prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Loni
Kul, sem bila do zdaj prepričana, da nas je imel tip za norca.
Uporabniški avatar
 Laufer
:oops:, zdaj pa vem da je zopet govora o eni štirinožno pošasti :lol:
 spela*
LoniM napisal/-a:Kul, sem bila do zdaj prepričana, da nas je imel tip za norca.

In da je imel v resnici beagla, ki ga je hranil s hormoni za hitrejšo rast? :lol:

Laufer, kaj si pa ti mislil? :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
spela* napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Kul, sem bila do zdaj prepričana, da nas je imel tip za norca.

In da je imel v resnici beagla, ki ga je hranil s hormoni za hitrejšo rast? :lol:

Laufer, kaj si pa ti mislil? :shock:

Absolutno nekaj takega, ja... Dodajanje rasnih hormonov in drugih kemij.
 luzr
Zelo dobra povezava: http://www.bfro.uni-lj.si/zoo/publikaci ... lo/psi.htm

Odvisno od barvne kombinacije obstajata dva srbska goniča, ki sta neverjetno podobna posavskemu in planinskemu goniču. Nasploh so vsi ti lovski psi v posameznih evropskih državah samo malo drugače poimenovani.

Če pa omenjamo
spela* napisal/-a:beagle na višjih tacah
in
Laufer napisal/-a:zdaj pa vem da je zopet govora o eni štirinožno pošasti
v enem stavku me to asociira na nekega nevarnega psička.... Raje ne bom pisal naprej, ker sem v strahu. Zlasti za desno rokico...
 spela*
luzr napisal/-a:
Če pa omenjamo
spela* napisal/-a:beagle na višjih tacah
in
Laufer napisal/-a:zdaj pa vem da je zopet govora o eni štirinožno pošasti
v enem stavku me to asociira na nekega nevarnega psička.... Raje ne bom pisal naprej, ker sem v strahu. Zlasti za desno rokico...

Uboga desna rokica ... Da ne bo še kateri drug del luzrjevega teleščka trpel! :twisted:
(psiček ne bo imel nič pri tem)
Uporabniški avatar
 AVI
...ufff...kam je šla tale debata...iz K-Rožnika :arrow: do piškotov :arrow: vmes še melone in :?: sedaj smo pa že pri psih ....ufff

...no drugače pa na trenutno stanje debate nekaj Slika... :lol: :lol: :lol:

...z miciM odtekla 2x K-Rožnik v takem tempu, da sva lahko nakladala kolikor nama je pasalo... :lol: :lol: ....po prvem krogu sva še smuknila par koščkov melone in suhih marelic (hvala!!) potem pa naprej v drugi krog.....na koncu pa gostija z odličnimi piškotki....res odlični!! :D :D
Uporabniški avatar
 Maša
AVI napisal/-a:
...z miciM odtekla 2x K-Rožnik v takem tempu, da sva lahko nakladala kolikor nama je pasalo... :lol: :lol: ....po prvem krogu sva še smuknila par koščkov melone in suhih marelic (hvala!!) potem pa naprej v drugi krog.....na koncu pa gostija z odličnimi piškotki....res odlični!! :D :D

In ker sem se jaz ravno ta dan in ob vajinem menda prvem krogu ravno smukala po tistih potkah, sem ujela tale vajin "nakladaški" tempo. Hm, ja no ... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
...res je...smo se srečali v prvem krogu....ja nič Maša, sedaj pa brez izgovorov...vidl smo da ti prav dobro gre....tako da naslednjič vabljena na K-Rožnik.... :D :D :D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Štartali smo kakšnih 15 minut za tistimi ob 17:00. Prvi krog sem dihal na škrge za Avijem in miciM kakor za koga pogovornem tempu, potem sem šel pa raje domov. Maj je pa že prej odvil na bližnjico. Hvala za melono in vsem dobro družbo.
Uporabniški avatar
 bobr
Danes ob 18ih se primaje mimo don Bobrovo visočanstvo. Je še kdo za počasen krog?
Uporabniški avatar
 Loni
Itak, da sem za počasnega, pa da končno še meni pripade čast, da vidim don Bobra od malo bliže.
spela* imam dotične švedske zadevce :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
LoniM napisal/-a:spela* imam dotične švedske zadevce :lol:
Kva pa je to... :?
 spela*
Jaz sem pa nameravala danes počivati, pa zdaj Bobr obljublja udeležbo, Loni švedske zadeve ... Bom tako kot Laufer, pridem na analizo. :lol:
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA