prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Drage forumovke in forumovci,

če si kdo med vami želi nabaviti hitro, udobno in ful lepo specialko, potem je to TA PRAVA PRILOŽNOST :) !

Prodam specialko ENERGIJA MANGO GX2 Full Carbon, 1240g, velikost S, svetlo modre barve.

Oprema:
- vilice: energija
- sedež: SAN MARCO
- sedežna opora: SELECOF
-opora krmila: SELECOF
- obroči + peste: CAMPAGNOLO Khamsin črne
- gonilka: CAMPAGNOLO VELOCE 170
- zobniki: Campagnolo Veloce 11-25
- menjalnik, prestavne in zavorne ročice, zavore in veriga: CAMPAGNOLO VELOCE
- pnevmatike: Vittoria Rubina
- pedala: Keo Classic

Kolo je odlično ohranjeno. Prevoženo 4.000 km, redno servisirano.

CENA: 1.100€
Ponudbe na ZS ali GSM: 041/348 380.

Slika
 ana*
Kolo je še vedno na prodaj! Cena s popustom je sedaj 1.100 €.
Lp, Ana*
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Dobro kolo - ni kaj... :!:
 Sebastjan
Pozdrav;
Jaz iščem zase specialko, sam imam višino 185cm.
Drgač pa tale zgleda prof.

Srečno pri prodaji!
Če pa slišiša za kako moško zadevo pa mi javi.

Hvala ti
 ana*
Sebastjan napisal/-a:Pozdrav;
Jaz iščem zase specialko, sam imam višino 185cm.
Drgač pa tale zgleda prof.

Srečno pri prodaji!
Če pa slišiša za kako moško zadevo pa mi javi.

Hvala ti

Tud tebi hvla in upam, da ti čimprej uspe najt eno hudo specialko ustrezne velikosti za tebe :D !

Lepo mej in en bajkerski pozdrav*

Ana*
 Sebastjan
Ejjjj;);)
No sej mam veliko časa, itak sezone je konc z biciklom, bom sedaj pozimi na trenažerju pa na kak hrib z gorcem.
Drgač pa laufanje non stop, pa maratončki pa kak izzy tek....na Nanos.......
GReš na LJ-maraton?
 ana*
Sebastjan napisal/-a:Ejjjj;);)
No sej mam veliko časa, itak sezone je konc z biciklom, bom sedaj pozimi na trenažerju pa na kak hrib z gorcem.
Drgač pa laufanje non stop, pa maratončki pa kak izzy tek....na Nanos.......
GReš na LJ-maraton?

..ja super da imamo še trenažerje za zimo, pa z gorcem se da tud ful za kondicijo narest..Pri specialki je pač ena velika prednost ta, da je hudo dobr občutek pri hitrosti, ki jo lahko s takšnim bajkom dosežeš :D ..
Drugače je pa tek itak ZAKON :D in moja najboljša&najlepša disciplina v triatlonu..Žal pa zaradi poškodbe, trenutno ne morem teči&čakam da bo gleženj čimprej ok, da bom lahko spet TEKLA :D ..Priznam, da je ful težko, ko ne moreš početi tsitega športa, brez katereg si svojga življenja ne predstavljam več..Ampak tud počitek je za nekaj dober & včasih mora bit, saj v mojem primeru:prisilen, da se malo ustavim&zabremzam :cry: ..
Na Ljubljanski maraton sem prijavljena & si želim, da bi lahko šla.., če se bo le z okrevanjem čimprej&dobro izteklo, upam!..

Še velik dobrih&uspešnih tekaških&bajkerskih podvigov, treningov & veselja do teh krasnih športov ti želim in
lp,

Ana*
 Sebastjan
Močno upam da se pocajtaš čimprej.

No jaz zelo rad imam jesenske kolesarske podvige, pa laufanje po gozdu ali na Nanos, ker je prava jesenska idila, kjer je prav poseben navdih laufat.

Jaz sem sem tudi interesiral za triatlon, sam mislim da mi bi šlo boljše od nog in rok na duatlonu.
Ravno iz tega naslova bi rad da nabavim specialko, ker tisto gre ko puščica, sedaj pa seveda nabijam in nabiram moči čim več za LJ- maraton.
Upam da na fašem kakega prehlada al kej podobnega.
Kje pa ti kej laufaš, kolesariš?
Opazil sem tu gor, ultra maraton v umagu, zelo zelo interesantna zadeva , jaz sem že dal u plan.

lp iz dežele burje....
 ana*
..Hvala se trudim po vseh močeh:obstati čimbolj " pri miru", v smislu nenaprezanja& obremenjevanja gležnja.Sreča je :D , ker kljub temu lahko plavam, tako da ohranim vsaj nekaj kondicije..
Drugače je pa triatlon res enkraten& ful lep šport, ki se ga splača trenirat :D , vzame sicer ogromno časa in zahteva odrekanja.., navsezadnje pa prav to pripelje do tega, da ti z disciplino, naporom, razpolago časa, načinom prhranjevanja..& navsezadnje razmišljanja, TRIATLON postane način življenja..Super je res :D !
Drugače pa sem s kamniške okolice, pod Kamniškimi alpami..kjer je veliko lepih tekaških tras, predvsem po gozdu & hribovitem terenu..S kolesom pa se odpravljam potem na različne konce; Kamniška Bistrica, Gorenjski krog, Jezersko,Trojane...Zdaj pa na žalost ne morem :cry: ..In tudi treninge, ki sem si jih želela opravit pred Lj.maratonom..moram zdaj odmislit ..
Želim ti velik lepih jesenski tekov& dobrega kolesarjenja ter uživancije na vaših koncih :D & nobenih prehladov ter poškodb do Ljubljanca!

Lepo mej,

Ana
Uporabniški avatar
 iverson
Gorenjski krog? Tole mi malo opiši, ker kot vidiš sva iz istih koncev, pa me zanima kakšna je trasa?
 ana*
Oj..

Gorenjski krog: je ravno dobrih 100km od mene, pa nazaj do mojega doma na Rudniku pri Radomljah..Pičim na kamniško obvoznico, jo prečkam mimo Podgorja na Križ pri Komendi, pa čez Komendo in po stranskih pote, pod Krvavcem, na Cerklje do Predvora in na Jezersko, do avstrijske meje, osvojim vrh :D &dirkam po isti poti nazaj..Super tura..
Moraš sprobat!

Pa lep dan,

Ana
 Sebastjan
Čao Ana,
Hmm ravno o prehladu ko sva imela pogovor, sedaj čutim neki, upam de se ne bo nadaljevalo naprej. Imam za narest še nekaj treningov pre maratonom. Pa dans je tek na Nanos, sem kar spustil ker sem imel namen iti se malo razlaufat. Upma da bom popoldne kaj bolje......

Se pozimi ukvarjaš z kakim smučarskim tekom? Jz sem lani prvič v življenju stopil na smuči, pa se lotil le tega na pokjluki, juupiii je bilo lušno.
Letos pa bom kar nadaljeval s polno paro. Lani sem si sposojal opremo letos pa grem na nakup, upam da najdem magari kaj rabljenega.

Ana upam da se počutiš bolje. Želim ti lep dan
see ya

ana* napisal/-a:..Hvala se trudim po vseh močeh:obstati čimbolj " pri miru", v smislu nenaprezanja& obremenjevanja gležnja.Sreča je :D , ker kljub temu lahko plavam, tako da ohranim vsaj nekaj kondicije..
Drugače je pa triatlon res enkraten& ful lep šport, ki se ga splača trenirat :D , vzame sicer ogromno časa in zahteva odrekanja.., navsezadnje pa prav to pripelje do tega, da ti z disciplino, naporom, razpolago časa, načinom prhranjevanja..& navsezadnje razmišljanja, TRIATLON postane način življenja..Super je res :D !
Drugače pa sem s kamniške okolice, pod Kamniškimi alpami..kjer je veliko lepih tekaških tras, predvsem po gozdu & hribovitem terenu..S kolesom pa se odpravljam potem na različne konce; Kamniška Bistrica, Gorenjski krog, Jezersko,Trojane...Zdaj pa na žalost ne morem :cry: ..In tudi treninge, ki sem si jih želela opravit pred Lj.maratonom..moram zdaj odmislit ..
Želim ti velik lepih jesenski tekov& dobrega kolesarjenja ter uživancije na vaših koncih :D & nobenih prehladov ter poškodb do Ljubljanca!

Lepo mej,

Ana
 ana*
Oj..

Samo tolko da veste:Specialka je še vedno na prodaj in sicer z dogovorom še po znižani ceni :idea: :) !

Lp*

Ana
ana* napisal/-a:Drage forumovke in forumovci,

če si kdo med vami želi nabaviti hitro, udobno in ful lepo specialko, potem je to TA PRAVA PRILOŽNOST :) !

Prodam specialko ENERGIJA MANGO GX2 Full Carbon, 1240g, velikost S, svetlo modre barve.

Oprema:
- vilice: energija
- sedež: SAN MARCO
- sedežna opora: SELECOF
-opora krmila: SELECOF
- obroči + peste: CAMPAGNOLO Khamsin črne
- gonilka: CAMPAGNOLO VELOCE 170
- zobniki: Campagnolo Veloce 11-25
- menjalnik, prestavne in zavorne ročice, zavore in veriga: CAMPAGNOLO VELOCE
- pnevmatike: Vittoria Rubina
- pedala: Keo Classic

Kolo je odlično ohranjeno. Prevoženo 4.000 km, redno servisirano.

CENA: PO DOGOVORU*
Ponudbe na ZS ali GSM: 041/348 380.

Slika
Uporabniški avatar
 iverson
Ahaa, no tole sem pa že nekajkrat odvozil letos. Sem mislil da je to spet kakšna nova trasa, ki jo je pogruntal kak kolesar. Lepo je če nadaljuješ naprej iz Jezerskega na Pavličevo in nato narediš spet krog v Kamnik.

Uspešno prodajo, ti želim. Lepo kolo ni kaj :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA