prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 pajo
spela* napisal/-a:Brez bobra očitno vsak po svoje teče po Rožniku ... :twisted:
Zaenkrat sem bolj za 18. uro.

Špela vsak teče takrat ko mu časovno znese ne za to ker ni Bobra. Pač nimamo ali nimate vsi enak delovnik - pa taj ko stigne stigne a onaj drugi... :twisted: In kaj naj sedaj naredimo po tvojem? :hello:
Uporabniški avatar
 mazi
pajo napisal/-a:

Špela vsak teče takrat ko mu časovno znese ne za to ker ni Bobra. Pač nimamo ali nimate vsi enak delovnik - pa taj ko stigne stigne a onaj drugi... :twisted: In kaj naj sedaj naredimo po tvojem? :hello:

Glaven je da se teče... :wink:
 spela*
pajo napisal/-a:

Saj je bila le (slaba) šala, no. :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
5rca napisal/-a:o boh :shock: kdaj naj pridem :roll: ste me zmedli z vsemi temi urami?? ob 18ih ali 17ih ali kdaj?? help, help :oops:

kje je Bobr, da naredi red tule :?: :wink:

Bi rade volje pomagal a "garam" v južnem delu španije :wink:. Se vidimo naslednji teden.
No saj znate, vidim da ste se zmenli :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Ok, po vseh teh rošadah jaz še vedno ostajam pri klasični uri - šest pravijo moje malce kilave noge, v mraku se ne bo videlo, kako me zanaša. :lol: Za ob petih bi se morala kar podvizat.
Uporabniški avatar
 Loni
Rošade so pa bile, Maca mi je poslala sms, ki ga nsiem dobila, naj se gre solit sodobna tehnologija, ma s spelo* sva prišli ob šestih in takega spremstva že dolgo ne, ta hitra sta se nama prilagajala, pa še tako lepo smo bili barvno usklajeni, fanta v rdečem, medve v belem.
Tako da lahko rečem, da je fajn tudi v majhnem številu.

Ste bili pa ob moje čokladne kukije, prav vam bodi. Jih je bilo pa več za nas, še Avi in MiciM sta nas na koncu našla.
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala lepa za čudovito družbo, se nas je tolko zbralo ob 17.00, da nas je bilo težko preštet :wink: . Sem se prilepila od zadaj na malo bolj ta hitre danes in metala moje nogice naprej in nazaj Slika zgledala bolj Slika Slika , motivacija je bila pa na vrhuncu Slika in pri cerkvici na vrhu sem sama sebi čestitala za 900 km Slika. No, v cilju ste to izvedeli tudi ostali :wink: . Samo pogled na uro me je čisto zmedel v cilju, sem res mislila, da sem malo Slika .

Hvala za družbo, za super spodbudo in se še priporočam Slika .
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Še en lep Krožnik je za nami, dobra družba lep tempo na koncu pa še odlična postrežba lenči... :wink:
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
No, pa da se še jest tlele pofočkam. Drugač bolj mal pišem, ker tud bl mal tečem. Ste mi pa včeri dal motivacijo in zagon, da se bom poboljšala.
Uporabniški avatar
 5rca
v dobri družbi se imamo vedno fajn :wink:

tista melona z jurčki po teku pa ... raj ne povem :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Cormi
5rca napisal/-a:tista melona z jurčki po teku pa ... raj ne povem :lol: :lol: :lol:

:shock:
Dej povej no prosim prosim
Uporabniški avatar
 Loni
Očitno na K-Rožniku samo še jemo. Bo treba res red naredit. Ma ne jaz, preveč rada packam v kuhinji :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
Cormi napisal/-a:
5rca napisal/-a:tista melona z jurčki po teku pa ... raj ne povem :lol: :lol: :lol:

:shock:
Dej povej no prosim prosim

noup :nono: :--
Uporabniški avatar
 Loni
spela*, a si uspela najti srbskega gonjiča?
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA