prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ton
Mare, ravno to je povsem narobe.
Lej, našel si neko društvo, ki bo skušalo na popularen način (s tekom) narediti nekaj V OBČE DOBRO (povečati število darovalcev organov), v ta namen pa bo skušalo tudi za kasneje ljudi uporabiti za hodeče, tekoče in sedeče panoje (z majčko). Saj vendar tudi sam razumeš, da je popularizacija presajanja organov nekaj povsem drugega kot recimo 'I feel Slovenia' sredi Ljubljane?
Ja, navedel si nov odličen argument za udrihanje po res negospodarni in nespametni (pa zaboga, vsaj oglasni prostor na majčkah naj prepusti onim, ki ga RABIJO) državi.
Uporabniški avatar
 markor
Bor napisal/-a:bo pa kmal 13-a..... :lol:

ps:he he ...je že

he, he.. je že 14.. :lol:
 klopotec
ton napisal/-a:Mare, ravno to je povsem narobe.
Lej, našel si neko društvo, ki bo skušalo na popularen način (s tekom) narediti nekaj V OBČE DOBRO (povečati število darovalcev organov), v ta namen pa bo skušalo tudi za kasneje ljudi uporabiti za hodeče, tekoče in sedeče panoje (z majčko). Saj vendar tudi sam razumeš, da je popularizacija presajanja organov nekaj povsem drugega kot recimo 'I feel Slovenia' sredi Ljubljane?
Ja, navedel si nov odličen argument za udrihanje po res negospodarni in nespametni (pa zaboga, vsaj oglasni prostor na majčkah naj prepusti onim, ki ga RABIJO) državi.

Zavod, o katerem teče beseda, ni društvo, ki ga lahko ustanovijo trije občani naše lepe Slovenije. Oni seveda lahko dokaj svobodno odločajo o porabi društvenih sredstev, Zavodi pa se finansirajo iz davkoplačevalskega denarja. V tem pogledu gre pri obeh zadevah za zelo podobne reči. Možnih pa je več variant, med njimi tudi ta, da je ta Zavod...pridobil nekega sponzorja, ki je finansiral te majčke. Ali pa...., skratka več variant je možnih. Je pa res, da imata obe "akciji" pozitiven namen in sta lahko obe legalni in legitimni. Ali sta legalni, ne moremo soditi, ker imamo premalo podatkov, legitimnost pa je pač presoja posameznika. Zame sta obe legitimni.
Glede udrihanja po državi pa takole. Meni se to ne zdi udrihanje, ampak legitimno vprašanje nekega davkoplačevalca. Vendar, kakršno vprašanje je BoF državi postavil, takšen odgovor je tudi dobil. Iz odgovora se da razbrati, da so bili dresi plačani, oziroma nabavjeni popolnoma legalno.
Vendar, če sem prav razumel, se niti Bofu več ne zdi ne vem kako racionalno besedičiti o teh dresih. Najbrž smo vsak svoje povedali, mnenja so nekako deljena, pol na pol recimo in to je čisto OK. Torej bolje bi bilo povezati vse te rekreativce v neko organizacijo in postati resen sogovornik državi, ki bi rekreativse začela obravnavato resno in bolj enakopravno.
Seveda pa bo tedaj BoF imel novo priložnost postaviti legitimno vprašanje državi, zakaj ne da nekih ugodnosti neorganizoranim kotalkarjem, ki pa tudi skrbijo za svoje zdravje. In nastala bo nova tema za enih 18 strani pogovorov. In tako naprej.
Uporabniški avatar
 BoF
klopotec napisal/-a:
ton napisal/-a:Mare, ravno to je povsem narobe.

Zavod, o katerem teče beseda, ni društvo, ki ga lahko ustanovijo trije občani naše lepe Slovenije. Oni seveda lahko dokaj svobodno odločajo o porabi društvenih sredstev, Zavodi pa se finansirajo iz davkoplačevalskega denarja. V tem pogledu gre pri obeh zadevah za zelo podobne reči. Možnih pa je več variant, med njimi tudi ta, da je ta Zavod...pridobil nekega sponzorja, ki je finansiral te majčke. Ali pa...., skratka več variant je možnih. Je pa res, da imata obe "akciji" pozitiven namen in sta lahko obe legalni in legitimni. Ali sta legalni, ne moremo soditi, ker imamo premalo podatkov, legitimnost pa je pač presoja posameznika. Zame sta obe legitimni.
Glede udrihanja po državi pa takole. Meni se to ne zdi udrihanje, ampak legitimno vprašanje nekega davkoplačevalca. Vendar, kakršno vprašanje je BoF državi postavil, takšen odgovor je tudi dobil. Iz odgovora se da razbrati, da so bili dresi plačani, oziroma nabavjeni popolnoma legalno.
Vendar, če sem prav razumel, se niti Bofu več ne zdi ne vem kako racionalno besedičiti o teh dresih. Najbrž smo vsak svoje povedali, mnenja so nekako deljena, pol na pol recimo in to je čisto OK. Torej bolje bi bilo povezati vse te rekreativce v neko organizacijo in postati resen sogovornik državi, ki bi rekreativse začela obravnavato resno in bolj enakopravno.
Seveda pa bo tedaj BoF imel novo priložnost postaviti legitimno vprašanje državi, zakaj ne da nekih ugodnosti neorganizoranim kotalkarjem, ki pa tudi skrbijo za svoje zdravje. In nastala bo nova tema za enih 18 strani pogovorov. In tako naprej.

Spoštovani kolega, žal moram spet enkrat ponoviti, ali pa dajmo skupaj še enkrat, morda nam bo uspelo: ni trik v majicah, trik je v principu in odnosu države do državljanov. Ni prav, kar se ga gre urad vlade za informiranje, osebno se mi ni zdelo prav in to sem povedal naglas! Žal pa marsikatri birokrat, ki ima uradniško ošiljeno razumevanje, tega ni in ne bo zmogel akceptirati. Seveda sem prepričan, da je kolegu, ki je pisal pred menoj, to razumljivo že nekaj časa...
Glede sarkazma na račun neorganiziranih kotalkarjev pa bi dejal le resnico, ki bi mi jo lahko potrdili mnogi: kotalkarjev je v primerjavi s tekači veliko manj. Tekač pri 65. letih, ki skrbi za zdravje z redno vadbo ali kotalkar pri ravno takistih letih na urgenci z zlomljenim kolkom, to seveda za marsikoga ni vprašanje.

Hmm... Kolikor se je bilo oglasilo pisateljev na tole moje izvajanje bi dejal, kot da sem v začetku zapisal: Iščem nekoga, ki je boljši kot drugi... :roll:

Pa dober tek želim!
Uporabniški avatar
 mare
Sedaj moram odločno protestirati v imenu neorganiziranih kotalkarjev. Neorganizirani kotalkarji so neupravičeno prezrti. Te zdrave športne panoge, katere pristaši za razliko od tekačev ne tožijo za obrabo sklepov, pa tudi primerov smrti zaradi dehidracije in pomanjkanja mineralov ali nenadne smrti med športno aktivnostjo v Sloveniji ne beležimo. Kotalkanje ima pred tekom tudi pomembno ekološko prednost. Na kilometer kotalkar proizvede bistveno manj ogljikovega dioksida in drugih toplogrednih plinov kot tekač. Kotalkarstvo je tako že sedaj neupravičeno zapostavljeno napram teku, katerega država vsestransko podpira, finančno, z majčkami in preko medijev (npr. Polet, za katerega se itak ve, da ga obvladuje politična hobotnica).

Še bolj je zapostavljeno Društvo fužinskih igralcev taroka. Ti na klopci pred Fužinskim parkom redno igrajo tarok. S tem ko igrajo tarok (in kadijo) na prostem ogromno prispevajo k boljšemu zdravstvenemu stanju sebe in svojih družinskih članov. Prekleta država pa te dejavnosti noče financirati niti plačati majčk.
Uporabniški avatar
 NaceM
Mare pozabil si Društvo proti mučenju avtomobilov . :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Datum objave: 17.10.2008
Majice "I feel Slovenia" za Ljubljanski maraton

--------------------------------------------------------------------------------

Ljubljanski maraton je vse bližje, promocijske tekaške majčke "I feel Slovenija" pa bodo narejene do 20. oktobra. Hlačk zaradi res velikega števila prijav in finančnih omejitev, tekači žal ne bodo dobili.
Zaradi prevzemov bodo majice dobili le tisti, ki se bodo na Ljubljanski maraton prijavili do 19. oktobra, saj bomo samo tako lahko majice razdelili pravočasno.

Do majice pa so upravičeni tisti, ki bodo prijavnino na maraton tudi plačali.

Ali to pomeni, da moramo teči brez? :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
RoKo napisal/-a:Datum objave: 17.10.2008

--------------------------------------------------------------------------------

Ljubljanski maraton je vse bližje, promocijske tekaške majčke "I feel Slovenija" pa bodo narejene do 20. oktobra. Hlačk zaradi res velikega števila prijav in finančnih omejitev, tekači žal ne bodo dobili.
Zaradi prevzemov bodo majice dobili le tisti, ki se bodo na Ljubljanski maraton prijavili do 19. oktobra, saj bomo samo tako lahko majice razdelili pravočasno.

Se pravi, da jaz tudi zgoraj brez :oops: , glede na to, da sem za 24 ur zamudila s prijavo, to bo še zabavno... In še start direktno pred službo.
Uporabniški avatar
 RoKo
Loni napisal/-a:
RoKo napisal/-a:Datum objave: 17.10.2008

Se pravi, da jaz tudi zgoraj brez :oops: , glede na to, da sem za 24 ur zamudila s prijavo, to bo še zabavno... In še start direktno pred službo.

Goli i bosi :lol: :lol: "I feel Slovenia"
Uporabniški avatar
 garni
če bom kdaj to majčko dočakal bo to tud čudež.....
se komu sanja kje jih bomo prevzeli?
Uporabniški avatar
 Loni
garni napisal/-a:če bom kdaj to majčko dočakal bo to tud čudež.....
se komu sanja kje jih bomo prevzeli?

Pri nas jih je šel dvignit naš nabavni, ki tudi gre na maraton. Zame sicer ne, roki so roki.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Jaz včeraj dobil majčko. Lepa zelena, sam mal široka.

MatjazV
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem pa enega v soboto videla, ki je imel na majčki napisano.. mislim da je bilo: z vami teče javna uprava.. ali nekaj podobnega..
 ton
Priznam, da me je firbec strašno gnal in sem komaj dočakal sodelavca, ki se je za ponudbo odločil, da je prinesel zadevo v recenzijo.

Seveda še zmeraj mislim, da smo bili vsi državljani te države pri belem dnevu okradeni, da bodo nekateri lahko nosili te drese, in glede na napisa spredaj in zadaj naj po pravici trpijo. :wink:

Mi je pa všeč kroj (fantovski, dekliškega nisem videl), material in to, da Toper vstaja iz pepela.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA