-rožnik :(

Nikica, jest razmišljam, da bi šla v četrtek na še en krog, če bo prst jutri prenesel pa greva lahko skupaj, če imaš čas?

Drugače pa sem danes prst konkretno zaflajštrala in je zdržal slabih 8km :cast1:

:( v četrtek sem še na Dunaju.. pridem šele zvečer..
Uporabniški avatar
 IRA
Pa drugič, ti samo uživaj na polno po vseh teh izpitih :laola
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:Jaz bi jutri prišla štartat ob 17.00, a je kje dobra duša, ki me bo spremljala, da se ne izgubim na Rožniku :oops: :wink: .

Klasika ob 16:30 nato pa nadaljevanje ob 17h. Prideš?

Jupiiiiii, zdaj se pa ne bomo zgubli :clap: . Jaz pridem na nadaljevanje ob 17.00, prej ne gre. Pa tudi včeraj je bilo 20km, bo čisto dovolj 10km v hribčke. Se jih že veselim :lol: .
 nana
Pajo@ Da ne bom preveč brskala za nazaj... Kaj je to tebi klasika? :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:Pajo@ Da ne bom preveč brskala za nazaj... Kaj je to tebi klasika? :wink:

:oops: Sorči klasika potem ne prej se opravičujem, da ne bo pomote in zavajanja naroda.
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Pa drugič, ti samo uživaj na polno po vseh teh izpitih :laola

Če te bo še kdaj prijelo, kar povej, se ti z veseljem pridružim :D
 nana
No, v bistvu vem zdaj še manj kot prej :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
Nana, Pajo je priden, pa ob 16.30 teče do ZOO, ob 17.00 pa klasični krog po Rožniku :D
Uporabniški avatar
 IRA
nana, tisti ob 16.30 grejo po novem še en krog do Zoo-ja in nazaj potem pa klasičnih 10km čez Rožnik.

Pajo jaz pridem, če znese ... pride še kakšen s polžkastim tempom ob 16.30?

Če ne znese pridem pa ob 17h sigurno!

Lp
Uporabniški avatar
 pajo
nana napisal/-a:No, v bistvu vem zdaj še manj kot prej :shock:

No takole: ob 16:30 ko raca počasi proti Živalskemu vrtu in nazaj to naj bi bilo točno 4km potem pa ob 17h z ostalimi od Mosteca mimo Živalskega vrta do Čada in nato v klanec na Rožnik, po klancu do Cekinovega gradu,hala Tivoli,Bellevue in nato se še malo premaknemo proti vrhu in nato nazaj v Mostec. Bo držalo? To pa naj bi bilovsaj tako mislim 10km če pa ni... skupaj 14km.
Uporabniški avatar
 niki
Če sem prav zasledila v prejšnjih prispevkih, naj bi bil K-Rožnik manj kot 10 km. :roll:
 nana
Hvala vsem za odgovore. Se mi zdi, da se bom odločila za eno ravninsko varianto po PST :D V svojem tempu :wink:
Uporabniški avatar
 raf
niki5 napisal/-a:Če sem prav zasledila v prejšnjih prispevkih, naj bi bil K-Rožnik manj kot 10 km. :roll:

9,55 km :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
In Golada je tudi nekaj podobnega, so me podučili prejšnji teden :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
Uau... LoniM - nova slikca... :wink:
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119